۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۶ لزوم نظام IP شفاف و قوی جهت رشد و توسعه اقتصادی پاکستان
هاریس باجوا «Haris Bajwa»، یکی از وکلای آمریکایی- پاکستانی فعال در حوزه مالکیت فکری، با تأکید بر محیط مستعد پاکستان برای کارآفرینی و نوآوری، از نیاز مبرم این کشور به یک نظام شفاف و قوی در زمینه حقوق مالکیت فکری خبر داد. وی در بیانیه منتشر شده توسط سفارت ایالات متحده آمریکا اعلام نموده که: «وجود مهندسین و کارآفرینان بسیار مستعد نشان از پتانسیل فوق العاده موجود در بخش های فناورانه پاکستان دارد؛ بر همین اساس، دولت می بایست از طریق ایجاد یک نظام شفاف و قاطع در مورد حقوق مالکیت فکری، گامی بلند به سوی دستیابی به اقتصاد دانش بنیان در آینده بردارد.»

filereader.php?p1=main_eccbc87e4b5ce2fe2

سخنان فوق که در ملاقات باجوا با دانشجویان و کارآفرینان شهرهای اسلام آباد، لاهور و کراچی بیان گردید، بخشی از سلسله نشست های سفارت آمریکا در سال 2017 میلادی با موضوع کارآفرینی می باشد. وی در این نشست ها که با تأکید بر ارتباط بین حفاظت از مالکیت فکری و رشد اقتصادی انجام می گیرد، به بیان تجارب بیش از یک دهه خود در توسعه و دفاع از اختراعات ثبت شده توسط شرکت هایی نظیر گوگل و سامسونگ می پردازد. بحث و بررسی چالش های پیش روی کارآفرینان پاکستانی، صاحبان کسب و کارهای کوچک و دانشجویان رشته های فنی در حفاظت از نوآوری های خود و ساختار ارزش افزایی ناشی از توسعه محصولات جدید و فرآیندهای صنعتی، از دیگر موضوعات مطرح در این سلسله نشست می باشد.
بنا به بیانیه منتشر شده توسط سفارت آمریکا، در ماه های آینده برنامه های دیگری نیز جهت حمایت از کارآفرینان پاکستانی به مرحله اجرا در خواهد آمد که بیشتر بر موضوعاتی نظیر بازاریابی و توسعه برنامه های آموزشی متمرکز می باشد. لازم به ذکر است، برنامه های حمایتی از کارآفرینان در پاکستان با اختصاص بودجه ای صد میلیون دلاری به کسب و کارهای کوچک و متوسط با هدف افزایش دسترسی به منابع مالی، حمایت از فرصت های آموزشی کارآفرینانه و پرورش فرهنگ کارآفرینی از سوی سفارت آمریکا در این کشور دنبال می گردد. 

پربازدید‌ترین‌ها

تحول خدمات حمایتی کانون مدیریت دارایی‌های فکری با رویکرد حداکثرسازی حمایت از فناوران
۷ فروردین ۱۴۰۳

تحول خدمات حمایتی کانون مدیریت دارایی‌های فکری با رویکرد حداکثرسازی حمایت از فناوران

معاون سیاست‌گذاری کانون مدیریت دارایی‌های فکری معاونت علمی ریاست جمهوری با اعلام ارایه ۲۰ خدمت در حوزه مالکیت فکری گفت: در حالی که اختراعات باید برای تجاری‌سازی حمایت شوند، از این نوآوری‌ها بیشتر برای ارتقای رتبه هیات علمی دانشگاه‌ها و دریافت تسهیلات بنیاد ملی نخبگان استفاده می‌شود.