۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۷ انتشار فهرست جدیدی از پتنت‌های گرنت شده اپل در USPTO

دفتر ثبت اختراعات و علائم تجاری آمریکا «USPTO»، به تازگی فهرستی از ۶۰ پتنت گرنت شده اپل را منتشر نموده است که نشان از فعالیت گسترده اپل در ایجاد نوآوری‌های جدید این شرکت برای محصولات آتی خود دارد.

 

filereader.php?p1=main_cfcd208495d565ef6 

 

یکی از پتنت‌های ارائه شده که در نیمه دوم سال ۲۰۱۶ میلادی به ثبت رسیده است، مرتبط با نسل جدید «iDevice» بوده که  از نیروی مغناطیسی استفاده می‌نماید و این امکان را فراهم آورده که آیفون‌های تولیدی اپل، به‌راحتی بر روی زمین و به‌صورت ایستاده قرار گیرند. پتنت یادشده با شماره «۹۹۶۶۹۸۴»، نوعی پایه برای ایجاد تعادل در دستگاه‌های کامپیوتری را معرفی می‌نماید که از نیروی چرخشی برای لغو بارهای استاتیک و دینامیک وارد شده به دستگاه در زمان‌هایی که به‌صورت عمودی قرار گرفته است، استفاده می‌نماید. «نیکولاس تریدول»، مهندس طراح شرکت اپل که یکی از مخترعین این پتنت است، پیش از این در شرکت‌های «Yamaha personal Watercraft» و «جنرال الکتریک» نیز به عنوان مهندس طراح مشغول به فعالیت بوده است. همچنین «جیمز استریکر» مدیر طراحی محصولات شرکت اپل، یکی دیگر از مخترعین این پتنت بوده که از شرکت «Ekso Bionics» به اپل ملحق شده است.

پتنت قابل توجه دیگر در فهرست مذکور که با شماره «۹۹۶۵۹۹۵» ارائه گردیده است، نوعی صفحه‌نمایش با لبه‌های منحنی است که می‌تواند در طراحی مدل‌های جدید «Apple Watch» مورد استفاده قرار گیرد. در این پتنت، یادآور شده است که آرایه‌های پیکسلی مستطیلی، به‌سادگی در یک صفحه‌نمایش دایره‌ای شکل قرار نمی‌گیرند و به دلیل ازدحام سیگنال در برخی مناطق صفحه، نوعی ناکارآمدی در نمایش آن‌ها ایجاد می‌شود. نوآوری ارائه‌شده در این پتنت که در نیمه اول سال ۲۰۱۶ میلادی به ثبت رسیده است، می‌تواند مشکل مذکور را تا حدی مرتفع نماید.

پربازدید‌ترین‌ها

تحول خدمات حمایتی کانون مدیریت دارایی‌های فکری با رویکرد حداکثرسازی حمایت از فناوران
۷ فروردین ۱۴۰۳

تحول خدمات حمایتی کانون مدیریت دارایی‌های فکری با رویکرد حداکثرسازی حمایت از فناوران

معاون سیاست‌گذاری کانون مدیریت دارایی‌های فکری معاونت علمی ریاست جمهوری با اعلام ارایه ۲۰ خدمت در حوزه مالکیت فکری گفت: در حالی که اختراعات باید برای تجاری‌سازی حمایت شوند، از این نوآوری‌ها بیشتر برای ارتقای رتبه هیات علمی دانشگاه‌ها و دریافت تسهیلات بنیاد ملی نخبگان استفاده می‌شود.

World Intellectual Property Day
۲۸ فروردین ۱۴۰۳

World Intellectual Property Day