۱۵ فروردین ۱۳۹۶ تهدید گوگل و آمازون توسط یک باج گیر پتنت
یکی از شرکت های تابعه «Uniloc» که در ایالت تگزاس آمریکا مستقر است، با ادعای نقض پتنت های متعلق به خود، علیه شرکت های آمازون و گوگل اقامه دعوی نموده است. شکایات مذکور در دادگاه منطقه ای شرق تگزاس و در تاریخ های 24 و 26 مارس سال جاری میلادی به ثبت رسیده است.
شرکت یونیلاک که در زمینه امنیت سیستم ها و نرم افزارهای کامپیوتری فعال می باشد، در سال 1992 میلادی در استرالیا تأسیس گردید. این شرکت در سال های اخیر با تمرکز بر ثبت پتنت و تشکیل پرونده های حقوقی متعدد، علیه شرکت های ناقض پتنت های فوق الذکر، شهرت یافته است و به نوعی به عنوان یک باج گیر پتنت (Patent Troll) حرفه ای شناخته می شود. به طوری که از سال 2010 میلادی تا کنون بیش از 73 دعوی حقوقی علیه شرکت های مختلف ارائه نموده که بنا بر گزارشات مندرج در وبسایت این شرکت، 25 پرونده با توافق طرفین در خارج از دادگاه حل و فصل شده است.

filereader.php?p1=main_1679091c5a880faf6

به گزارش «WIPR»، یونیلاک که در حوزه پیام های نوشتاری و صوتی فوری، صاحب تعداد قابل توجهی پتنت می باشد، هر دو شرکت گوگل و آمازون را به نقض سه پتنت متعلق به خود متهم نموده است. 
شرکت گوگل به نقض پتنت با شماره های «8724622»، «8995433» و «7535890» متهم شده است. بنا به گزارش های منتشر شده از طرح دعوی صورت گرفته، یکی از این پتنت ها که با عنوان «سیستم و روش ارسال پیام های VoIP» ثبت گردیده، توسط سیستم ارسال پیام صوتی و نوشتاری گوگل تحت عنوان «Allo» نقض شده است.
شرکت آمازون نیز متهم به نقض پتنت به شماره های «8571194»، «7804948» و «7853000» شده است؛ بنا به ادعای شرکت یونیلاک، پتنت های مذکور که همگی تحت عنوان «سیستم و روشی برای شروع یک کنفرانس تلفنی» ثبت شده اند، توسط اپلیکیشن ارسال پیام های صوتی و نوشتاری آمازون نقض گردیده است.
شایان ذکر است، در سپتامبر سال گذشته میلادی گزارش هایی مبنی بر هدف گذاری برخی برندهای فناوری نظیر «LG» و موتورولا توسط شرکت یونیلاک منتشر گردیده بود.

پربازدید‌ترین‌ها

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری: اقتصاد دانش‌بنیان با مالکیت فکری و دارایی‌های نامشهود توسعه می‌یابد
۳ اسفند ۱۴۰۱

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری: اقتصاد دانش‌بنیان با مالکیت فکری و دارایی‌های نامشهود توسعه می‌یابد

روح الله دهقانی معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهوری در جمع اندیشه‌ورزان، فعالان و سیاستگذاران اقتصادی حاضر در این همایش با اشاره به اهمیت شرکت‌های کوچک و نوآور در زنجیره‌های ارزش عنوان کرد: در حلقه‌های بالایی زنجیره ارزش عمدتا شرکت های بزرگ و متکی به دارایی های فیزیکی مشهود را شاهد هستیم، اما در حلقه‌های زیرین‌تر به شرکت های کوچک به لحاظ دارایی‌های فیزیکی و متکی به دارایی‌های نامشهود می‌رسیم.