۲۳ مرداد ۱۳۹۷ فناوری ذخیره‌سازی ایمن انرژی؛ راهی به‌سوی انرژی پاک

تسلا را می‌توان یک شرکت فناور پیشرو در حوزه انرژی‌های پاک دانست که در قالب شرکت «تسلا انرژی»، فعالیت‌های گسترده‌ای در «طراحی و ساخت خودروهای الکتریکی» و نیز «توسعه فناوری سقف خورشیدی برای شهر هوشمند و دستگاه‌های ذخیره‌سازی انرژی» دارد. پتنت جدید انتشار یافته از این شرکت که نوعی سیستم ذخیره‌سازی جدید و ایمن انرژی را معرفی می‌نماید، احتمالاً در راستای تکمیل زنجیره تولید، تأمین و ذخیره‌سازی انرژی از سوی تسلا است که پیش از این، از طریق توسعه فناوری سقف خورشیدی آغاز شده بود. فعالیت‌های توسعه‌ای تسلا در حوزه فناوری باتری، یک اقدام کلیدی در استراتژی کسب‌وکار این شرکت محسوب می‌شود که می‌تواند با ارائه محصولات ایمن‌تر، اطمینان خاطر از سهم بازار انرژی و خودرو را برایش به ارمغان آورد.

 

 filereader.php?p1=main_eccbc87e4b5ce2fe2

 

بنا بر گزارش «Forbes»، این اختراع که در تاریخ ۲۰ ژانویه ۲۰۱۷ میلادی به ثبت رسیده است، به‌طور خاص بر انرژی تولیدشده از فتوولتائیک متمرکز بوده و نوعی سیستم ذخیره‌سازی انرژی بهبود یافته را تشریح می‌نماید. سیستم مذکور شامل یک ماژول بوده که چندین باتری در داخل محفظه آن قرار گرفته است و اتصالات ناشی از سلول‌های چندگانه باتری، می‌تواند برای ذخیره‌سازی ایمن انرژی مصرفی در خانه‌ها مورد استفاده قرار گیرد. سلول‌های باتری، در صورت آسیب دیدن و خراب شدن، به‌طور معمول، گازهای داغی از خود ساطع می‌نمایند که می‌تواند بر تمامی سلول‌های مجاور آن‌ها اثرگذار باشد؛ همچنین گرم شدن هر کدام از باتری‌ها هم در زمان شارژ و هم در زمان کارکرد آن‌ها می‌تواند منجر به اثرگذاری بر عملکرد سایر باتری‌ها گردد. به منظور رفع این مشکل نوعی عایق در میان باتری‌ها در نظر گرفته شده که بتواند از کاهش عملکرد و اثرگذاری منفی باتری‌ها بر یکدیگر جلوگیری نموده و ایمنی فرآیند ذخیره‌سازی انرژی را به‌شدت افزایش دهد.

گفتنی است، این پتنت اواخر جولای سال جاری میلادی از سوی دفتر ثبت پتنت و علائم تجاری آمریکا «USPTO» انتشار یافته است و نشانه‌ای دیگر از رهبری تسلا در حوزه فناوری باتری به شمار می‌رود. «سندی مورنو» از کارشناسان صنعت باتری، با تأکید بر این‌که مدل «Tesla 2170»، یکی از بهترین باتری‌های فعلی در جهان محسوب می‌شود، می‌گوید: «تسلا پس از این‌که در حوزه خودروهای الکتریکی توانست به پیشرفت قابل ملاحظه‌ای در مقایسه با رقبا دست یابد، هم‌اکنون در زمینه تولید باتری نیز، از سایر تولیدکنندگان مانند سامسونگ و LG پیشی گرفته و از لحاظ فناوری بسیار جلوتر است.»

پربازدید‌ترین‌ها

جلسه اتاق بازرگانی اصفهان
۱۴ اسفند ۱۴۰۲

جلسه اتاق بازرگانی اصفهان

نشست مدیر کانون مدیریت دارایی‌های فکری و اعضای کمیسیون اقتصاد دانش بنیان اتاق بازرگانی اصفهان، در تاریخ ۱ اسفند ۱۴۰۲ و در حاشیه رویداد نکست

انعقاد تفاهم‌نامه همکاری کانون مدیریت دارایی‌های فکری با دانشگاه اصفهان
۱۴ اسفند ۱۴۰۲

انعقاد تفاهم‌نامه همکاری کانون مدیریت دارایی‌های فکری با دانشگاه اصفهان

میترا امین‌لو، مدیر کانون مدیریت دارایی‌های فکری معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری توافق‌نامه‌ای را با هادی امیری، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه اصفهان در روز ۲ اسفند ۱۴۰۲ منعقد نمود.

فرصت همکاری حضوری
۲۱ اسفند ۱۴۰۲

فرصت همکاری حضوری

کانون مدیریت دارایی‌های فکری از افراد واجد شرایط به صورت حضوری در بخش‌های مختلف دعوت به همکاری می‌کند.

توافق‌نامه‌ همکاری کانون مدیریت دارایی‌های فکری معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان با سازمان تجاری‌سازی فناوری و اقتصاد دانش بنیان جهاد دانشگاهی
۱۲ اسفند ۱۴۰۲

توافق‌نامه‌ همکاری کانون مدیریت دارایی‌های فکری معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان با سازمان تجاری‌سازی فناوری و اقتصاد دانش بنیان جهاد دانشگاهی

کانون مدیریت دارایی‌های فکری معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان با سازمان تجاری‌سازی فناوری و اقتصاد دانش بنیان جهاد دانشگاهی توافق‌نامه‌ همکاری منعقد کرد.