۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۶ تحقیقات کمیسیون تجارت بین المللی آمریکا از شرکت های «BMW»، تویوتا و هوندا به اتهام نقض پتنت
بنا به اعلام کمیسیون تجارت بین المللی ایالات متحده آمریکا «USITC»، با توجه به قوانین تعرفه ای واردات و فروش در آمریکا شرکت های BMW، تویوتا و هوندا مورد تحقیق و بررسی قرار خواهند گرفت. تحقیقات مذکور که با تمرکز بر موتورهای الکتریکی و اجزای ترموپلاستیک آن انجام می گیرد، بنا بر شکایت ثبت شده توسط «Intellectual Ventures» در مارس سال جاری میلادی به جریان افتاده است.
اجزای ترموپلاستیک مورد استفاده در موتور خودرو با توجه به درجه حرارت بالای موتور از دوام بیشتری برخوردار بوده و با توجه به وزن کمتر، نقش به سزایی در انتقال قدرت بهتر، کاهش مصرف سوخت و افزایش بهره وری موتور خواهد داشت.

filereader.php?p1=main_c4ca4238a0b923820

به گزارش «WRIP» به نقل از رویترز کانادا، شرکت های مذکور متهم به نقض دستورالعمل های بخش 337  قانون تعرفه سال 1930 میلادی در زمینه واردات و فروش انواع موتورهای الکتریکی در آمریکا از طریق نقض پتنت در سه محصول تویوتا کمری 2016، هوندا آکورد 2017 و BMW 228i گردیده اند. پتنت های عنوان شده در شکایت شامل پنج پتنت با شماره های «7154200»، «7067944»، «7067952»، «7683509» و «7928348» ثبت شده در اداره ثبت اختراعات آمریکا می باشد. بنا به اعلام «USITC»، پیش بینی می گردد نتایج تحقیقات در یک بازه 45 روزه از شروع بررسی ها اعلام گردد. 
لازم به ذکر است در سال گذشته میلادی بیش از 17.4 میلیون خودرو در بازار آمریکا به فروش رسید که تویوتا با فروش بیش از 388000 خودرو از مدل کمری توانست عنوان چهارمین خودروی پرفروش بازار آمریکا در سال 2016 را به خود اختصاص دهد. نکته قابل توجه، افت سهام این شرکت در پی اعلام خبر تحقیق و تفحص «USITC» است به طوری که سهام این شرکت از 114.61 دلار به 108.15 دلار سقوط نمود.

پربازدید‌ترین‌ها

برگزاری کارگاه آموزشی تخصصی پتنت در پارک علم و فناوری استان مرکزی
۱ اسفند ۱۴۰۱

برگزاری کارگاه آموزشی تخصصی پتنت در پارک علم و فناوری استان مرکزی

در راستای توسعه و ترویج فرهنگ مالکیت فکری، حفاظت از دارایی‌هایی فکری و معرفی خدمات و حمایت‌های کانون پتنت ایران از اختراعات فناوران و شرکت‌های دانش بنیان داخل کشور، وبینار " پتنت ابزاری برای محافظت از دارایی‌های فکری" توسط کانون پتنت ایران و به میزبانی پارک علم و فناوری استان مرکزی در تاریخ 26 بهمن ماه به صورت مجازی برگزار شد.

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری: اقتصاد دانش‌بنیان با مالکیت فکری و دارایی‌های نامشهود توسعه می‌یابد
۳ اسفند ۱۴۰۱

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری: اقتصاد دانش‌بنیان با مالکیت فکری و دارایی‌های نامشهود توسعه می‌یابد

روح الله دهقانی معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهوری در جمع اندیشه‌ورزان، فعالان و سیاستگذاران اقتصادی حاضر در این همایش با اشاره به اهمیت شرکت‌های کوچک و نوآور در زنجیره‌های ارزش عنوان کرد: در حلقه‌های بالایی زنجیره ارزش عمدتا شرکت های بزرگ و متکی به دارایی های فیزیکی مشهود را شاهد هستیم، اما در حلقه‌های زیرین‌تر به شرکت های کوچک به لحاظ دارایی‌های فیزیکی و متکی به دارایی‌های نامشهود می‌رسیم.