۱۶ بهمن ۱۳۹۵ کشورهای پتنت خیز حوزه فناوری نانو در 2016
بر اساس گزارش استت‎نانو در سال 2016 مجموعاً تعداد 19,653 پتنت در حوزه نانوتکنولوژی در USPTO منتشر شده است که از این تعداد 8,484 عدد آن‎ها گرنت شده‎اند. نزدیک به نیمی از این تعداد پتنت متعلق به ایالات متحده آمریکا بوده در حالیکه کشورهای کره جنوبی، ژاپن و تایوان در جایگاه‎های بعدی قرار گرفته‎‎اند.
همچنین در EPO نیز در حوزه نانوفناوری 3,589 پتنت در سال گذشته منتشر شده است که این تعداد، حدود 18 درصد تعداد پتنت‎ های منتشر شده در این حوزه در USPTO می‎باشد. از میان این تعداد پتنت منتشر شده در EPO نیز 2,006 عدد آن گرنت شده است.
تعداد پتنت های منتشر شده در USPTO و EPO در حوزه نانوتکنولوژی در کشورهای پتنت خیز در جدول زیر آورده شده است.

filereader.php?p1=main_508c75c8507a2ae52
بر اساس تعریف استت ‎نانو، پتنت ‎های حوزه فناوری نانو پتنت هایی هستند که حداقل دارای یک ادعا در حوزه این فناوری بوده و یا بر اساس طبقه‎بندی بین‎المللی (IPC) دارای کد طبقه‎بندی در حوزه این فناوری باشند.
مقایسه کلی تغییرات رخ داده در تعداد پتنت‎های منتشر شده این حوزه فناوری در سال 2016 نسبت به سال 2015 در شکل زیر ارائه شده است.

filereader.php?p1=main_6512bd43d9caa6e02

پربازدید‌ترین‌ها

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری: اقتصاد دانش‌بنیان با مالکیت فکری و دارایی‌های نامشهود توسعه می‌یابد
۳ اسفند ۱۴۰۱

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری: اقتصاد دانش‌بنیان با مالکیت فکری و دارایی‌های نامشهود توسعه می‌یابد

روح الله دهقانی معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهوری در جمع اندیشه‌ورزان، فعالان و سیاستگذاران اقتصادی حاضر در این همایش با اشاره به اهمیت شرکت‌های کوچک و نوآور در زنجیره‌های ارزش عنوان کرد: در حلقه‌های بالایی زنجیره ارزش عمدتا شرکت های بزرگ و متکی به دارایی های فیزیکی مشهود را شاهد هستیم، اما در حلقه‌های زیرین‌تر به شرکت های کوچک به لحاظ دارایی‌های فیزیکی و متکی به دارایی‌های نامشهود می‌رسیم.