۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۷ رشد ۱۳ درصدی درخواست‌های ثبت اختراع حوزه هوافضا در چین

آمار و ارقام ثبت پتنت نشان می‌دهد که چین در حال ایجاد یک محیط اقتصادی جذاب برای سرمایه‌گذاران و کارآفرینان حوزه هوافضا است. سرعت چین در مدرنیزه نمودن صنعت هوافضا، موجب شده است تا رهبران نیروی هوایی آمریکا از این کشور به‌عنوان یک تهدید نوظهور نام ببرند. بر اساس گزارش جدید گوینی «Govini» که یک شرکت فعال در زمینه تحلیل داده‌های ثبت اختراع به شمار می‌رود، روند افزایشی ثبت پتنت در فناوری‌های حوزه فضا در چین، نشان‌دهنده ارتقاء نرخ نوآوری در صنعت هوافضای چین است. در این گزارش آمده است: «تعداد درخواست‌های ثبت پتنت در هر کشور، می‌تواند معرف پویایی‌های بازار آن کشور باشد. ذینفعان جهانی در طی سال‌های اخیر درخواست‌های بیشتری برای ثبت پتنت در زمینه پلتفرم‌های فضایی و فناوری‌های ماوراء صوت در چین داشته‌اند که نشان از رشد اهمیت بازارهای این کشور است. این امر همچنین نشان‌دهنده عزم چین در ساخت محیطی جذاب برای کارآفرینان و سرمایه‌گذاران حوزه هوافضا است».

 

 filereader.php?p1=main_eccbc87e4b5ce2fe2

 

گوینی با آنالیز و بررسی بیش از ۲۷۰ هزار پرونده ثبت اختراع در حوزه هوافضا در بیش از چهل کشور جهان در طی سال‌های ۲۰۱۱ تا ۲۰۱۶ میلادی، به این نتیجه رسیده است که روند افزایشی درخواست‌های ثبت پتنت در چین در نقطه مقابل کاهش کلی پتنت‌های فضایی در مابقی کشورها است. گفتنی است، تعداد پرونده‌های ثبت پتنت در زمینه فناوری‌های حوزه هوافضا در چین، طی پنج سال گذشته بیش از ۱۳.۳ درصد افزایش داشته است.

بنا بر گزارش «Space News»، تحلیلگران گوینی بر این نکته تأکید دارند که این شواهد، لزوماً به معنای تولید قابل توجه دارایی‌های فکری جدید در حوزه هوافضا در چین نیست و تنها بیانگر اهمیت چین به‌عنوان تأمین‌کننده حقوق مالکیت فکری رقبای فعال در این حوزه است. به عبارت دیگر، رشد درخواست‌های ثبت اختراع چین را به‌عنوان یک اقتصاد مهم و کلیدی برای فناوری‌های حوزه هوافضا مطرح نموده است.

پربازدید‌ترین‌ها

تحول خدمات حمایتی کانون مدیریت دارایی‌های فکری با رویکرد حداکثرسازی حمایت از فناوران
۷ فروردین ۱۴۰۳

تحول خدمات حمایتی کانون مدیریت دارایی‌های فکری با رویکرد حداکثرسازی حمایت از فناوران

معاون سیاست‌گذاری کانون مدیریت دارایی‌های فکری معاونت علمی ریاست جمهوری با اعلام ارایه ۲۰ خدمت در حوزه مالکیت فکری گفت: در حالی که اختراعات باید برای تجاری‌سازی حمایت شوند، از این نوآوری‌ها بیشتر برای ارتقای رتبه هیات علمی دانشگاه‌ها و دریافت تسهیلات بنیاد ملی نخبگان استفاده می‌شود.

World Intellectual Property Day
۲۸ فروردین ۱۴۰۳

World Intellectual Property Day