۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۶ انتخاب مخترع برتر شرکت «Battelle» در سال 2016 میلادی
استیو رایسر «Steve Risser»، از محققان ارشد شرکت «Battelle» توانست عنوان مخترع برتر سال 2016 این شرکت را از آن خود نماید. وی که مدرک دکترای خود را در رشته فیزیک از دانشگاه ایالتی «Kent» اخذ نموده است، از سال 1999 میلادی که به باتل پیوست توانسته با رهبری بیش از 250 پروژه تحقیقاتی این شرکت و تمرکز بر موضوع خواص الکتروشیمیایی و بیومولکولی مواد پیشرفته در حوزه پزشکی، فوتونیک و تجهیزات حفاظتی، بیش از 17 پتنت را در این زمینه به ثبت برساند. علاوه بر آن، بیش از 17 پتنت در انتظار بررسی و 72 فرآیند توسعه داده شده تولیدی نیز حاصل تلاش و کوشش وی در بخش تحقیق و توسعه شرکت باتل می باشد.

filereader.php?p1=main_c81e728d9d4c2f636

اثرات مالی و فرآیندی ناشی از نوآوری های استیو ریسر آنچنان قابل توجه بوده که نه تنها وی را شایسته عنوان مخترع سال 2016 شرکت باتل در مقایسه با بیش از 100 دانشمند و مخترع دیگر این شرکت نموده بلکه وی را بدل به یکی از برجسته ترین مخترعان این شرکت از ابتدای تأسیس آن نموده است. استیو ریسر از مهارت خاصی جهت حل خلاقانه مسائل برخوردار است و اغلب پیشنهادات وی در زمینه توسعه مفاهیم فنی نوآورانه و به چالش کشیدن فرآیندهای موجود است.
«Gordon Battelle» بنیان گذار شرکت باتل، که از فعالان صنایع فولاد محسوب می شود، در سال 1923 میلادی با این ایده که علم و تحقیقات علمی می تواند به جامعه در حل مسائل و مشکلات یاری نماید، اقدام به راه اندازی یک مرکز تحقیقات علمی نمود؛ در ادامه ایده وی بدل به چشم انداز اصلی شرکت باتل گردید که شش سال بعد درب های خود را به روی محققان و پژوهشگران در اوهایو آمریکا گشود و در طول عمر 85 ساله خود همواره متعهد به پیشگامی در ارائه راه حل های نوآورانه در زمینه های گوناگون بوده است. مهمترین زمینه های فعالیت شرکت باتل، خدمات امنیت ملی، بهداشت و محیط زیست، و انرژی می باشد.

پربازدید‌ترین‌ها

تحول خدمات حمایتی کانون مدیریت دارایی‌های فکری با رویکرد حداکثرسازی حمایت از فناوران
۷ فروردین ۱۴۰۳

تحول خدمات حمایتی کانون مدیریت دارایی‌های فکری با رویکرد حداکثرسازی حمایت از فناوران

معاون سیاست‌گذاری کانون مدیریت دارایی‌های فکری معاونت علمی ریاست جمهوری با اعلام ارایه ۲۰ خدمت در حوزه مالکیت فکری گفت: در حالی که اختراعات باید برای تجاری‌سازی حمایت شوند، از این نوآوری‌ها بیشتر برای ارتقای رتبه هیات علمی دانشگاه‌ها و دریافت تسهیلات بنیاد ملی نخبگان استفاده می‌شود.

World Intellectual Property Day
۲۸ فروردین ۱۴۰۳

World Intellectual Property Day