۰۲ اسفند ۱۳۹۵ فشاری دیگر بر نوکیا: نقض حق مالکیت پتنت های BlackBerry
شرکت «BlackBerry» درخواستی مبنی بر نقض حقوق مالکیت پتنت های متعلق به این شرکت، توسط شرکت فنلاندی «Nokia» را به دادگاهی در آمریکا ارائه نموده است. در این درخواست ادعا شده است که نوکیا از تکنولوژی اختصاصی این شرکت در محصولات خود استفاده نموده است.
با توجه به به گزارشات، شرکت «BlackBerry» توسعه دهنده نوآوری های کلیدی نظیر فناوری های ارتباطی 3G و 4G تلفن همراه، فناوری «LTE» و نیز شبکه رادیویی زمینی می باشد؛ بنا به ادعای صورت گرفته از طرف این شرکت، «Nokia» تعداد 11 پتنت به ثبت رسیده در آمریکا در حوزه های فوق الذکر نظیر پتنت های «6996418» و «8254246» را نقض نموده است.
شرکت «BlackBerry» همچنین شرکت «Nokia» را به نقض پتنت های مربوط به ایستگاه های مبتنی بر «Flexi Multiradio» و نرم افزارهای مرتبط با آن، نظیر نرم افزار «Liquid Radio» متهم نموده است. 
لازم به ذکر است شرکت «Nokia» محصولات مرتبط با «LTE» و شبکه های «UTRAN» را برای شرکت های «AT&T» و «T Mobile» در آمریکا فراهم می کند. سخنگوی این شرکت در واکنش به اخبار منتشر شده در این زمینه گفت: «ما نسبت به شکایت صورت گرفته آگاهیم و اقدامات لازم جهت دفاع از حقوق خود را در وقت مقتضی انجام خواهیم داد.» 

filereader.php?p1=main_4314215df93702099

پربازدید‌ترین‌ها

برگزاری کارگاه آموزشی تخصصی پتنت در پارک علم و فناوری استان مرکزی
۱ اسفند ۱۴۰۱

برگزاری کارگاه آموزشی تخصصی پتنت در پارک علم و فناوری استان مرکزی

در راستای توسعه و ترویج فرهنگ مالکیت فکری، حفاظت از دارایی‌هایی فکری و معرفی خدمات و حمایت‌های کانون پتنت ایران از اختراعات فناوران و شرکت‌های دانش بنیان داخل کشور، وبینار " پتنت ابزاری برای محافظت از دارایی‌های فکری" توسط کانون پتنت ایران و به میزبانی پارک علم و فناوری استان مرکزی در تاریخ 26 بهمن ماه به صورت مجازی برگزار شد.

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری: اقتصاد دانش‌بنیان با مالکیت فکری و دارایی‌های نامشهود توسعه می‌یابد
۳ اسفند ۱۴۰۱

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری: اقتصاد دانش‌بنیان با مالکیت فکری و دارایی‌های نامشهود توسعه می‌یابد

روح الله دهقانی معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهوری در جمع اندیشه‌ورزان، فعالان و سیاستگذاران اقتصادی حاضر در این همایش با اشاره به اهمیت شرکت‌های کوچک و نوآور در زنجیره‌های ارزش عنوان کرد: در حلقه‌های بالایی زنجیره ارزش عمدتا شرکت های بزرگ و متکی به دارایی های فیزیکی مشهود را شاهد هستیم، اما در حلقه‌های زیرین‌تر به شرکت های کوچک به لحاظ دارایی‌های فیزیکی و متکی به دارایی‌های نامشهود می‌رسیم.