۰۲ خرداد ۱۳۹۵ افتتاح نمایشگاه INOTEX2016 در تهران
 90 شرکت و موسسه دانش بنیان داخلی و 83 شرکت و موسسه خارجی از 14 کشور جهان در این نمایشگاه حضور دارند و پاویون ملی کشورهای روسیه، یونان و بلاروس نیز به صورت متمرکز برپا خواهد شد.
در این رویداد، شرکت‌های ایرانی برتر در حوزه‌های مختلف فناوری و نوآوری، آخرین دستاوردهای فناورانه خود را به نمایش می‌گذارند.
در INOTEX2016، دومین نشست بین‌المللی با موضوع «شبکه‌سازی نوآوری» نیز برنامه‌ریزی‌شده است تا بیش از 12 استاد و صاحب نظر خارجی در کنار متخصصان ایرانی در طی دو روز و در 10 پنل تخصصی موضوعات مرتبط را به بحث و تبادل‌نظر بگذارند.
همچنین نشست هایی با حضور کارآفرینان و متخصصین ایرانی، کارگاه آموزشی بین‌المللی با مشارکت مرکز علوم و فناوری جنبش عدم تعهد (NAM)، چند نشست تخصصی در حوزه‌های مختلف فناوری با کشورهای مختلف و شش کارگاه آموزشی از جمله برنامه‌های دیگر این رویداد بین‌المللی خواهد بود.
در این نمایشگاه، فناوری های پیشرفته در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات، اتوماسیون تغییرات صنعتی و پزشکی، مواد، زیست فناوری، الکترونیک و ارتباطات، مکانیک و مکاترونیک، اپتیک، هوا فضا، انرژی های نو و تجدید پذیر، نفت، گاز و پتروشیمی، فناوری پزشکی و مهندسی پزشکی، سیستم های هوشمند، جو زمین، تجهیزات پزشکی و آزمایشگاهی، صنایع و تاسیسات زیربنایی ارایه می‌شود.

کانون پتنت ایران، در پنجمین نمایشگاه فناوری و نوآوری (اینوتکس 2016) که به همت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و توسط پارک فناوری پردیس معاونت علمی در نمایشگاه بین‌المللی تهران برگزار می‌شود حضور دارد. شرکت های دانش بنیان، اساتید و دانشجویان علاقه مند به ثبت پتنت میتوانند از راهنمایی کارشناسان کانون پتنت ایران در این نمایشگاه بهرمند شوند.

معاون علمی و فناوری رییس جمهوری در آیین گشایش پنجمین نمایشگاه بین‌المللی فناوری و نوآوری گفت: کشورهایی که قصد دارند از ظرفیت بازار ایران بهره مند شوند، باید مبنای تعامل خود را تبادل نوآوری، فناوری، تحقیق و توسعه قرار دهند.
ستاری با بیان این‌که اینوتکس امسال با تفاوت‌های مثبت قابل توجهی نسبت به سال گئشته برگزار شده است، گفت: مهم ترین تفاوت‌های نمایشگاه فناوری و نوآوری پنجم را را می‌توان رشد دوبرابری حضور شرکت‌های خارجی، نسبت به سال گدشته دانست.
وی با بیان این که توسعه و پیشرفت ایران در خام فروشی و فروش منابع زیرزمینی نیست، افزود: باید پایه تفکری کشور نسبت به آینده اقتصاد را تغییر دهیم و گرچه جزو رتبه‌‌های نخست دارندگان منابع زیرزمینی جهان هستیم، اما این بدین معنا نیست که کشور را از فروش این منابع محدود و خام فروشی اداره کنیم.
ستاری، با تاکید بر این که ایران صرفا بازار مصرف محصولات دیگر کشورها نیست، گفت: کشورهایی که قصد دارند با ایران وارد تعامل شوند، باید توانمندی‌ نیروی انسانی ایران را مورد توجه قرار دهند. وی در پایان ابراز امیدواری کرد با تحقق رویکردهای جدید در اقتصاد از جمله برگزاری اینوتکس، شرکت‌های حاضر توانمندی انسانی و ظرفیت بازار ایران را به خوبی درک کنند.

پربازدید‌ترین‌ها

تحول خدمات حمایتی کانون مدیریت دارایی‌های فکری با رویکرد حداکثرسازی حمایت از فناوران
۷ فروردین ۱۴۰۳

تحول خدمات حمایتی کانون مدیریت دارایی‌های فکری با رویکرد حداکثرسازی حمایت از فناوران

معاون سیاست‌گذاری کانون مدیریت دارایی‌های فکری معاونت علمی ریاست جمهوری با اعلام ارایه ۲۰ خدمت در حوزه مالکیت فکری گفت: در حالی که اختراعات باید برای تجاری‌سازی حمایت شوند، از این نوآوری‌ها بیشتر برای ارتقای رتبه هیات علمی دانشگاه‌ها و دریافت تسهیلات بنیاد ملی نخبگان استفاده می‌شود.

World Intellectual Property Day
۲۸ فروردین ۱۴۰۳

World Intellectual Property Day