۰۱ مهر ۱۳۹۴ پتنت شرکت اپل از نظر آلمانی‌ها نامعتبر است
«slide-to-unlock» عنوان قابلیت طراحی شده برای دستگاه‌های آی‌پاد و آیفون در پتنت مذکور است؛ که اشاره به ویژگی «کشیدن انگشت دست برای باز شدن قفل صفحه نمایش» دارد.

filereader.php?p1=main_836d62173c621d910

استدلال این دادگاه برای قائل نبودن حق ثبت پتنت برای اپل در فقدان نوآوری لازم در این ویژگی خلاصه می‌شود؛ به طوری‌که بر اساس نظر قضات آلمانی این قابلیت آن قدر پیچیده، بدیع، جدید و در سطح بالا نیست که نیاز به حفاظت حقوقی داشته باشد. آنها معتقدند swipe-to-unlock یک پیشرفت تکنولوژیکی و اختراع جدید محسوب نمی‌شود، بلکه یک ویژگی برای استفاده راحت‌تر است.
نکته قابل توجه آن است که بر خلاف کشور آلمان، این پتنت در بسیاری از کشورها موفق به دریافت گرنت شده است، که این موضوع به عبارتی نشان دهنده‌ی قائم به ذات بودن ادارات ثبت اختراعات کشورهای مختلف دنیا در رد یا تایید نمودن تقاضاهای ثبت پتنت است.
لازم است بدانید اپل در سال ۲۰۱۲ نسبت به استفاده موتورولا از swipe-to-unlock در تلفن‌های هوشمند خود، شکایت کرده بود و آن را نقض ثبت اختراع و سرقت ایده خود می‌دانست. شرکت اپل در همین مورد متعرض  سامسونگ هم شد.
در تهایت موتورولا با درخواست تجدید نظر در مورد رأی صادره، پیروز این بازی شد. و دادگاه با اعلام اینکه slide-to-unlock الزامات فنی قابل توجهی ندارد، حکم نامعتبر بودن پتنت اپل را صادر کرد که باز مورد اعتراض قرار گرفت تا نهایتاً در سال جاری رأی نهایی صادر شد.

پربازدید‌ترین‌ها

برگزاری کارگاه آموزشی تخصصی پتنت در پارک علم و فناوری استان مرکزی
۱ اسفند ۱۴۰۱

برگزاری کارگاه آموزشی تخصصی پتنت در پارک علم و فناوری استان مرکزی

در راستای توسعه و ترویج فرهنگ مالکیت فکری، حفاظت از دارایی‌هایی فکری و معرفی خدمات و حمایت‌های کانون پتنت ایران از اختراعات فناوران و شرکت‌های دانش بنیان داخل کشور، وبینار " پتنت ابزاری برای محافظت از دارایی‌های فکری" توسط کانون پتنت ایران و به میزبانی پارک علم و فناوری استان مرکزی در تاریخ 26 بهمن ماه به صورت مجازی برگزار شد.

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری: اقتصاد دانش‌بنیان با مالکیت فکری و دارایی‌های نامشهود توسعه می‌یابد
۳ اسفند ۱۴۰۱

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری: اقتصاد دانش‌بنیان با مالکیت فکری و دارایی‌های نامشهود توسعه می‌یابد

روح الله دهقانی معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهوری در جمع اندیشه‌ورزان، فعالان و سیاستگذاران اقتصادی حاضر در این همایش با اشاره به اهمیت شرکت‌های کوچک و نوآور در زنجیره‌های ارزش عنوان کرد: در حلقه‌های بالایی زنجیره ارزش عمدتا شرکت های بزرگ و متکی به دارایی های فیزیکی مشهود را شاهد هستیم، اما در حلقه‌های زیرین‌تر به شرکت های کوچک به لحاظ دارایی‌های فیزیکی و متکی به دارایی‌های نامشهود می‌رسیم.