
به گزارش وب سایت «Recode»، پس از آن که مراحل چاپ، برش و مونتاژ انجام گرفت، با توجه به دستورالعمل های کنترل کیفی، می توان آن ها را مستقیماً برای مشتری ارسال نمود و یا با توجه به عکس های تهیه شده از محصولات، آن ها را در سیستم تجارت الکترونیک عرضه کرد. آمازون در این پتنت مدعی شده که با جمع آوری سفارشات از مکان های مختلف جغرافیایی و ایجاد هماهنگی های بیشتر در فرآیندهای مونتاژ پوشاک در مقیاس بزرگ، چشم انداز جدیدی از راهکارهای متنوع افزایش بهره وری در تولید لباس در دسترس تولید کنندگان و طراحان لباس قرار می گیرد.
ثبت این پتنت که در سال 2015 میلادی درخواست بررسی آن ارائه شده بود، حاکی از عزم جدی آمازون برای ورود به صنعت پوشاک می باشد. این شرکت در حال حاضر اقدام به فروش تولیدات پوشاک هشت برند متعلق به خود در زمینه لباس بچه، پیراهن زنانه و نیز تیشرت و پیراهن مردانه نموده است.
همان گونه که در پتنت مذکور آمده است، این سیستم علاوه بر تولید پوشاک، می تواند در تولید دیگر محصولات مرتبط نظیر کفش، ملافه، پرده و حوله نیز به کار رود. همچنین تولید انواع محصولات با جنس کاغذ، پلاستیک و چرم نیز با این سیستم کامپیوتری ممکن خواهد بود.
نکته جالب توجه، حضور دو تن از مؤسسان آزمایشگاه استارت آپی چاپ سه بعدی «Mixee» به نام های «Aaron Barnet» و «Nancy Liang»، به عنوان مخترعین سیستم مذکور می باشد؛ دو فرد یاد شده در سال 2015 میلادی به شرکت آمازون پیوسته اند.
