۱۹ اسفند ۱۳۹۶ سرمایه‌گذاری قابل توجه دانشگاه‌های چینی بر روی فناوری بلاک‌چین

دانشگاه‌های چینی در تلاش برای محافظت از نتایج فعالیت‌های پژوهشی در زمینه فناوری بلاک‌چین، ثبت اختراع آن‌ها را در دستور کار خود قرار داده‌اند. داده‌های جدید دفتر مالکیت فکری چین «SIPO» که در شانزدهم و بیست و سوم فوریه سال جاری میلادی انتشار یافته، حاکی از این است که دانشگاه‌هایی نظیر «ژیانگ»، «شنزن» و «آکادمی علوم چین»، فعالیت‌های خود برای ثبت و انتشار پتنت‌های مرتبط با این فناوری را افزایش داده‌اند که دلیلی بر علاقه رو به رشد به فناوری بلاک‌چین و سرمایه‌گذاری‌های گسترده در زمینه تحقیق و توسعه آن است. این سرمایه‌گذاری، به‌موازات علاقه‌مندی شرکت‌های چینی است که با برنامه‌ریزی دولت چین برای پیشبرد و توسعه فینتک «FinTech» افزایشی قابل توجه داشته است. توجه روزافزون مؤسسات مالی بزرگ، نظیر بانک مرکزی چین به فناوری بلاک‌چین نیز از عوامل کلیدی در سرمایه‌گذاری‌های تحقیق و توسعه‌ای دانشگاه‌ها و نهادهای پژوهشی چین بر روی این فناوری به شمار می‌آید.

 

 filereader.php?p1=main_cfcd208495d565ef6

 

بنابر گزارش وب‌سایت «CoinDesk»، دانشگاه ژیانگ در حال توسعه یک سیستم بلاک‌چین است که می‌تواند تراکنش‌های مالی مرتبط با معاملات بین‌المللی را تسهیل نماید. بر اساس اطلاعات انتشاریافته از سوی «SIPO»، این سیستم نیاز به شخص ثالت به‌عنوان امانت‌دار را در معاملات این‌چنینی رفع نموده و این کار از طریق سرورهای ابری ثبت می‌گردد. آکادمی علوم چین نیز بر روی نوعی سیستم بلاک‌چین متمرکز شده است که می‌تواند به‌طور هم‌زمان از کنسرسیوم‌های خصوصی و دولتی پشتیبانی نماید. اسناد «SIPO» نشان از آن دارد که دانشگاه شنزن نیز به دنبال ثبت و انتشار یک پتنت خاص مرتبط با مالکیت فکری هنرمندان و بازیگران است که در صورت استقبال می‌تواند ردیابی و شناسایی مدارک و اسناد مربوط به جعل تصاویر را تسهیل نماید.

پربازدید‌ترین‌ها

تحول خدمات حمایتی کانون مدیریت دارایی‌های فکری با رویکرد حداکثرسازی حمایت از فناوران
۷ فروردین ۱۴۰۳

تحول خدمات حمایتی کانون مدیریت دارایی‌های فکری با رویکرد حداکثرسازی حمایت از فناوران

معاون سیاست‌گذاری کانون مدیریت دارایی‌های فکری معاونت علمی ریاست جمهوری با اعلام ارایه ۲۰ خدمت در حوزه مالکیت فکری گفت: در حالی که اختراعات باید برای تجاری‌سازی حمایت شوند، از این نوآوری‌ها بیشتر برای ارتقای رتبه هیات علمی دانشگاه‌ها و دریافت تسهیلات بنیاد ملی نخبگان استفاده می‌شود.

World Intellectual Property Day
۲۸ فروردین ۱۴۰۳

World Intellectual Property Day