۱۰ تیر ۱۳۹۷ توسعه فناوری‌های هوشمند برای بهینه‌سازی انرژی‌های خورشیدی

شرکت فناوری تیگو «Tigo» که در زمینه انرژی و به‌طور خاص، توسعه پلتفرم هوشمند بهینه‌سازی انرژی خورشیدی فعال است، موفق به دریافت یک پتنت گرنت شده در زمینه نوعی سخت‌افزار بکار رفته در فناوری هوشمند «Flex MLPE» شده است. این سخت‌افزار، در جعبه‌های اتصال خورشیدی کاربرد داشته و می‌تواند به‌عنوان پوشش‌های مطمئن و در عین حال ارزان ماژول‌های خورشیدی، بکار گرفته شود.

 

 filereader.php?p1=main_c4ca4238a0b923820

 

بنا بر گزارش «Solar Power World»، پتنت جدید تیگو که با شماره «۹۹۹۱۸۴۳» در دفتر ثبت پتنت و علائم تجاری آمریکا به ثبت رسیده است، پنجاه و ششمین پتنت این شرکت به شمار می‌رود که البته ۲۳ مورد از آن‌ها، هنوز در انتظار ارزیابی‌های نهایی است. بخش عمده‌ای از پتنت‌های ثبت شده توسط تیگو، در زمینه افزایش بهره‌وری قدرت و نظارت بر سطوح ماژول‌های خورشیدی و نیز بهینه‌سازی‌های مرتبط با آن‌ها است. «دنی ایزیپز» معاونت اجرایی واحد سخت‌افزار تیگو، با تأکید بر قابلیت‌های فنی این شرکت اظهار داشت: «این پتنت و نیز دیگر اختراعات توسعه یافته توسط تیگو، نشان‌دهنده عزم جدی ما برای تسلط بر صنعت «Module-Level Power Electronics-MLPE» و ارتقاء موقعیت رقابتی شرکت است. پتنت جدید، ما و شرکای تجاری را در یک موقعیت استراتژیک قرار می‌دهد تا بتوانیم رهبری راه‌حل‌های یکپارچه، مقرون به‌صرفه و کارآ در این صنعت را بر عهده بگیریم.»

گفتنی است، تیگو از شرکت‌های مستقر در دره سیلیکون است که در سال ۲۰۰۷ میلادی، توسط تیمی از تکنسین‌های مجرب فعال در حوزه انرژی تأسیس شده است. متخصصین این شرکت، در طی سال‌های اخیر با ترکیبی منحصربه‌فرد از روش‌های مختلف موجود در نیمه‌هادی‌ها، الکترونیک و انرژی خورشیدی، توانسته‌اند نسل اول فناوری هوشمند ماژول بهینه‌ساز برای انرژی‌های خورشیدی را توسعه دهند. این شرکت، در طیف وسیعی از مناطق جغرافیایی، اعم از آمریکا، آمریکای لاتین و حوزه دریای کارائیب، اروپا، چین، ژاپن، استرالیا و خاورمیانه مشغول به فعالیت است.

پربازدید‌ترین‌ها

تحول خدمات حمایتی کانون مدیریت دارایی‌های فکری با رویکرد حداکثرسازی حمایت از فناوران
۷ فروردین ۱۴۰۳

تحول خدمات حمایتی کانون مدیریت دارایی‌های فکری با رویکرد حداکثرسازی حمایت از فناوران

معاون سیاست‌گذاری کانون مدیریت دارایی‌های فکری معاونت علمی ریاست جمهوری با اعلام ارایه ۲۰ خدمت در حوزه مالکیت فکری گفت: در حالی که اختراعات باید برای تجاری‌سازی حمایت شوند، از این نوآوری‌ها بیشتر برای ارتقای رتبه هیات علمی دانشگاه‌ها و دریافت تسهیلات بنیاد ملی نخبگان استفاده می‌شود.

World Intellectual Property Day
۲۸ فروردین ۱۴۰۳

World Intellectual Property Day