۱۶ اسفند ۱۳۹۵ تبدیل انگلیس به بهترین مکان برای رشد کسب و کارهای دیجیتال به کمک نظام انعطاف پذیر IPR
با توجه به تدوین استراتژی بخش دیجیتال توسط دولت انگلیس که در هفته جاری اعلام گردید، یک رژیم حقوقی مالکیت فکری انعطاف پذیر و پویا برای نوآوری رو به رشد در انگلیس از نیازهای اساسی است. استراتژی مذکور تحت عنوان «تبدیل انگلیس به بهترین مکان در جهان برای شروع و رشد کسب و کارهای دیجیتال»، توسط وزارت فرهنگ، رسانه و ورزش این کشور اعلام گردیده است.

filereader.php?p1=main_1534b76d325a8f591

به عنوان بخشی از استراتژی مذکور، دولت مصمم است از همراهی و تطبیق قوانین مالکیت فکری با تغییرات تکنولوژیک اطمینان حاصل نماید. 
شایان ذکر است سهم بخش دیجیتال از اقتصاد بریتانیا در سال 2015 میلادی بیش از 118 میلیارد یورو بوده است و انتظار می رود این سهم در سال 2025 میلادی به بیش از 200 میلیارد یورو افزایش یابد. به اعتقاد کارشناسان، برای دستیابی به این هدف، ایجاد شرایط مناسب برای رشد کسب و کارهای دیجیتال و گسترش آن در سرتاسر کشور از اقدامات حیاتی است.
به عنوان بخشی از استراتژی تدوین شده، پنج «هاب» فناوری بین المللی به منظور تسهیل در همکاری بین شرکت های انگلیسی و شرکت های مبتنی بر فناوری محلی در بازارهای نوظهور فعال خواهد شد. این مراکز نوعی مزیت رقابتی در بخش مهارت ها، نوآوری، فناوری و تحقیق و توسعه برای کسب و کارهای انگلیسی فراهم می نماید.
یکی دیگر از مواردی که در استراتژی فوق الذکر انجام می گیرد، بررسی فناوری هوش مصنوعی و شناسایی عناصر حیاتی برای رشد و توسعه این فناوری در کشور می باشد؛ این امر با در نظر گرفتن همکاری دولت و صنعت در پشتیبانی از این فناوری خواهد بود.
بنا به گفته «Jo Joyce» از کارشناسان و متخصصین حوزه مالکیت فکری، خروج انگلستان از اتحادیه اروپا فرصت ها و در عین حال چالش های قابل توجهی برای بخش دیجیتال به وجود آورده است و وجود یک بستر IP انعطاف پذیر و پویا از الزامات کلیدی در رشد و توسعه این بخش می باشد.

پربازدید‌ترین‌ها

تحول خدمات حمایتی کانون مدیریت دارایی‌های فکری با رویکرد حداکثرسازی حمایت از فناوران
۷ فروردین ۱۴۰۳

تحول خدمات حمایتی کانون مدیریت دارایی‌های فکری با رویکرد حداکثرسازی حمایت از فناوران

معاون سیاست‌گذاری کانون مدیریت دارایی‌های فکری معاونت علمی ریاست جمهوری با اعلام ارایه ۲۰ خدمت در حوزه مالکیت فکری گفت: در حالی که اختراعات باید برای تجاری‌سازی حمایت شوند، از این نوآوری‌ها بیشتر برای ارتقای رتبه هیات علمی دانشگاه‌ها و دریافت تسهیلات بنیاد ملی نخبگان استفاده می‌شود.

World Intellectual Property Day
۲۸ فروردین ۱۴۰۳

World Intellectual Property Day