۱۶ دی ۱۳۹۴ ثبت جهانی 15 منطقه فرش ایران در سازمان جهانی مالکیت فکری
در مراسم رونمایی نشان جهانی فرش ساروق، رئیس مرکز ملی فرش ایران بیان داشت که 15 منطقه تولید فرش در نقاط مختلف کشور از سوی سازمان جهانی مالکیت فکری (WIPO) به ثبت جهانی رسیده است.
filereader.php?p1=main_bbc9ceb62aa4ffc8f
حمید کارگر، رییس مرکز فرش ملی  ایران، در آیین رونمایی از نشان جهانی فرش ساروق از توابع شهرستان اراک استان مرکزی افزود: صنعت فرش 40 نقطه از کشور نیز تاکنون به ثبت ملی رسیده و ثبت ملی و جهانی فرش اراک نیز سال آینده انجام می‌شود.
فرش دستباف مشهد، همدان، کاشمر، کاشان، کرمان، نائین، ساروق یزد، اردبیل، ترکمن گلستان، تبریز، هریس، خوی، اصفهان و قم به ثبت جهانی رسیده است. وی بیان کرد: گسترش صنعت فرش از ابعاد مختلف اشتغالزایی، صادرات و هنر برخوردار بوده و توسعه این صنعت گامی اساسی در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی خواهد بود.
کارگر افزود: افزایش صادرات غیرنفتی و تولید کالای با کیفیت از مهم‌ترین خواسته‌های رهبر معظم انقلاب از صنعتگران و فعالان اقتصادی است بنابر این مسئولان استان مرکزی باید از ظرفیت بالنده فرش در راستای تحقق خواسته معظم‌له، بهره بگیرند.
وی اضافه کرد: فرش دستباف ایران در حوزه اقتصاد مقاومتی می‌تواند بسیار موفق عمل کند چرا که باور داریم برتری‌ها و امتیازات ویژه‌ای نسبت به دیگر صنایع دارد.
وی ادامه داد: صنعت فرش مناطق مختلف استان مرکزی با برندهای جهانی فرش ساروق، فراهان، اراک، دلیجان و برخورداری از کیفیت و زیبایی طرح و نقشه در همه نقاط و جهان شناخته شده است. فرش این استان با برخورداری از پیشینه 200 ساله و کیفیت بافت و زیبایی نقشه، از آوازه جهانی برخوردار است.
محمدرضا حاجی‌پور رئیس سازمان صنعت معدن و تجارت استان مرکزی نیز در این خصوص گفت: در سال‌های اخیر تولیدکنندگانی از کشورهای چین و هند بدون رعایت قانون کپی‌رایت با تولید بی‌کیفیت محصول به نام فرش ساروق آوازه این هنر صنعت جهانی را در معرض تهدید قرار داده‌اند در حالی که تولید فرش این کشورها از نظر رنگ، نقشه، نمونه بافت و اصالت در ساختار با بافته‌های نفیس ساروق تفاوت زیادی دارد.
حاجی‌پورهمچنین افوزد: هم‌اکنون پنج مرکز متمرکز و 78 مرکز غیرمتمرکز آموزش قالی‌بافی در استان مرکزی فعال هستند.

پربازدید‌ترین‌ها

جلسه اتاق بازرگانی اصفهان
۱۴ اسفند ۱۴۰۲

جلسه اتاق بازرگانی اصفهان

نشست مدیر کانون مدیریت دارایی‌های فکری و اعضای کمیسیون اقتصاد دانش بنیان اتاق بازرگانی اصفهان، در تاریخ ۱ اسفند ۱۴۰۲ و در حاشیه رویداد نکست

انعقاد تفاهم‌نامه همکاری کانون مدیریت دارایی‌های فکری با دانشگاه اصفهان
۱۴ اسفند ۱۴۰۲

انعقاد تفاهم‌نامه همکاری کانون مدیریت دارایی‌های فکری با دانشگاه اصفهان

میترا امین‌لو، مدیر کانون مدیریت دارایی‌های فکری معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری توافق‌نامه‌ای را با هادی امیری، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه اصفهان در روز ۲ اسفند ۱۴۰۲ منعقد نمود.

فرصت همکاری حضوری
۲۱ اسفند ۱۴۰۲

فرصت همکاری حضوری

کانون مدیریت دارایی‌های فکری از افراد واجد شرایط به صورت حضوری در بخش‌های مختلف دعوت به همکاری می‌کند.

توافق‌نامه‌ همکاری کانون مدیریت دارایی‌های فکری معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان با سازمان تجاری‌سازی فناوری و اقتصاد دانش بنیان جهاد دانشگاهی
۱۲ اسفند ۱۴۰۲

توافق‌نامه‌ همکاری کانون مدیریت دارایی‌های فکری معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان با سازمان تجاری‌سازی فناوری و اقتصاد دانش بنیان جهاد دانشگاهی

کانون مدیریت دارایی‌های فکری معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان با سازمان تجاری‌سازی فناوری و اقتصاد دانش بنیان جهاد دانشگاهی توافق‌نامه‌ همکاری منعقد کرد.