تقویم جدید آکادمی کانون پتنت ایران، با هفت رویداد آموزشی-ترویجی در حوزه مالکیت فکری، به استقبال بهار ۱۴۰۰ رفته است. با توجه به تداوم شرایط کرونایی در کشور، این تقویم نیز در برگیرنده دورههای غیر حضوری بوده که در قالب سهشنبههای با طعم مالکیت فکری، هر سهشنبه از ساعت ۱۶ الی ۱۸ برگزار میگردد.
به کمک فناوری جدید سونی، حتی اشیاء غیرالکترونیک اطرافمان هم، قابلیت تبدیل به یک ابزار کنترلی برای کنسولهای بازی را خواهند داشت. بنا بر ثبت اختراع جدید این شرکت که به تازگی از سوی دفتر ثبت اختراعات و علائم تجاری آمریکا انتشار یافته، اشیای بیجان و غیر الکترونیکی اطراف کاربر، میتوانند بهعنوان یک کنترلکننده دستگاه پلیاستیشن استفاده شوند. جالب اینکه شیء پیشنهادی سونی در توصیف فناوری مذکور، یک موز است!
بنا بر رأی دادگاه منطقهای تگزاس، اینتل دو گواهی ثبت اختراع شرکت «VLSI Technology» را نقض نموده و به دلیل خسارات وارده به این شرکت، ملزم به پرداخت ۲/۱۸ میلیارد دلار شده است. با صدور رأی دادگاه، ارزش سهام اینتل، کاهش تقریباً ۱/۶۳ درصدی را به همراه داشته است. البته اینتل چنین نقض پتنتی را تأیید نکرده و در بیانیهای که به همین مناسبت منتشر نموده، خبر از درخواست تجدیدنظر و پیگیریهای حقوقی آتی داده است.
پتاسنپ برای توسعه پلتفرم اطلاعاتی و تحلیل پتنت خود، موفق به جذب سرمایه ۳۰۰ میلیون دلاری شده است. این شرکت در صدد است تا از این سرمایه، برای توسعه بستر اطلاعاتی خود که مبتنی بر هوش مصنوعی است استفاده نماید.
هوآوی با تکیه بر سبد پتنت قدرتمند خود در حوزه فناوری «5G»، در حال تهیه و تدارک یک استراتژی تهاجمی مالکیت فکری است. این غول فناوریهای ارتباطی، به دنبال آن است که به ازای هر گوشی تلفن همراه هوشمند متصل به شبکههای «5G» و نسلهای قبلی این فناوری پیشرفته، مبلغ ۲.۵ دلار از سازندگان تلفنهای همراه دریافت نماید؛ چیزی که درآمد حداقل ۱.۲ میلیارد دلاری را برای این شرکت در سال ۲۰۲۱ به ارمغان میآورد.
یک نوجوان خوشفکر چینی، با استفاده از فناوری هوش مصنوعی، پوشیدنی هوشمندی توسعه داده که به یاری بیماران مبتلا به آلزایمر میآید. گردنبند هوشمند «لو یوآن» پانزده ساله، برای کمک به افراد مبتلا به آلزایمر طراحی شده و به آنها کمک میکند تا با چالشهای کمتری روبرو شوند. این تجهیز منحصربهفرد و خلاقانه، علاوه بر امکان تشخیص اعضای خانواده برای فرد مبتلا، از طریق یک دستیار صوتی، به آنها کمک میکند تا راه خانه را پیدا کنند.
ارتباط با ما:
"واحد ثبت اختراع خارجی foreign@patentoffice.ir" "واحد دفاتر همکار tlo@patentoffice.ir"
"واحد کارگاههای آموزشی academy@patentoffice.ir" "واحد تجاریسازی ceo@patentoffice.ir"
"دبیرخانه و روابط عمومی info@patentoffice.ir"
شماره دبیرخانه: ۶۶۴۲۹۲۳۸-۰۲۱ و ۶۶۴۲۹۲۶۳-۰۲۱