۲۸ بهمن ۱۳۹۵ حفاظت اطلاعات به کمک فناوری خود تخریب شونده در تلفن همراه
فناوران مختلفی بر روی حوزه سیستم های خود تخریب شونده کار کرده اند تا امنیت اطلاعات را در سیستم های هوشمند از جمله تلفن های همراه بالا برده و در شرایطی که به هر دلیلی نیاز باشد نسبت به حفظ امنیت اطلاعات خود  و جلوگیری از امکان دسترسی دیگران به آنها اقدام نمایند. بسیاری از نمونه های این اختراعات در پتنت های مختلفی دیده می شوند که از آن جمله می توان به US20070056043 و US8812875 اشاره نمود.
این بار بر اساس گزارشات ارائه شده، گروهی از محققان در دانشگاه King Abdullah عربستان سعودی، موفق به طراحی و توسعه نوعی مکانیزم پیچیده برای از کار انداختن دستگاه های الکترونیکی نظیر موبایل شده اند. در این فناوری خود تخریب شونده، در کنار تراشه سیلیکونی گوشی تلفن، نوعی پلیمر با قابلیت انبساط سریع به کار رفته است؛ به گونه ای که با رسیدن دما به حدود 80 درجه سانتی گراد و انبساط پلیمر فوق الذکر، دستگاه از کار می افتد.
به گفته کارشناسان، فناوری مذکور در درجه اول برای از کار انداختن گوشی های تلفن همراه مورد استفاده قرار می گیرد، اما قابلیت کاربرد در دیگر موارد نظیر تبلت، لپتاپ و حتی دستگاه های الکترونیکی مورد استفاده در منازل را نیز دارد.
بنا به گفته تیم تحقیقاتی، یکی از مهم ترین مزیت های اختراع فوق، قابلیت استفاده ساده و بدون محدودیت آن می باشد؛ برای مثال، انرژی مورد نیاز برای کارکرد 10 ثانیه ای این مکانیزم در حدود 500 میلی وات می باشد که توسط باتری اکثر گوشی های تلفن همراه موجود قابل تأمین خواهد بود.
شایان ذکر است مشتریان اولیه این فناوری کسانی خواهند بود که نیازمند سطح بالایی از حفاظت برای داده ها و اطلاعات خود می باشند که از آن جمله سازمان های دولتی و اطلاعاتی و نیز شرکت هایی که با داده های حساس سر و کار دارند را می توان نام برد.

filereader.php?p1=main_c4ca4238a0b923820

پربازدید‌ترین‌ها

تحول خدمات حمایتی کانون مدیریت دارایی‌های فکری با رویکرد حداکثرسازی حمایت از فناوران
۷ فروردین ۱۴۰۳

تحول خدمات حمایتی کانون مدیریت دارایی‌های فکری با رویکرد حداکثرسازی حمایت از فناوران

معاون سیاست‌گذاری کانون مدیریت دارایی‌های فکری معاونت علمی ریاست جمهوری با اعلام ارایه ۲۰ خدمت در حوزه مالکیت فکری گفت: در حالی که اختراعات باید برای تجاری‌سازی حمایت شوند، از این نوآوری‌ها بیشتر برای ارتقای رتبه هیات علمی دانشگاه‌ها و دریافت تسهیلات بنیاد ملی نخبگان استفاده می‌شود.

World Intellectual Property Day
۲۸ فروردین ۱۴۰۳

World Intellectual Property Day