۲۸ بهمن ۱۳۹۶ دستبند کنترلی آمازون برای نظارت بر کارکرد صحیح کارکنان
آمازون پتنت جدیدی به ثبت رسانده که بر اساس آن می‌توان حرکات دست کارگران در انبارهای شرکت را از طریق یک دستبند ویژه دنبال نمود. سیستم دستبند، شامل سه بخش عمده است: «یک دستگاه آلتراسونیک برای مچ دست، دستگاه‌های آلتراسونیک مختلف در محیط انبار و یک ماژول پیشرفته برای مدیریت داده‌ها و ردیابی فعالیت کارگر». نوآوری پتنت در ماژول بازخورد لمسی است که می‌تواند تمامی حرکات کارگران و احیاناً وقفه‌های کاری آن‌ها را شناسایی و ردیابی نماید.

filereader.php?p1=main_cfcd208495d565ef6

بنابر گزارش وب‌سایت «Engadget»، شرکت‌ها و بنگاه‌های اقتصادی همواره در پی این هستند که از نحوه عملکرد کارکنان خود اطمینان حاصل نمایند و به نوعی آن‌ها را همواره تحت نظارت داشته باشند. با پیشرفت‌های صورت گرفته در حوزه فناوری و نوآوری در طی سال‌های اخیر، راهکارهای مبتنی بر فناوری‌های پیشرفته نیز به کمک شرکت‌ها آمده‌اند. برای مثال، یک شرکت انگلیسی از هوش مصنوعی برای تجزیه‌وتحلیل رفتار روزانه کارکنان خود استفاده می‌نماید و یا برنامه پیام‌رسان «FreshTeam»، می‌تواند مکان و موقعیت کارکنان را ردیابی کند. دستبند جدید آمازون نیز نوعی سیستم نگه‌دارنده و کنترلی است که می‌تواند تا زمان پیشرفت‌های رباتیک و خودکار شدن تمامی فرآیند، به مدیران آمازون امکان رصد فعالیت کارگران را بدهد.
یکی از سؤالاتی که ممکن است به ذهن خطور نماید، این است که آیا این سیستم کنترلی قانونی است؟ در پاسخ باید گفت، تحت قوانین فعلی آمریکا، بله. البته آمازون هنوز اعلام نکرده است که آیا تمامی کارکنان این شرکت باید از این دستبند جدید استفاده نمایند یا خیر؛ با این حال، هم‌اکنون نیز دستگاه‌هایی برای نظارت بر کارکرد کارگران انبارها وجود دارد و فناوری جدید می‌تواند جنبه‌های نظارتی را شدت بخشد.

پربازدید‌ترین‌ها

تحول خدمات حمایتی کانون مدیریت دارایی‌های فکری با رویکرد حداکثرسازی حمایت از فناوران
۷ فروردین ۱۴۰۳

تحول خدمات حمایتی کانون مدیریت دارایی‌های فکری با رویکرد حداکثرسازی حمایت از فناوران

معاون سیاست‌گذاری کانون مدیریت دارایی‌های فکری معاونت علمی ریاست جمهوری با اعلام ارایه ۲۰ خدمت در حوزه مالکیت فکری گفت: در حالی که اختراعات باید برای تجاری‌سازی حمایت شوند، از این نوآوری‌ها بیشتر برای ارتقای رتبه هیات علمی دانشگاه‌ها و دریافت تسهیلات بنیاد ملی نخبگان استفاده می‌شود.

World Intellectual Property Day
۲۸ فروردین ۱۴۰۳

World Intellectual Property Day