۰۹ فروردین ۱۳۹۷ ممنوعیت ورود و فروش کارتریج‌های ساخت سونی در آمریکا به دلیل نقض پتنت

کمیسیون تجارت بین‌الملل آمریکا «ITC»، با توجه به نقض یکی از پتنت‌های شرکت فوجی‌فیلم «Fujifilm» توسط سونی، دستور داده است تا واردات محصولات سونی به این کشور متوقف گردد. این رأی که در تاریخ هشتم مارس سال جاری میلادی صادر شده است، ورود نوارهای مغناطیسی ذخیره‌سازی اطلاعات سونی به خاک آمریکا را به دلیل نقض «US» پتنت متعلق به فوجی‌فیلم به شماره «۶۶۴۱۸۹۱» ممنوع می‌نماید. شرکت سونی علاوه بر عدم امکان فروش این محصول، از شرکت‌ها و نمایندگان توزیع آمریکایی نیز نمی‌تواند برای واردات و فروش محصول استفاده نماید.

 

 filereader.php?p1=main_e4da3b7fbbce2345d

 

بنا بر گزارش وب‌سایت «WIPR»، پتنت یادشده مرتبط با ضبط مغناطیسی است که فرآیند ضبط با تراکم بالا را از طریق سه لایه به‌هم‌پیوسته مغناطیسی، غیرمغناطیسی و یک لایه پوششی حاوی پودر فرومغناطیسی، ممکن می‌سازد. فوجی فیلم مدعی است، کارتریج‌های مدل «Linear Tape Open Ultrium 7» سونی، نقض‌کننده این پتنت بوده و خواستار عدم ورود و ممنوعیت فروش آن‌ها به خاک آمریکا شده است. این شرکت در بیانیه‌ای که به همین مناسبت منتشر ساخت، آورده است: «فوجی‌فیلم اطمینان دارد که ظرفیت کافی برای برآورده‌سازی تقاضای بازار برای «LTO-7» را خواهد داشت. ما متعهد به ارائه فناوری پیشرفته همراه با قیمت رقابتی هستیم، چراکه کاملاً درک می‌کنیم که گزینه‌های ذخیره‌سازی دیگری نیز در دسترس کاربران و مشتریان وجود دارد». این شرکت همچنین بر سرمایه‌گذاری‌های بیشتر در زمینه تحقیق و توسعه و پیشبرد فناوری‌های مرتبط تأکید دارد.

گفتنی است، این نخستین بار نیست که این دو رقیب ژاپنی وارد مجادلات حقوقی پتنت می‌شوند و پیش از این نیز سونی در آوریل سال گذشته میلادی، شکایت خود مبنی بر نقض پتنت یه شماره‌های «۶۶۷۴۵۹۶»، «۶۹۷۹۵۰۱» و «۷۰۲۹۷۷۴» از سوی فوجی فیلم را به دادگاه ارائه نمود. «ITC» در حال بررسی این دادخواست است.

پربازدید‌ترین‌ها

تحول خدمات حمایتی کانون مدیریت دارایی‌های فکری با رویکرد حداکثرسازی حمایت از فناوران
۷ فروردین ۱۴۰۳

تحول خدمات حمایتی کانون مدیریت دارایی‌های فکری با رویکرد حداکثرسازی حمایت از فناوران

معاون سیاست‌گذاری کانون مدیریت دارایی‌های فکری معاونت علمی ریاست جمهوری با اعلام ارایه ۲۰ خدمت در حوزه مالکیت فکری گفت: در حالی که اختراعات باید برای تجاری‌سازی حمایت شوند، از این نوآوری‌ها بیشتر برای ارتقای رتبه هیات علمی دانشگاه‌ها و دریافت تسهیلات بنیاد ملی نخبگان استفاده می‌شود.

World Intellectual Property Day
۲۸ فروردین ۱۴۰۳

World Intellectual Property Day