۲۳ دی ۱۳۹۶ گزارش سومین دوره آموزشی دفاتر همکار کانون پتنت ایران
سومین دوره آموزشی دفاتر همکار کانون پتنت ایران در تاریخ 29 و 30 آذرماه سال جاری در محل ستاد فناوری نانو برگزار شد. این دوره با هدف توانمندسازی مسئولین دفاتر، برقراری ارتباط مؤثر با دفاتر، تبیین اهداف و سیاست‌های کانون پتنت ایران و آشنایی مسئولین با نحوه ثبت درخواست در پرتال کانون برگزار گردید.

filereader.php?p1=main_a2ef406e2c2351e0b

طی این دوره که با صحبت‌های آقای ضیغمی مدیر کانون پتنت ایران آغاز شد، ۱۳ نماینده جدید دفاتر همکار کانون پتنت، با مباحث مرتبط با مالکیت فکری، روند ثبت درخواست در پرتال کانون و همچنین انواع حمایت‌های کانون پتنت آشنا شده و به تبادل نظر و ارائه پیشنهادات پرداختند.
دوره برگزار شده در راستای سیاست‌گذاری صورت گرفته توسط کانون پتنت، در قالب کارگاه متوالی با عناوین زیر تشکیل شد:
  • آموزش مقدمات پتنت که توسط دکتر برنایی از کارگزاران کانون پتنت ایران و مدیرعامل شرکت ایده سازان عصر آفتاب برگزار گردید.
  • ثبت اختراعات حوزه سلامت که توسط مهندس امین لو، سرپرست دفتر مالکیت فکری انستیتو پاستور ایران برگزار گردید.
  • آشنایی با پرتال ثبت اختراعات خارجی که توسط مهندس رحیمی‌راد، مسئول ثبت اختراعات خارجی کانون پتنت ایران برگزار گردید.
  • فرآیند ثبت اختراع خارجی که توسط دکتر برنایی برگزار گردید.
شایان ذکر است که در این دوره آموزشی دو روزه نمایندگان دفاتر همکار از مراکز پژوهشگاه پلیمر و پتروشیمی ایران، دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید بهشتی، دانشگاه صنعتی شریف، پارک علم و فناوری هرمزگان، پژوهشگاه رویان، دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان گیلان، دانشگاه ارومیه، پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک و زیست‌فناوری، دانشگاه خوارزمی، دانشگاه علم و صنعت ایران، دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی جندی‌شاپور اهواز و دانشگاه بین‌المللی چابهار حضور داشتند.

پربازدید‌ترین‌ها

تحول خدمات حمایتی کانون مدیریت دارایی‌های فکری با رویکرد حداکثرسازی حمایت از فناوران
۷ فروردین ۱۴۰۳

تحول خدمات حمایتی کانون مدیریت دارایی‌های فکری با رویکرد حداکثرسازی حمایت از فناوران

معاون سیاست‌گذاری کانون مدیریت دارایی‌های فکری معاونت علمی ریاست جمهوری با اعلام ارایه ۲۰ خدمت در حوزه مالکیت فکری گفت: در حالی که اختراعات باید برای تجاری‌سازی حمایت شوند، از این نوآوری‌ها بیشتر برای ارتقای رتبه هیات علمی دانشگاه‌ها و دریافت تسهیلات بنیاد ملی نخبگان استفاده می‌شود.

World Intellectual Property Day
۲۸ فروردین ۱۴۰۳

World Intellectual Property Day