بررسی این گزارش، نکات قابل توجهی را برای ما آشکار میسازد که در دو قسمت تهیه و ترجمه شده است. در این قسمت ازگزارش، موارد جالب در بررسی روند معرفی شده و در قسمت بعد، پتنتهای رکورد دار معرفی میگردند.
- کند شدن روند رشد ثبت/انتشار پتنت در سالهای اخیر در USPTO، بخصوص کمتر بودن تعداد پتنتهای گرنت شده در سال 2015 به نسبت سال قبل (2014) که تاکنون این مورد نظیر نداشته است.

- جایگاه اول شرکت سامسونگ که یک شرکت کرهای است با بیش از 7000 پتنت در نمودار بررسی مالکین بزرگ پتنتها، و جایگاه سوم و چهارم این نمودار که باز متعلق به شرکتهای غیر آمریکایی نظیر Canon و Toshiba است، موید فعالیت بالای شرکتهای بزرگ آسیای شرقی در ثبت اختراعات و بازار محصولات آنها در آمریکاست. شرکت آمریکایی IBM، دومین مالک بزرگ در بین شرکتهای ثبت کنندهی پتنت در USPTO است و به فاصلهی کمی بعد از سامسونگ قرار گرفته است.
- جایگاه دانشگاه سینگوای چین با بیش از 6000 پتنت در سال 2015 در نمودار بررسی دانشگاههای برتر از نظر تعداد پتنت ثبت شده مودری جالب توجه است. این دانشگاه به فاصلهی کمی بعد از دانشگاه آمریکایی MIT قرار گرفته و رتبهی سوم را در میان دانشگاهها و موسسات تحقیقاتی پژوهشی داراست. جضور دانشگاه ملی تایوان و همینطور موسسهی تحقیقاتی تایوانی HON HAI نیز در بین پانزده دانشگاه/ موسسهی تحقیقاتی برتر از نظر ثبت پتنت نیز جالب است. موارد قابل توجه بالا با توجه به حضور فعال کشورهای شرق آسیا در ثبت پتنت در سالهای اخیر، شاید چندان دور از ذهن به نظر نرسد ولی حضور دانشگاه عربستانی King Fahad با بیش از 200 پتنت در سال 2015، که در جایگاه شانزدهم این لیست قرار گرفته است را نمیتوان موردی قابل تامل ندانست.

- نمودار زیر نمایانگر 20مخترع برتر از نظر تعداد پتنت ثبت شده درسال 2015 در USPTO است. شانپی یامازاکی مخترع ژاپنی 74 ساله ، 444 پتنت ثبت شده در زمینهی نیمه رساناها و انرژی در سال 2015 داشته است. این تعداد پتنت نشان میدهد که این مخترع در هر روز کاری به طور متوسط دو پتنت ثبت نموده است!

-
در طول عمر هر پتنت در USPTO ، سه بار هزینه برای حفظ پتنت پرداخت میشود . موعد پرداخت این هزینه ها، 3.5 سال، 7.5 سال، و یازده و نیم سال بعد از تاریخ گرنت شدن است. در هر یک از این دورهها، هزینهی حفظ و نگهداری پتنت در USPTO، دوبرابر میشود. بسیاری از پتنتها، قبل از رسیدن به موعد پرداخت، از ادامهی حفاظت شدن صرف نظر نموده و در نتیجه هزینهای پرداخت نمیشود.
در سال 2015، همانگونه که در نمودار زیر نشان داده شده است، 21.8% از کل پتنتها قبل از رسیدن به موعد پرداخت، از ادامهی حفاظت شدن صرف نظر نمودهاند که در نوع خود در تاریخ USPTO نظیرنداشته است.

- هزینهای که برای حفاظت از پتنت پرداخت میشود، تقریبا ثابت است و به عنوان مثال، در سومین دوره ی زمانی ( بعد از یازده و نیم سال) معادل 7400 دلار برای شرکت های بزرگ (large entity) است. نمودار زیر بیانگر میزان درآمدی است که USPTO در سالهای آتی از هزینههای حفاظت پتنت در دورههای مختلف به دست خواهد آورد. حتی اگر میزان انصراف از پرداخت هزینه برای حفاظت پتنتها را همچنان، 22% فرض کنیم، USPTO هنوز 1.25 میلیارد دلار در سال 2016 از هزینه های حفاظت پتنت [از پتنت هایی در دورهی اول بعد از گرنت یا 3.5 سال بعد از گرنت] کسب خواهد نمود.

- در میان شرکتهایی با بیشترین تعداد پتنت خریداری شده، حضور Hawlett Packard که یکی از طعمههای شرکتهای پتنت ترول در سالهای اخیر بعد از اپل (Apple) بوده است، و نیز حضور شرکت RPX که در سالهای اخیر، به دلیل ماهیت فعالیتش، مظنون به پتنت ترول بودن است نیز جالب توجه است. شرکتGlobalfounders هم که در راس این لیست با تعداد 14239 پتنت خریداری شده قرار دارد، در لوکزامبورگ قراردارد و ماهیت فعالیتش به گونهای است که بیشتر در امرلایسنس و خرید و فروش پتنت فعال است.
