۱۷ اسفند ۱۳۹۵ نبرد حقوقی گسترده اپل با بزرگترین طراح تراشه های تلفن همراه
در تاریخ 20 ژانویه سال جاری میلادی، شرکت اپل با ادعای استفاده از تاکتیک های انحصاری ناعادلانه توسط کوآلکام، خواستار دریافت غرامتی برابر با یک میلیارد دلار از این شرکت شد. در این طرح دعوی، شرکت اپل برای اثبات ادعای خود از یک توافق نامه لیسانس محرمانه پرده برداشت. همچنین پنج روز بعد، یعنی در تاریخ 25 ژانویه شرکت اپل شکایت دیگری بر علیه کوآلکام در کشور چین ثبت نمود.

filereader.php?p1=main_c4ca4238a0b923820

بنا بر گزارشات منتشر شده، در ادامه جنگ های حقوقی دو شرکت، این بار شرکت اپل در دادگاهی در کشور انگلیس علیه کوآلکام اقامه دعوی نموده است. در مورد این شکایت که در تاریخ 2 مارس سال جاری به ثبت رسید، هنوز جزئیات بیشتری در مورد پتنت های ادعایی و استدلال های حقوقی مطرح شده، منتشر نشده است. به گزارش بلومبرگ، طرح این دعوی منجر به یک نبرد وسیع جهانی بین توسعه دهنده گوشی تلفن همراه آیفون و بزرگترین طراح تراشه های تلفن همراه شده است. 
در بیانیه منتشر شده توسط اپل، با تأکید بر تقویت تسلط شرکت کوآلکام از طریق تاکتیک های انحصاری و حق امتیازهای بیش از حد، متذکر شده است: «علیرغم وجود بیش از دو جین شرکت ارائه دهنده استانداردهای سلولار اولیه، کوآلکام اصرار بر پرداخت بیش از پنج برابری اپل نسبت به دیگر لیسانس دهندگان پتنت های سلولار دارد.»

پربازدید‌ترین‌ها

برگزاری کارگاه آموزشی تخصصی پتنت در پارک علم و فناوری استان مرکزی
۱ اسفند ۱۴۰۱

برگزاری کارگاه آموزشی تخصصی پتنت در پارک علم و فناوری استان مرکزی

در راستای توسعه و ترویج فرهنگ مالکیت فکری، حفاظت از دارایی‌هایی فکری و معرفی خدمات و حمایت‌های کانون پتنت ایران از اختراعات فناوران و شرکت‌های دانش بنیان داخل کشور، وبینار " پتنت ابزاری برای محافظت از دارایی‌های فکری" توسط کانون پتنت ایران و به میزبانی پارک علم و فناوری استان مرکزی در تاریخ 26 بهمن ماه به صورت مجازی برگزار شد.

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری: اقتصاد دانش‌بنیان با مالکیت فکری و دارایی‌های نامشهود توسعه می‌یابد
۳ اسفند ۱۴۰۱

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری: اقتصاد دانش‌بنیان با مالکیت فکری و دارایی‌های نامشهود توسعه می‌یابد

روح الله دهقانی معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهوری در جمع اندیشه‌ورزان، فعالان و سیاستگذاران اقتصادی حاضر در این همایش با اشاره به اهمیت شرکت‌های کوچک و نوآور در زنجیره‌های ارزش عنوان کرد: در حلقه‌های بالایی زنجیره ارزش عمدتا شرکت های بزرگ و متکی به دارایی های فیزیکی مشهود را شاهد هستیم، اما در حلقه‌های زیرین‌تر به شرکت های کوچک به لحاظ دارایی‌های فیزیکی و متکی به دارایی‌های نامشهود می‌رسیم.