۳۰ خرداد ۱۳۹۵ دعاوی چین و امریکا درحقوق مالکیت فکری
دفتر مالکیت های فکری پکن در یک دعوای مربوط به حق اختراع که توسط یک شرکت چینی سازنده گوشی تلفن همراه اقامه شده بود، علیه شرکت اپل رای داد.
به گزارش فاکس نیوز، این مرجع حل اختلاف در رای خود اعلام کرد که گوشی های iPhone 6 و 6S محصول شرکت اپل شباهت زیادی به گوشی چینی C100 محصول شرکت Shenzen Baili دارند. 
این رای اصولا منجر به توقف فروش گوشی های iPhone شرکت اپل در چین می شود؛ اما با توجه به درخواست تجدیدنظر اپل از دادگاه بالاتر، فعلا فروش این گوشی ها در چین ادامه دارد. 
سخن گوی اپل در این رابطه گفت: «فروش گوشی های iPhone 6 و iPhone 6 Plus و همچنین iPhone 6S و iPhone 6S Plus و iPhone SE در بازار چین ادامه دارد. ما نسبت به این تصمیم دفتر منطقه ای مالکیت های فکری پکن اعتراض کرده ایم و در نتیجه اجرای این دستور به منظور بررسی بیشتر، تعلیق شده است.
چین دومین بازار بزرگ اپل محسوب می شود؛ اما این رای مشکل جدیدی را به مشکلات اپل اضافه می کند. اخیرا برنامه های Mivie و iTunes Books توسط مقامات چینی، غیرفعال شدند و اپل در دعوایی به طرفیت یک شرکت چینی تولید کننده محصولات چرمی که نام تجاری IPHONE را روی محصولات خود درج می کرد، شکست خورده است. 
در ابتدای ماه جاری، مقامات آمریکایی هشدار دادند که شرایط کشور چین برای شرکت های آمریکایی بیش از پیش نا خوشایند شده است، در حالی که شورای تجارت اروپایی اعلام کرد که اعضای آن با محیط خصمانه ای در چین مواجه شده اند.

filereader.php?p1=main_d82c8d1619ad8176d

کارمند چینی آی بی ام متهم به جاسوسی تجاری شد
مقامات آمریکایی یک تبعه چینی به نام ژو جیاکیانگ را که پیش از این در شرکت آی بی ام مشغول به کار بود، به سه مورد جاسوسی تجاری و سرقت کدمنبع برنامه های متعلق به کارفرمای آمریکایی خود، متهم کردند.
به گفته مقامات آمریکایی، جیاکیانگ سعی داشت این اطلاعات را برای بهره برداری شخصی و به نفع دولت چین به فروش برساند. کد منبع به سرقت رفته حاصل چندین دهه کار و سرمایه گذاری یک شرکت آمریکایی بوده است. 
دفتر دادستانی آمریکا اعلام کرد جیاکیانگ از نوامبر سال 2010 تا می 2014 میلادی به عنوان توسعه دهنده نرم افزار در یک شرکت آمریکایی مشغول به کار بود. این در حالی است که نام وی هنوز هم به عنوان توسعه دهنده نرم افزار در وبسایت شرکت آی بی ام در فهرست کارمندان این شرکت قرار دارد. 
کد منبع مورد بحث، یک سیستم فایل خوشه ای است که از طریق هماهنگ سازی عملکرد همزمان چندین سرور کامپیوتری، موجب افزایش سرعت و کارآیی سیستم های کامپیوتری می شود.
آمریکا و چین پیش از این به دفعات یکدیگر را به جاسوسی، سرقت اطلاعات و هک کردن سایت های دولتی متهم کرده اند. با وجود این چین اعلام کرده است که به هیچ وجه در سرقت اسرار تجاری دخالت نداشته است و سال گذشته رییس جمهوری این کشور اعلام کرد پکن به هیچ عنوان چنین اقداماتی را تشویق و حمایت نمی کند.

پربازدید‌ترین‌ها

جلسه اتاق بازرگانی اصفهان
۱۴ اسفند ۱۴۰۲

جلسه اتاق بازرگانی اصفهان

نشست مدیر کانون مدیریت دارایی‌های فکری و اعضای کمیسیون اقتصاد دانش بنیان اتاق بازرگانی اصفهان، در تاریخ ۱ اسفند ۱۴۰۲ و در حاشیه رویداد نکست

انعقاد تفاهم‌نامه همکاری کانون مدیریت دارایی‌های فکری با دانشگاه اصفهان
۱۴ اسفند ۱۴۰۲

انعقاد تفاهم‌نامه همکاری کانون مدیریت دارایی‌های فکری با دانشگاه اصفهان

میترا امین‌لو، مدیر کانون مدیریت دارایی‌های فکری معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری توافق‌نامه‌ای را با هادی امیری، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه اصفهان در روز ۲ اسفند ۱۴۰۲ منعقد نمود.

فرصت همکاری حضوری
۲۱ اسفند ۱۴۰۲

فرصت همکاری حضوری

کانون مدیریت دارایی‌های فکری از افراد واجد شرایط به صورت حضوری در بخش‌های مختلف دعوت به همکاری می‌کند.

توافق‌نامه‌ همکاری کانون مدیریت دارایی‌های فکری معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان با سازمان تجاری‌سازی فناوری و اقتصاد دانش بنیان جهاد دانشگاهی
۱۲ اسفند ۱۴۰۲

توافق‌نامه‌ همکاری کانون مدیریت دارایی‌های فکری معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان با سازمان تجاری‌سازی فناوری و اقتصاد دانش بنیان جهاد دانشگاهی

کانون مدیریت دارایی‌های فکری معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان با سازمان تجاری‌سازی فناوری و اقتصاد دانش بنیان جهاد دانشگاهی توافق‌نامه‌ همکاری منعقد کرد.