۰۵ بهمن ۱۳۹۵

شکایت BMW از یک شرکت اتومبیلی

شرکت BMW در 18 ژانویه گذشته طرح شکایتی را از یک شرکت اتومبیلی به دلیل نقض حق مالکیت پتنت‎های خود و همچنین به دلیل سوء استفاده از علامت تجاری به دادگاهی در کالیفرنیا ارائه نموده است.
در این شکایت مطرح شده، BMW شرکت Mazz Auto Group را به استفاده از علامت تجاری خود بر روی محصولات تقلبی متهم نموده است که در آن محصولات از طراحی‎های دروغین با نام اصلی یاد شده و تلاش برای تجارت غیر اخلاقی اتفاق افتاده است.
همچنین شرکت BMW ادعا نموده که Mazz اقدام به استفاده بدون مجوز از پتنت‎های design این شرکت کرده، فلذا لزوم صدور توقیف دائمی را برای این شرکت درخواست نموده است. بر اساس این ادعا US پتنت‎های شرکت BMW به شماره‎های D551149 و D560585 و D671473 که مرتبط به طراحی چرخ‎های اتومبیل می‎باشد، توسط Mazz به صورت غیرقانونی و بدون کسب اجازه مورد استفاده قرار گرفته است.
بر اساس طرح شکایت مطرح شده، شرکت BMW که از سال 1955 دارای علامت تجاری انحصاری BMW می‎باشد، مدعی است که از علامت تجاری این شرکت سوء استفاده شده و درخواست غرامت به این منظور نموده است.
در فرم شکایت تکمیل شده توسط وکیل مدافع BMW، شرکت Mazz یک سایت فروش آنلاین محصولات دارا بوده که در آن محصولاتی مانند رینگ چرخ اتومبیل، مدال و ... که دارای ویژگی‎هایی در بردارنده علامت تجاری BMW و پتنت‎های این شرکت می‎باشد، برای فروش عرضه می‎گردد.
در نهایت BMW درخواست دریافت خسارت سه برابری، سود از دست رفته، 2 میلیون دلار برای هر مارک تقلبی، هزینه های وکیل و هزینه های مراحل دادرسی را از این شرکت نموده است.

filereader.php?p1=main_b6d767d2f8ed5d21a
نـام و نام خانوادگی
پست الکترونیک
نظر شما
کد امنیتی (حروف بزرگ) کد امنیتی (حروف بزرگ)

پربازدید‌ترین‌ها

آزمون بر خط مالکیت فکری
۸ تیر ۱۳۹۹

آزمون بر خط مالکیت فکری

کانون پتنت ایران، در راستای اهداف خود برای آموزش و ترویج مفاهیم مالکیت فکری و به ویژه ثبت اختراع، در صدد برگزاری مجموعه‌ای از آزمون‌ها برای عموم مخاطبین علاقه‌مند است. در پی برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته، اولین دوره از این سری آزمون‌ها، در روز جمعه مورخ ۲۰ تیرماه سال جاری و از ساعت ۹ الی ۱۱ صبح برگزار می‌گردد.

سلسله وبینارهای آموزشی مالکیت فکری وزارت بهداشت در دانشگاه‌های علوم پزشکی
۲ تیر ۱۳۹۹

سلسله وبینارهای آموزشی مالکیت فکری وزارت بهداشت در دانشگاه‌های علوم پزشکی

پیرو تفاهم‌نامه کانون پتنت ایران و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشور، برگزاری یک سلسله وبینارهای آموزشی در خصوص مالکیت فکری، در دستور کار قرار گرفته است. تقویم منتشر شده، شامل ۱۰ وبینار آموزشی و ۲ وبینار ترویجی است که ویژه اعضای هیئت‌علمی، دانشجویان و پژوهشگران وزارت بهداشت، برگزار می‌گردد.

انتشار تقویم آموزشی تابستان ۹۹ آکادمی کانون پتنت ایران
۱ تیر ۱۳۹۹

انتشار تقویم آموزشی تابستان ۹۹ آکادمی کانون پتنت ایران

آکادمی کانون پتنت ایران، در ادامه سیاست‌های خود مبنی بر آموزش مخاطب‌محور در حوزه «IP» و ارتقای سطح دانش مالکیت فکری در کشور، اقدام به انتشار تقویم آموزشی تابستان ۹۹ نموده است. این تقویم آموزشی، مجموعاً ۹ رویداد آنلاین را شامل شده و متقاضیان می‌توانند با حضور در این دوره‌ها، آگاهی و دانش خود در حوزه مالکیت فکری را افزایش دهند.

شروع ثبت‌نام مردادماه سلسله وبینارهای آموزشی مالکیت فکری وزارت بهداشت
۱۴ تیر ۱۳۹۹

شروع ثبت‌نام مردادماه سلسله وبینارهای آموزشی مالکیت فکری وزارت بهداشت

پیرو تفاهم‌نامه کانون پتنت ایران و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشور که برنامه‌ریزی‌هایی برای برگزاری سلسله وبینارهای آموزشی در خصوص مالکیت فکری صورت گرفت، به استحضار اعضای هیئت‌علمی، دانشجویان و پژوهشگران وزارت بهداشت می‌رساند که از نهم تیرماه، امکان ثبت‌نام برای وبینارهای مردادماه فراهم شده است.

تلاش تسلا برای تجاری‌سازی بین‌المللی نسل جدید سقف‌های خورشیدی
۴ تیر ۱۳۹۹

تلاش تسلا برای تجاری‌سازی بین‌المللی نسل جدید سقف‌های خورشیدی

تسلا آماده عرضه سقف‌های خورشیدی خود به بازارهای بین‌المللی است. این شرکت فناور که به دنبال فعالیت‌های تحقیق‌وتوسعه‌ای خود، به فناوری بسیار جذاب سقف‌های خورشیدی دست یافته، در راستای توسعه فعالیت‌های خود، اروپا را به‌عنوان یک بازار بالقوه و جذاب در نظر گرفته است. در همین راستا، با توجه به لزوم حفاظت حداکثری از این نوآوری ارزشمند، پتنت جدیدی را در دفتر ثبت اختراع اروپا به ثبت رسانیده است.

آماده‌سازی بستنی در کمتر از ۳ ثانیه
۲۷ خرداد ۱۳۹۹

آماده‌سازی بستنی در کمتر از ۳ ثانیه

محققین دانشگاه «Cornell»، روش جدیدی برای آماده‌سازی بستنی ابداع نموده‌اند که انقلاب بزرگی در این صنعت محسوب می‌شود. این فرآیند جدید، با استفاده از دی‌اکسید کربن تحت فشار، امکان تولید بستنی را در کمتر از چند ثانیه فراهم می‌نماید. به کمک این فناوری، امکان تولید و عرضه بستنی در محل فراهم شده و لزوم استفاده از زنجیره تأمینی شامل خنک‌کننده‌ها و یخچال‌ها و همچنین استفاده از مواد تثبیت‌کننده، به طور کامل رفع می‌شود.