۳۱ تیر ۱۳۹۶ مشارکت غول های فناوری آمریکا جهت مبارزه با باجگیران پتنت
مجموعه ای از بزرگترین شرکت های فناوری جهان در تلاشند تا با کمک یکدیگر و با استفاده از قوانین حقوقی، مانع از گسترش فعالیت باجگیران پتنت «Patent Trolls» در ایالات متحده گردند. در این مشارکت تیمی که به اختصار اتحاد نوآوران فناوری پیشرفته «HTIA» نامیده شده است، متشکل از شرکت های Adobe، آمازون، سیسکو، Dell، گوگل، اینتل، اوراکل و Salesforce، مجموعه ای از حمایت های مالی و پشتیبانی را در این زمینه ارائه خواهند نمود.

filereader.php?p1=main_c4ca4238a0b923820

به گزارش وبسایت «cbronline»، در بیانیه رسمی که به مناسبت آغاز به کار این گروه منتشر گردیده است، با تأکید بر اهمیت جایگاه سیستم ثبت اختراع در رشد نوآوری و فعالیت های تحقیق و توسعه ای شرکت های مذکور، آمده است: «یک سیستم ثبت اختراع کارا و مؤثر می تواند به خوبی از سرمایه گذاری های صورت گرفته در تحقیق و توسعه محافظت نماید و این خود دلیلی است، بر توجه مجموعه شرکت های عضو این پیمان به حفاظت از دارایی های فکری خود از طریق ثبت پتنت (آن ها در مجموع حق امتیاز بیش از 115000 پتنت را در اختیار دارند.)؛ با این حال، زمانی که کارکرد این سیستم دچار اختلال گردد، به جای حمایت از نوآوری، منجر به تضعیف تمامی اجزا اعم از مخترعان، کارکنان شرکت ها، سرمایه گذاران کسب و کار و در نهایت مصرف کنندگان خواهد شد.»
گفتنی است، «HTIA» خواهان اصلاحات متوازن در دفتر ثبت اختراع و علائم تجاری آمریکا، دادگاه های مالکیت فکری و نیز کنگره می باشد، که بر اساس آن، مشکلات ریشه ای موجود بر سر راه پیشرفت و ارتقاء یک سیستم ثبت اختراع کارا در حمایت از سرمایه گذاری در فناوری های جدید و کسب و کارهای مبتنی بر فناوری در آمریکا را حل نماید.
این گروه بر این باورند که یکی از موانع اصلی بر سر راه رشد نوآوری در آمریکا، «دادرسی های حقوقی باجگیران پتنت» می باشد، که با سوء استفاده از قوانین حمایتی موجود، به شرکت های مذکور آسیب های جدی وارد نموده است. به همین دلیل این شرکت ها با لابی گری و حمایت از تصویب قوانین جدید، سعی بر محافظت از خود در برابر ادعاهای بی پایه ثبت اختراع باجگیران پتنت خواهند داشت.
با توجه به صرف هزینه 63 میلیارد دلاری اعضای این گروه در فعالیت های تحقیق و توسعه ای خود در طی سال گذشته میلادی و نیز سهم 90 درصدی باجگیران پتنت در منازعات حقوقی مربوط به پتنت در این سال، اولویت اول HTIA، حمایت از اجرایی شدن مجموعه برنامه های «Inter Parties Review» می باشد که در سال 2011 میلادی ذیل قانون سرمایه گذاران آمریکایی به تصویب رسیده است.   

پربازدید‌ترین‌ها

تحول خدمات حمایتی کانون مدیریت دارایی‌های فکری با رویکرد حداکثرسازی حمایت از فناوران
۷ فروردین ۱۴۰۳

تحول خدمات حمایتی کانون مدیریت دارایی‌های فکری با رویکرد حداکثرسازی حمایت از فناوران

معاون سیاست‌گذاری کانون مدیریت دارایی‌های فکری معاونت علمی ریاست جمهوری با اعلام ارایه ۲۰ خدمت در حوزه مالکیت فکری گفت: در حالی که اختراعات باید برای تجاری‌سازی حمایت شوند، از این نوآوری‌ها بیشتر برای ارتقای رتبه هیات علمی دانشگاه‌ها و دریافت تسهیلات بنیاد ملی نخبگان استفاده می‌شود.