۱۸ آذر ۱۳۹۶ طرح جدید اتحادیه اروپا برای مبارزه با جعل و دیگر موارد نقض قوانین مالکیت فکری
مدیر اجرایی اتحادیه اروپا طرح جدیدی برای تقویت اقدامات محافظتی و مقابله با محصولات جعلی در این اتحادیه پیشنهاد داده است. در این طرح پیشنهادی فهرستی از مراجع خارجی که اقدام به جعل محصولات نموده و آن‌ها را به بازار این اتحادیه وارد می‌نمایند تهیه شده و همراه با بسته‌ای از اقدامات تقویت مالکیت فکری ارائه می‌گردد. بنا بر برآوردهای کمیسیون اروپا، جعل و دیگر اقدامات مشابه نقض قوانین مالکیت فکری، بر پنج درصد از کالاهای وارداتی به بازارهای اتحادیه اروپا تأثیرگذار بوده که ارزش آن چیزی در حدود 85 میلیارد یورو است.

filereader.php?p1=main_cfcd208495d565ef6

الزبیتا بینکوسکا «Elzbieta Bienkowska»، از اعضای کمیسیون اروپا در حوزه بازار داخلی و صنعت، با اشاره به هدف نظارت بر بازارها و شناسایی نقض‌کنندکان قوانین مالکیت فکری، اظهار داشت: «این فهرست با همکاری سازمان نظارت بر نقض قوانین مالکیت فکری ایجاد خواهد شد و بنا بر پیش‌بینی‌های انجام گرفته، به صورت دوره‌ای و در فواصل منظم به‌روزرسانی می‌گردد.»
بنا بر گزارش وب‌سایت «NewEurope»، اولین گام برای آماده‌سازی لیست یاد شده و انتشار آن در نیمه دوم سال 2018 میلادی، مشاوره عمومی کمیسیون اروپا برای جمع‌آوری اطلاعات دقیق از بازارهای مختلف (اعم از محل جغرافیایی، حجم ترافیک کالا، نوع کالا و خدمات و برآوردی از صاحبان حقوق مالکیت فکری مرتبط با کالاها و خدمات مذکور) است. علاوه بر این، به زودی یک چارچوب پیشنهادی جهت تقویت قوانین مالکیت فکری در برابر جعل و سرقت‌های صورت گرفته در بازارهای چین و آمریکای لاتین تدوین خواهد شد. بر اساس برنامه پیشنهادی، برنامه‌های جدیدی در زمینه تقویت قوانین مالکیت فکری در بازارهای چین و آسیای جنوب شرقی «ASEAN» و نیز آمریکای لاتین به اجرا در خواهد آمد تا شرکت‌های اروپایی فعال در این مناطق بتوانند از محافظت‌های کامل‌تری برخوردار شوند.

پربازدید‌ترین‌ها

تحول خدمات حمایتی کانون مدیریت دارایی‌های فکری با رویکرد حداکثرسازی حمایت از فناوران
۷ فروردین ۱۴۰۳

تحول خدمات حمایتی کانون مدیریت دارایی‌های فکری با رویکرد حداکثرسازی حمایت از فناوران

معاون سیاست‌گذاری کانون مدیریت دارایی‌های فکری معاونت علمی ریاست جمهوری با اعلام ارایه ۲۰ خدمت در حوزه مالکیت فکری گفت: در حالی که اختراعات باید برای تجاری‌سازی حمایت شوند، از این نوآوری‌ها بیشتر برای ارتقای رتبه هیات علمی دانشگاه‌ها و دریافت تسهیلات بنیاد ملی نخبگان استفاده می‌شود.

World Intellectual Property Day
۲۸ فروردین ۱۴۰۳

World Intellectual Property Day