۰۴ خرداد ۱۳۹۶ پتنت دارویی افزایش تأثیر داروهای آنتی بادی
شرکت «Reform Biologics» که در زمینه فناوری های دارویی و توسعه یک پلتفرم نوآورانه برای بهبود فرمولاسیون های بیولوژیک فعالیت می نماید، خبر از ثبت پتنتی با شماره «9605051» در اداره ثبت اختراعات و نشان های تجاری آمریکا برای یکی از فرمولاسیون های تولیدی خود داد.
نوآوری مهم این پتنت، استفاده از ترکیبات کاهش چسبندگی در فرمولاسیون های پروتئینی است که به صورت قابل توجهی در راه حل های آنتی بادی درمانی اثرگذار خواهد بود. ریفورم بیولوژیک معتقد است کاهش چسبندگی می تواند منجر به فرمولاسیون مؤثرتر شده و قابلیت استفاده از راه های درمانی آنتی بادی برای بیماران را فراهم می نماید.

filereader.php?p1=main_c20ad4d76fe97759a

به گفته «John M. Sorvillo» مدیر ارشد اجرایی شرکت ریفورم بیولوژیک، بسیاری از داروهای مبتنی بر روش درمانی آنتی بادی، به دلیل الزامات چسبندگی دوزهای بالای داروی مورد استفاده نیازمند تزریق داخل وریدی هستند؛ تزریق زیر جلدی به عنوان یک راهکار درمانی آنتی بادی بسیار متمرکز، مناسب برای بیمارانی است که نیازمند درمان مکرر و طولانی مدت خواهند بود.
ریفورم بیولوژیک در بیانیه ای که به همین مناسبت منتشر نمود، افزود: «فناوری مورد استفاده در پتنت ثبت شده، ما را قادر می سازد فرمولاسیون هایی با غلظت بالاتر و چسبندگی کمتر تولید نماییم. این اختراع، سنگ بنای پلت فرم انحصاری شرکت ریفورم بیولوژیک در بهبود فرمولاسیون های زیستی خواهد بود.»
شرکت ریفورم بیولوژیک که در زمینه توسعه پلتفرم فناوری تبدیل و تغییر فرمولاسیون های زیستی در جهت منافع بیماران و کاربران فعالیت می نماید، با استفاده از فناوری «FDA» سعی در گسترش چرخه عمر محصول و بهبود بهره وری تولید در شرکای بیودارویی خود دارد؛ این شرکت با ورود به چند اتحاد استراتژیک با شرکای خود در زمینه توسعه محصول، موفق به اخذ مجوز برای طیف گسترده ای از داروهای پروتئینی خود شده است.

پربازدید‌ترین‌ها

برگزاری کارگاه آموزشی تخصصی پتنت در پارک علم و فناوری استان مرکزی
۱ اسفند ۱۴۰۱

برگزاری کارگاه آموزشی تخصصی پتنت در پارک علم و فناوری استان مرکزی

در راستای توسعه و ترویج فرهنگ مالکیت فکری، حفاظت از دارایی‌هایی فکری و معرفی خدمات و حمایت‌های کانون پتنت ایران از اختراعات فناوران و شرکت‌های دانش بنیان داخل کشور، وبینار " پتنت ابزاری برای محافظت از دارایی‌های فکری" توسط کانون پتنت ایران و به میزبانی پارک علم و فناوری استان مرکزی در تاریخ 26 بهمن ماه به صورت مجازی برگزار شد.

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری: اقتصاد دانش‌بنیان با مالکیت فکری و دارایی‌های نامشهود توسعه می‌یابد
۳ اسفند ۱۴۰۱

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری: اقتصاد دانش‌بنیان با مالکیت فکری و دارایی‌های نامشهود توسعه می‌یابد

روح الله دهقانی معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهوری در جمع اندیشه‌ورزان، فعالان و سیاستگذاران اقتصادی حاضر در این همایش با اشاره به اهمیت شرکت‌های کوچک و نوآور در زنجیره‌های ارزش عنوان کرد: در حلقه‌های بالایی زنجیره ارزش عمدتا شرکت های بزرگ و متکی به دارایی های فیزیکی مشهود را شاهد هستیم، اما در حلقه‌های زیرین‌تر به شرکت های کوچک به لحاظ دارایی‌های فیزیکی و متکی به دارایی‌های نامشهود می‌رسیم.