۲۸ شهریور ۱۳۹۶ شرکت سازنده انواع کنسول‎های بازی محکوم به پرداخت غرامت ده میلیون دلاری
شرکت ژاپنی نینتندو «Nintendo» که در زمینه طراحی و تولید انواع کنسول های بازی کامپیوتری فعالیت می نماید، با رأی دادگاه به پرداخت ده میلیون دلار محکوم گردید. این حکم که از سوی دادگاه منطقه ای دالاس آمریکا صادر گردیده است، نینتندو را به دلیل نقض پتنت متعلق به شرکت آی‎لایف «iLife» در محصول جدید خود «Wii Console»، به پرداخت غرامت ملزم نموده است.

filereader.php?p1=main_eccbc87e4b5ce2fe2

شرکت آی‎لایف که مقر اصلی آن در تگزاس آمریکا است، در شکایت خود مدعی شده بود که فناوری حرکت سنجی مورد استفاده در ریموت کنترل کنسول جدید نینتندو با عنوان «Wiimotes» یکی از فناوری های توسعه یافته توسط این شرکت بوده که برای شناسایی و ممانعت از سقوط ناگهانی افراد سالخورده و نیز جلوگیری از سندروم مرگ ناگهانی در نوزادان، به کار می رود.
به گزارش منابع خبری، نینتندو با وجودی که رأی دادگاه را عادلانه ندانسته و آماده درخواست تجدید نظر است، با توجه به اعتبار رأی دادگاه تا زمان اعلام نتیجه تجدید نظر، مبلغ مذکور را پرداخت خواهد کرد. نینتندو معتقد است ادعای مذکور به دلیل نامناسب نوشته شدن ادعاهای مندرج در آن، نامعتبر بوده و به همین دلیل هیچ گونه نقض پتنتی از سوی این شرکت انجام نگرفته است. 
کارشناسان معتقدند، مبلغ پرداختی از سوی نینتندو قسمت کوچکی از خسارات ادعایی آی‎لایف بوده و مبلغ کلی غرامت برابر با 144 میلیون دلار و یا پوند به ازای هر یک از 36 میلیون دستگاه کنسول «Wii» فروخته شده از تاریخ ثبت دادخواست در سال 2013 میلادی خواهد بود. لازم به ذکر است، آی‎لایف پرونده های مشابهی علیه شرکت های «Fibit» و «Under Armor» نیز دنبال می نمود که هر دو مورد قبل از شروع روند دادرسی با توافق طرفین حل و فصل شده اند.

پربازدید‌ترین‌ها

تحول خدمات حمایتی کانون مدیریت دارایی‌های فکری با رویکرد حداکثرسازی حمایت از فناوران
۷ فروردین ۱۴۰۳

تحول خدمات حمایتی کانون مدیریت دارایی‌های فکری با رویکرد حداکثرسازی حمایت از فناوران

معاون سیاست‌گذاری کانون مدیریت دارایی‌های فکری معاونت علمی ریاست جمهوری با اعلام ارایه ۲۰ خدمت در حوزه مالکیت فکری گفت: در حالی که اختراعات باید برای تجاری‌سازی حمایت شوند، از این نوآوری‌ها بیشتر برای ارتقای رتبه هیات علمی دانشگاه‌ها و دریافت تسهیلات بنیاد ملی نخبگان استفاده می‌شود.

World Intellectual Property Day
۲۸ فروردین ۱۴۰۳

World Intellectual Property Day