۰۶ تیر ۱۳۹۶ کاهش نرخ US پتنت های گرنت شده در حوزه انرژی های پاک
تعداد «US» پتنت های گرنت شده در زمینه فناوری های انرژی پاک پس از یک دوره رشد ده ساله، به تازگی با کاهش همراه بوده است. بنا بر گزارش مؤسسه «Brookings»، تعداد پتنت های گرنت شده در این حوزه در بین سال های 2014 الی 2016 میلادی با کاهش قابل ملاحظه 9 درصدی مواجه گردیده است.

filereader.php?p1=main_eccbc87e4b5ce2fe2

به اعتقاد کارشناسان، تغییرات مداوم اقتصادی می تواند به عنوان یک عامل اساسی در حرکت رو به رشد پتنت های حوزه انرژی مطرح باشد؛ بر این اساس، علت تغییر در این روند و چرایی کاهش پتنت های ثبت شده می تواند بسیار پیچیده باشد. یکی از دلایل احتمالی این کاهش، تحقیق و توسعه های انجام رفته در زمینه سوخت های فسیلی است که به کاهش قیمت سوخت های مذکور انجامیده است. در نهایت، هنگامی که سوخت های فسیلی با قیمت به نسبت ارزان تری به بازار مصرف عرضه گردد، تلاش های نوآورانه و نرخ اختراعات را تحت الشعاع خود قرار خواهد داد. 
به گزارش «Ipwatchdog»، علاوه بر کاهش قیمت سوخت های فسیلی، تمرکز بازیگران اصلی این صنعت High-Tech، بر ثبت پتنت های با کیفیت نیز می تواند به عنوان یکی از عوامل کاهش تعداد پتنت های ثبت شده محسوب گردد. با بررسی و آنالیز US پتنت های این حوزه، می توان چنان نتیجه گرفت که نوآوری های به ثبت رسیده در طول پنج سال گذشته به طور متوسط از ارزش بالاتری برخوردار هستند.
گفتنی است، عدم قطعیت های ناشی از تصمیمات غیر مترقبه دولت ترامپ نیز می تواند همه تلاش های صورت گرفته قبلی در زمینه فناوری های انرژی پاک را با سکون مواجه نماید. این در حالی است که در دولت اول باراک اوباما و قبل از تغییرات قیمتی سوخت های فسیلی، بسیاری از شرکت های سرمایه گذاری به سمت توسعه انرژی های پاک کشیده شدند. در پایان باید اضافه نمود که به رغم کاهش نرخ پتنت های ثبت شده در آمریکا، چشم انداز مثبتی در رشد فناوری های مرتبط با انرژی پاک در شرکت های ژاپنی، کره جنوبی و آلمانی مشاهده می گردد.

پربازدید‌ترین‌ها

تحول خدمات حمایتی کانون مدیریت دارایی‌های فکری با رویکرد حداکثرسازی حمایت از فناوران
۷ فروردین ۱۴۰۳

تحول خدمات حمایتی کانون مدیریت دارایی‌های فکری با رویکرد حداکثرسازی حمایت از فناوران

معاون سیاست‌گذاری کانون مدیریت دارایی‌های فکری معاونت علمی ریاست جمهوری با اعلام ارایه ۲۰ خدمت در حوزه مالکیت فکری گفت: در حالی که اختراعات باید برای تجاری‌سازی حمایت شوند، از این نوآوری‌ها بیشتر برای ارتقای رتبه هیات علمی دانشگاه‌ها و دریافت تسهیلات بنیاد ملی نخبگان استفاده می‌شود.

World Intellectual Property Day
۲۸ فروردین ۱۴۰۳

World Intellectual Property Day