۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۶ انتخاب مخترع برتر شرکت «Battelle» در سال 2016 میلادی
استیو رایسر «Steve Risser»، از محققان ارشد شرکت «Battelle» توانست عنوان مخترع برتر سال 2016 این شرکت را از آن خود نماید. وی که مدرک دکترای خود را در رشته فیزیک از دانشگاه ایالتی «Kent» اخذ نموده است، از سال 1999 میلادی که به باتل پیوست توانسته با رهبری بیش از 250 پروژه تحقیقاتی این شرکت و تمرکز بر موضوع خواص الکتروشیمیایی و بیومولکولی مواد پیشرفته در حوزه پزشکی، فوتونیک و تجهیزات حفاظتی، بیش از 17 پتنت را در این زمینه به ثبت برساند. علاوه بر آن، بیش از 17 پتنت در انتظار بررسی و 72 فرآیند توسعه داده شده تولیدی نیز حاصل تلاش و کوشش وی در بخش تحقیق و توسعه شرکت باتل می باشد.

filereader.php?p1=main_c81e728d9d4c2f636

اثرات مالی و فرآیندی ناشی از نوآوری های استیو ریسر آنچنان قابل توجه بوده که نه تنها وی را شایسته عنوان مخترع سال 2016 شرکت باتل در مقایسه با بیش از 100 دانشمند و مخترع دیگر این شرکت نموده بلکه وی را بدل به یکی از برجسته ترین مخترعان این شرکت از ابتدای تأسیس آن نموده است. استیو ریسر از مهارت خاصی جهت حل خلاقانه مسائل برخوردار است و اغلب پیشنهادات وی در زمینه توسعه مفاهیم فنی نوآورانه و به چالش کشیدن فرآیندهای موجود است.
«Gordon Battelle» بنیان گذار شرکت باتل، که از فعالان صنایع فولاد محسوب می شود، در سال 1923 میلادی با این ایده که علم و تحقیقات علمی می تواند به جامعه در حل مسائل و مشکلات یاری نماید، اقدام به راه اندازی یک مرکز تحقیقات علمی نمود؛ در ادامه ایده وی بدل به چشم انداز اصلی شرکت باتل گردید که شش سال بعد درب های خود را به روی محققان و پژوهشگران در اوهایو آمریکا گشود و در طول عمر 85 ساله خود همواره متعهد به پیشگامی در ارائه راه حل های نوآورانه در زمینه های گوناگون بوده است. مهمترین زمینه های فعالیت شرکت باتل، خدمات امنیت ملی، بهداشت و محیط زیست، و انرژی می باشد.

پربازدید‌ترین‌ها

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری: اقتصاد دانش‌بنیان با مالکیت فکری و دارایی‌های نامشهود توسعه می‌یابد
۳ اسفند ۱۴۰۱

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری: اقتصاد دانش‌بنیان با مالکیت فکری و دارایی‌های نامشهود توسعه می‌یابد

روح الله دهقانی معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهوری در جمع اندیشه‌ورزان، فعالان و سیاستگذاران اقتصادی حاضر در این همایش با اشاره به اهمیت شرکت‌های کوچک و نوآور در زنجیره‌های ارزش عنوان کرد: در حلقه‌های بالایی زنجیره ارزش عمدتا شرکت های بزرگ و متکی به دارایی های فیزیکی مشهود را شاهد هستیم، اما در حلقه‌های زیرین‌تر به شرکت های کوچک به لحاظ دارایی‌های فیزیکی و متکی به دارایی‌های نامشهود می‌رسیم.

برگزاری کارگاه آموزشی تخصصی پتنت در پارک علم و فناوری استان مرکزی
۱ اسفند ۱۴۰۱

برگزاری کارگاه آموزشی تخصصی پتنت در پارک علم و فناوری استان مرکزی

در راستای توسعه و ترویج فرهنگ مالکیت فکری، حفاظت از دارایی‌هایی فکری و معرفی خدمات و حمایت‌های کانون پتنت ایران از اختراعات فناوران و شرکت‌های دانش بنیان داخل کشور، وبینار " پتنت ابزاری برای محافظت از دارایی‌های فکری" توسط کانون پتنت ایران و به میزبانی پارک علم و فناوری استان مرکزی در تاریخ 26 بهمن ماه به صورت مجازی برگزار شد.