۱۲ مهر ۱۳۹۵ برنده جایزه برترین مخترع اروپا در سال ۲۰۱۶

رابرت لانگر، مهندس شیمی آمریکایی که سرپرست یک تیم 100 نفری در دانشگاه MIT می باشد، موفق به دریافت جایزه برترین مخترع اروپا در سال 2016 شده است. این محقق، اختراعی ارائه داده است که در آن پلاستیک زیست تخریب پذیر، به عنوان محفظه برای سیستم های انتقال داروهای ضد سرطانی مورد استفاده قرار می گیرد. قابلیت کاربرد این روش برای درمان سرطان های خطرناک و برخی بیماری های مزمن اثبات شده است.


langer-gallery4.jpg?lenya.module=svg&hei


در درمان بیماری هایی مانند سرطان، زمانی که دارو به صورت مستقیم وارد خون می شود تا زمان رسیدن به غده سرطانی بخش عمده ای از خاصیت خود را از دست می دهد، لانگر روشی بدیع برای حل این مشکل ارائه داده که با ایجاد یک پوشش بیوپلاستیک بر روی دارو تا زمانی که دارو به محل مورد نظر در بدن برسد از آن محافظت می نماید.


langer-gallery6.jpg?lenya.module=svg&hei


لانگر به بیش از 300 شرکت داروسازی مجوز استفاده از اختراعات ثبت شده خود را داده و در حال حاضر بیش از یک میلیون نفر در سراسر جهان از آنها بهره می برند. پتنت های ارائه شده توسط این محقق در حوزه معرفی شده به شرح زیر می باشند:


Patent numbers: EP1639029, EP1112348, EP2075015, EP1024801

پربازدید‌ترین‌ها

برگزاری کارگاه آموزشی تخصصی پتنت در پارک علم و فناوری استان مرکزی
۱ اسفند ۱۴۰۱

برگزاری کارگاه آموزشی تخصصی پتنت در پارک علم و فناوری استان مرکزی

در راستای توسعه و ترویج فرهنگ مالکیت فکری، حفاظت از دارایی‌هایی فکری و معرفی خدمات و حمایت‌های کانون پتنت ایران از اختراعات فناوران و شرکت‌های دانش بنیان داخل کشور، وبینار " پتنت ابزاری برای محافظت از دارایی‌های فکری" توسط کانون پتنت ایران و به میزبانی پارک علم و فناوری استان مرکزی در تاریخ 26 بهمن ماه به صورت مجازی برگزار شد.

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری: اقتصاد دانش‌بنیان با مالکیت فکری و دارایی‌های نامشهود توسعه می‌یابد
۳ اسفند ۱۴۰۱

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری: اقتصاد دانش‌بنیان با مالکیت فکری و دارایی‌های نامشهود توسعه می‌یابد

روح الله دهقانی معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهوری در جمع اندیشه‌ورزان، فعالان و سیاستگذاران اقتصادی حاضر در این همایش با اشاره به اهمیت شرکت‌های کوچک و نوآور در زنجیره‌های ارزش عنوان کرد: در حلقه‌های بالایی زنجیره ارزش عمدتا شرکت های بزرگ و متکی به دارایی های فیزیکی مشهود را شاهد هستیم، اما در حلقه‌های زیرین‌تر به شرکت های کوچک به لحاظ دارایی‌های فیزیکی و متکی به دارایی‌های نامشهود می‌رسیم.