۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۷ جذب تحلیلگر پتنت گوگل توسط فیسبوک به‌عنوان مدیر پتنت

فیسبوک موفق به استخدام متخصص آنالیز و تجزیه‌وتحلیل داده‌های پتنت گوگل، به‌عنوان مدیر جدید پتنت خود شده است. این حرکت، در پی جذب مدیر سابق پتنت گوگل، «آلن لو» در اوت سال گذشته میلادی، انجام شده است که هم‌اکنون به‌عنوان مدیر مالکیت فکری «IP» فیسبوک مشغول به فعالیت است. «جرمی چان» یکی از اولین نیروهای استخدام شده از سوی آلن لو در سال ۲۰۱۲ میلادی به شمار می‌رود که اخیراً به‌عنوان مدیر حقوقی پتنت‌های جهانی گوگل انتصاب شده بود. مأموریت چان در گوگل، راه‌اندازی یک تیم تجزیه‌وتحلیل داده در زمینه پتنت بود. در دوران فعالیت وی و همزمان با اکتساب شرکت «Motorola Mobility» از سوی گوگل با ارزش ۱۲.۵ میلیارد دلار، سبد پتنت این شرکت با رشد چشمگیر ۱۷۰۰۰ عددی در پتنت‌های گرنت شده و ۷۵۰۰ عددی در پرونده‌های ثبت اختراع همراه شد.

 

filereader.php?p1=main_c4ca4238a0b923820 

 

چان در سال ۲۰۱۴ میلادی، در مصاحبه‌ای که با «IAM» داشته است، اظهار داشت: «ما گوگل هستیم و می‌بایست با داده‌های خود بسیار هوشمندانه برخورد نماییم. مدیران دفاتر مالکیت فکری می‌گویند که زمانی که شما ۲۰ هزار یا ۳۰ هزار پتنت دارید، دقیقاً نمی‌دانید که چه چیزی در اختیار دارید؛ این در حالی است که ما دقیقاً می‌دانیم که چه چیزی داریم». بررسی دو مقاله وی در «IAM» با عناوین «استفاده از آنالیز داده‌های بزرگ در دنیای پتنت» و «نحوه استفاده بهینه واحدهای مالکیت فکری از هوش مصنوعی»، نشان می‌دهد که وی به‌عنوان یک وکیل حقوقی و متخصص تحلیلی، گزینه‌ای ایده‌آل برای نقش جدیدش در فیسبوک خواهد بود.

خروج دو تن از بهترین نیروهای گوگل در حوزه مالکیت فکری و پیوستن آن‌ها به رقیب، می‌تواند اخبار خوشایندی برای این غول فناوری به حساب نیاید. با این حال، این اتفاق منعکس‌کننده این واقعیت است که پتنت به‌عنوان یک اولویت کلیدی در گوگل به شمار نمی‌رود. گفتنی است، پس از خروج آلن لو از گوگل، پیش‌بینی می‌شد که چان به‌عنوان یکی از جانشینان محتمل برای تصدی عنوان مدیر پتنت گوگل مطرح شود، اما بر خلاف پیش‌بینی‌ها، این سمت به «مایکل لی» از نفرات سابق «سیسکو» رسید.

پربازدید‌ترین‌ها

تحول خدمات حمایتی کانون مدیریت دارایی‌های فکری با رویکرد حداکثرسازی حمایت از فناوران
۷ فروردین ۱۴۰۳

تحول خدمات حمایتی کانون مدیریت دارایی‌های فکری با رویکرد حداکثرسازی حمایت از فناوران

معاون سیاست‌گذاری کانون مدیریت دارایی‌های فکری معاونت علمی ریاست جمهوری با اعلام ارایه ۲۰ خدمت در حوزه مالکیت فکری گفت: در حالی که اختراعات باید برای تجاری‌سازی حمایت شوند، از این نوآوری‌ها بیشتر برای ارتقای رتبه هیات علمی دانشگاه‌ها و دریافت تسهیلات بنیاد ملی نخبگان استفاده می‌شود.

World Intellectual Property Day
۲۸ فروردین ۱۴۰۳

World Intellectual Property Day