معاون وزیر صنعت، معدن وتجارت در این خصوص گفت: طی دو سال اخیر یکی از اقداماتی که در زمینه جهانی شدن تولیدات کشور صورت گرفت، ثبت 10 منطقه تولید فرش ایران در سازمان جهانی مالکیت فکری (WIPO) است.
علیاصغر توفیق گفت: فرآیند ثبت ملی و جهانی نشان جغرافیایی برای محصولاتی نظیر زعفران، زرشک و عناب خراسان و انار ساوه نیز آغاز شده است که اقدامی موثر برای احراز هویت برای تولیدات کشور در ابعاد بین المللی است.

توفیق ضرورت پرداختن به ارتباط هرچه بیشتر صنعت و دانشگاه به دور از بحثهای تئوری را خاطرنشان کرد و گفت: وزارت صنعت ،معدن و تجارت عملیاتی سازی نقش دانشگاهیان را در بخش صنعت با جدیت اجرا میکند.
آقای توفیق در خصوص اجرایی شدن ارتباط بیشتر صنعت و دانشگاه گفت: ارتباط موثر صنعت و دانشگاه از مهمترین برنامههایی است که از طریق اشتغال فارغالتحصیلان جوان دانشگاهی، اجرای طرح پسادکترای صنعتی، اجرای طرح انجام فرصت مطالعاتی داخل کشور اعضای هیأت علمی، حمایت از پایاننامههای دانشجویان، کارآموزی دانشجویان و انتصاب معاون پژوهش و فناوری دانشگاهها به عنوان مشاور رئیس سازمانهای استانی دنبال شد.
وی امضای موافقتنامههای همکاری با وزارتخانههای آموزش و پرورش؛ تعاون، کار و رفاه اجتماعی؛ علوم، تحقیقات و فناوری؛ فرهنگ و ارشاد اسلامی؛ ارتباطات و فناوری اطلاعات و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، برای توسعه فعالیتهای تحقیقاتی، پژوهشی و فناوری را از دیگر اقدامات در جهت ارتقای جایگاه پژوهش در پیشبرد برنامههای تولیدی و تجاری کشور برشمرد.