۱۴ تیر ۱۳۹۶ نقض کپی رایت به دلیل آپلود غیر قانونی فیلم در صفحه فیسبوک
یکی از اهالی کالیفرنیای آمریکا به دلیل آپلود فیلم «Deadpool» در صفحه فیسبوک خود، با اتهام نقض قوانین کپی رایت رو به رو شده است. این فیلم که توسط استودیو فیلمسازی «Marvel» تولید و روانه بازار سینما شده است، با استقبال مخاطبان توانست در جایگاه ششمین فیلم پرفروش سال 2016 میلادی قرار گیرد. کمپانی مارول که در زمینه تهیه و انتشار کتاب های مصور و فیلم های مرتبط با آن ها فعالیت می نماید، پیش از این فیلم هایی نظیر «Iron Man» و «Spider Man» را تولید و اکران نموده است. 

filereader.php?p1=main_a87ff679a2f3e71d9

در بیانیه ای که دفتر دادستانی کالیفرنیا در تاریخ سیزدهم ژوئن سال جاری منتشر نمود، «Trevon Maurice Franklin» جوان 21 ساله اهل کالیفرنیا با آپلود غیر قانونی فیلم مذکور در فوریه سال 2016 میلادی و تنها هشت روز پس از رونمایی از این فیلم، قوانین مربوط به کپی رایت را نقض نموده است.
بنا به گفته سخنگوی کمپانی فیلمسازی مارول، بیش از پنج میلیون نفر توانسته اند پس از آپلود این فیلم توسط آقای فرانکلین، به آن دسترسی یافته و آن را مشاهده نمایند. گفتنی است در پی انتشار بیانیه دفتر دادستانی کالیفرنیا، فرانکلین توسط پلیس «FBI» دستگیر شده است. با توجه به کیفرخواست دادگاه فدرال، اتهام یاد شده می تواند تا سه سال زندان برای متهم به همراه داشته باشد.

پربازدید‌ترین‌ها

برگزاری کارگاه آموزشی تخصصی پتنت در پارک علم و فناوری استان مرکزی
۱ اسفند ۱۴۰۱

برگزاری کارگاه آموزشی تخصصی پتنت در پارک علم و فناوری استان مرکزی

در راستای توسعه و ترویج فرهنگ مالکیت فکری، حفاظت از دارایی‌هایی فکری و معرفی خدمات و حمایت‌های کانون پتنت ایران از اختراعات فناوران و شرکت‌های دانش بنیان داخل کشور، وبینار " پتنت ابزاری برای محافظت از دارایی‌های فکری" توسط کانون پتنت ایران و به میزبانی پارک علم و فناوری استان مرکزی در تاریخ 26 بهمن ماه به صورت مجازی برگزار شد.

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری: اقتصاد دانش‌بنیان با مالکیت فکری و دارایی‌های نامشهود توسعه می‌یابد
۳ اسفند ۱۴۰۱

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری: اقتصاد دانش‌بنیان با مالکیت فکری و دارایی‌های نامشهود توسعه می‌یابد

روح الله دهقانی معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهوری در جمع اندیشه‌ورزان، فعالان و سیاستگذاران اقتصادی حاضر در این همایش با اشاره به اهمیت شرکت‌های کوچک و نوآور در زنجیره‌های ارزش عنوان کرد: در حلقه‌های بالایی زنجیره ارزش عمدتا شرکت های بزرگ و متکی به دارایی های فیزیکی مشهود را شاهد هستیم، اما در حلقه‌های زیرین‌تر به شرکت های کوچک به لحاظ دارایی‌های فیزیکی و متکی به دارایی‌های نامشهود می‌رسیم.