۲۶ اسفند ۱۳۹۵ تخصیص بودجه 327 میلیون دلاری حمایت از پژوهش و نوآوری در انگلستان
وکلا و حقوقدانان از تصمیم دولت انگلستان مبنی بر تخصیص بودجه 327 میلیون دلاری برای حمایت از پژوهش و نوآوری در سراسر کشور استقبال کردند. این خبر توسط «Philip Hammond» وزیر خزانه داری در حاشیه رونمایی از بودجه بهار 2017 میلادی اعلام گردید.
بودجه مذکور در مرحله اول صرف حمایت از شروع و توسعه فناوری هایی که دارای پتانسیل برای تغییر اقتصاد (فناوری برافکن) بریتانیا می باشد، صرف خواهد شد.

filereader.php?p1=main_08c04a234c59ed654

یکی از اولین فناوری هایی که بودجه رقابتی استراتژی صنعتی «ISCF» بر آن متمرکز خواهد شد، طراحی و ساخت باطری هایی است که نیروی محرکه نسل جدید خودروهای برقی را تأمین می نمایند. هوش مصنوعی، سیستم های رباتیک و توسعه فناوری های دارویی از دیگر مواردی است که در این برنامه حمایتی بر آن ها تمرکز خواهد شد.
به گفته «Kristina Cornish» از کارشناسان و متخصصین حوزه مالکیت فکری، جدیت دولت در حمایت از تکنولوژی های برافکن نظیر رباتیک، باتری ها و بیوتکنولوژی، منجر به ایجاد یک IP مشترک برای پلتفرم فناوری های فوق خواهد شد؛ لازم به ذکر است پلتفرم فناوری ها به عنوان پایه و محور برای توسعه برنامه ها و فرآیندهای دیگر به کار می رود.
به عنوان بخشی از بودجه تخصیصی، مالیات مرتبط با فعالیت های تحقیق و توسعه پرداخت خواهد شد؛ نظام مالیاتی R&D در بریتانیا به عنوان یک عنصر مؤثر و رقابتی در سطح بین المللی برای حمایت از نوآوری به حساب می آید. به گفته دولت، حمایت از رقابتی شدن محیط برای گسترش تحقیق و توسعه در انگلستان تا زمان اطمینان از ارتقاء نوآوری در کشور ادامه خواهد داشت.
لازم به ذکر است، اصلاح نظام مالیاتی به عنوان بخشی از تلاش های دولت انگلیس برای پیشی گرفتن از دیگر کشورهای اتحادیه اروپا در زمینه مشوق های مالیاتی مرتبط با نوآوری به شمار می رود. به اعتقاد کارشناسان، اصلاح مجموعه قوانین پتنت و تنظیم مناسبات مشارکت در هزینه های آن از جمله اقدامات آتی دولت محسوب می گردد.

پربازدید‌ترین‌ها

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری: اقتصاد دانش‌بنیان با مالکیت فکری و دارایی‌های نامشهود توسعه می‌یابد
۳ اسفند ۱۴۰۱

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری: اقتصاد دانش‌بنیان با مالکیت فکری و دارایی‌های نامشهود توسعه می‌یابد

روح الله دهقانی معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهوری در جمع اندیشه‌ورزان، فعالان و سیاستگذاران اقتصادی حاضر در این همایش با اشاره به اهمیت شرکت‌های کوچک و نوآور در زنجیره‌های ارزش عنوان کرد: در حلقه‌های بالایی زنجیره ارزش عمدتا شرکت های بزرگ و متکی به دارایی های فیزیکی مشهود را شاهد هستیم، اما در حلقه‌های زیرین‌تر به شرکت های کوچک به لحاظ دارایی‌های فیزیکی و متکی به دارایی‌های نامشهود می‌رسیم.

برگزاری کارگاه آموزشی تخصصی پتنت در پارک علم و فناوری استان مرکزی
۱ اسفند ۱۴۰۱

برگزاری کارگاه آموزشی تخصصی پتنت در پارک علم و فناوری استان مرکزی

در راستای توسعه و ترویج فرهنگ مالکیت فکری، حفاظت از دارایی‌هایی فکری و معرفی خدمات و حمایت‌های کانون پتنت ایران از اختراعات فناوران و شرکت‌های دانش بنیان داخل کشور، وبینار " پتنت ابزاری برای محافظت از دارایی‌های فکری" توسط کانون پتنت ایران و به میزبانی پارک علم و فناوری استان مرکزی در تاریخ 26 بهمن ماه به صورت مجازی برگزار شد.