۱۵ تیر ۱۳۹۶ ثبت پنج پتنت جدید هدایت خودکار وسایط نقلیه از سوی نیسان موتور
شرکت نیسان موتور اخیراً پنج پتنت در زمینه فناوری های هدایت خودکار وسایط نقلیه در کشور هند به ثبت رسانیده است. به گزارش اداره ثبت اختراعات هند، فناوری های مذکور به تشخیص بهتر شرایط جاده از سوی مرکز هدایت وسیله نقلیه و غلبه بر موانع پیش رو کمک شایان توجهی خواهد نمود.

filereader.php?p1=main_e4da3b7fbbce2345d

در سال گذشته میلادی، شرکت نیسان از مدل جدید مینی ون خود تحت عنوان «Serena» رونمایی کرد که با تعبیه برخی فناوری های جدید در آن قادر به هدایت نیمه خودکار در بزرگراه ها می باشد. این خودرو قابلیت رانندگی بدون نیاز به سرنشین در یک خط مستقیم را داشته و می توان در یک بزرگراه بدون پیچ و خم از آن استفاده نمود. فناوری به کار گرفته شده در سرنا قادر به تغییر لاین مسیر نبوده و شرکت نیسان در رونمایی از این خودرو اعلام نمود تیم مهندسی این شرکت در تلاش برای افزودن این قابلیت به خودروی مذکور می باشند.
رقبای نیسان از جمله تویوتا و فورد نیز در زمینه ثبت پتنت در حوزه فناوری های هدایت خودکار وسایط نقلیه فعال هستند. علاوه بر این، غول های فناوری جهان نظیر آمازون و گوگل نیز به این حوزه از نوآوری و فناوری ورود نموده اند. تنها نکته جالب توجه، عدم ورود تسلا موتورز به عنوان یکی از پیشگامان اصلی هدایت خودکار وسایط نقلیه به رقابت بر سر ثبت پتنت های متنوع در هند می باشد. بنا بر اعلام این شرکت در سال 2014 میلادی، تسلا موتورز اشتیاق چندانی برای ورود به این حوزه در کشور هند ندارد. 
لازم به ذکر است هدایت خودکار وسایط نقلیه از موضوعات مورد توجه بسیاری از شرکت های فناور به شمار می رود و تعداد پتنت های ثبت شده در این حوزه در سرتاسر جهان به سرعت در حال رشد می باشد. به گزارش شرکت «Innomantra Consulting» که در زمینه مالکیت فکری فعالیت می نماید، تعداد پتنت های انتشار یافته مرتبط با هدایت خودکار وسایط نقلیه از 20 مورد در سال 2013 میلادی به بیش از 60 مورد در سال 2017 میلادی رسیده است.

پربازدید‌ترین‌ها

برگزاری کارگاه آموزشی تخصصی پتنت در پارک علم و فناوری استان مرکزی
۱ اسفند ۱۴۰۱

برگزاری کارگاه آموزشی تخصصی پتنت در پارک علم و فناوری استان مرکزی

در راستای توسعه و ترویج فرهنگ مالکیت فکری، حفاظت از دارایی‌هایی فکری و معرفی خدمات و حمایت‌های کانون پتنت ایران از اختراعات فناوران و شرکت‌های دانش بنیان داخل کشور، وبینار " پتنت ابزاری برای محافظت از دارایی‌های فکری" توسط کانون پتنت ایران و به میزبانی پارک علم و فناوری استان مرکزی در تاریخ 26 بهمن ماه به صورت مجازی برگزار شد.

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری: اقتصاد دانش‌بنیان با مالکیت فکری و دارایی‌های نامشهود توسعه می‌یابد
۳ اسفند ۱۴۰۱

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری: اقتصاد دانش‌بنیان با مالکیت فکری و دارایی‌های نامشهود توسعه می‌یابد

روح الله دهقانی معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهوری در جمع اندیشه‌ورزان، فعالان و سیاستگذاران اقتصادی حاضر در این همایش با اشاره به اهمیت شرکت‌های کوچک و نوآور در زنجیره‌های ارزش عنوان کرد: در حلقه‌های بالایی زنجیره ارزش عمدتا شرکت های بزرگ و متکی به دارایی های فیزیکی مشهود را شاهد هستیم، اما در حلقه‌های زیرین‌تر به شرکت های کوچک به لحاظ دارایی‌های فیزیکی و متکی به دارایی‌های نامشهود می‌رسیم.