۱۵ خرداد ۱۳۹۶ روند افزایشی ثبت پتنت در مجموعه شرکت های «Tata Group»
از سال 2015 میلادی تا کنون، مجموعه شرکت های «Tata Group» اقدام به اجرای بیش از 3300 نوآوری جدید در راستای برنامه نوآوری سالانه این هولدینگ نموده اند که حاکی از افزایش دو برابری نرخ اختراعات در هر سال می باشد. نوآوری های فوق الذکر در زمینه های گوناگون و در تمامی حوزه های فعالیت شرکت نظیر هواپیماهای بدون سرنشین و تشخیص ایمنی سرنشین در فناوری های هدایت خودکار وسائط نقلیه انجام گرفته است.

filereader.php?p1=main_c81e728d9d4c2f636

به گزارش «BloombergQuint»، نقش اصلی در ایجاد چنین فشار فناوری بر عهده «Gopichand Katragadda» مدیر ارشد دفتر فناوری در شرکت تاتا می باشد. به گفته وی، روند افزایشی ثبت اختراعات در گروه تاتا در واقع برآیندی از تلاش چندین ساله در این شرکت می باشد. وی همچنین افزود: «افزایش تدریجی تمرکز بر مالکیت فکری و حفاظت از نوآوری ها و دستاوردهای فنی، بازتابی از تغییرات عظیم ایجاد شده در نگرش شرکت ها است. برنامه های آموزشی و ترویجی در زمینه مالکیت فکری توانسته است با ایجاد زنجیره ای از نیازها و قابلیت های فناورانه، گروه تاتا را به نقطه ای برساند، که در هر سال بیش از 2000 پتنت توسط کارمندان و محققان شاغل در این مجموعه به ثبت رسد.»
شایان ذکر است، صاحب نظران روند افزایشی تعداد پتنت های ثبت شده را لزوماً مترادف با افزایش میزان نوآوری در یک شرکت نمی دانند؛ بلکه شرط مهم و اساسی، گرنت شدن درصد قابل توجهی از پتنت های ثبت شده و در نهایت اجرای آن ها می باشد. به گفته آقای کاتراگادا، شناسایی ایده های مناسب جهت محافظت از آن ها، امری است که با دقت بسیار زیادی در گروه تاتا انجام می گیرد. وی با تأکید بر هزینه قابل توجه محافظت از دارایی های فکری، استراتژی شرکت متبوع خود را صرف هزینه برای ایده های قابل اجرا و ارزشمند عنوان نمود. بر همین اساس، وی ادعا کرد: «با توجه به موضع سخت گیرانه شرکت در حمایت از ایده های دریافتی، تعداد پتنت های ثبت شده و روند افزایشی آن در سال های اخیر، انعکاسی از جهش نوآورانه در تاتا به شمار می آید و انتظار می رود درصد قابل توجهی از پتنت های ثبتی، اجرایی گردند.»   

پربازدید‌ترین‌ها

تحول خدمات حمایتی کانون مدیریت دارایی‌های فکری با رویکرد حداکثرسازی حمایت از فناوران
۷ فروردین ۱۴۰۳

تحول خدمات حمایتی کانون مدیریت دارایی‌های فکری با رویکرد حداکثرسازی حمایت از فناوران

معاون سیاست‌گذاری کانون مدیریت دارایی‌های فکری معاونت علمی ریاست جمهوری با اعلام ارایه ۲۰ خدمت در حوزه مالکیت فکری گفت: در حالی که اختراعات باید برای تجاری‌سازی حمایت شوند، از این نوآوری‌ها بیشتر برای ارتقای رتبه هیات علمی دانشگاه‌ها و دریافت تسهیلات بنیاد ملی نخبگان استفاده می‌شود.

World Intellectual Property Day
۲۸ فروردین ۱۴۰۳

World Intellectual Property Day