۰۹ مرداد ۱۳۹۶ رشد 6 درصدی ثبت پتنت در چین در شش ماهه نخست سال
بنا بر گزارش منتشر شده از سوی دفتر مالکیت فکری چین «SIPO»، در مجموع در نیمه اول سال 2017 میلادی بیش از 565000 درخواست ثبت اختراع توسط این نهاد ثبت و مورد بررسی قرار گرفته است. با توجه به آمار سال‎های گذشته، این عدد نشان از رشد 6.1 درصدی در زمینه ثبت درخواست پتنت در این سال دارد.

filereader.php?p1=main_eccbc87e4b5ce2fe2

در پایان ماه ژوئن سال جاری میلادی، کشور چین بیش از 1 میلیون و 220 هزار اختراع دارا بوده است، به طوری که سرانه پتنت در این کشور به ازای هر ده هزار نفر، به طور متوسط به 8.9 پتنت رسیده است. 
همچنین بنابر اعلام هو ونهوی «Hu Wenhui» سخنگوی SIPO، در شش ماه ابتدایی سال جاری میلادی بیش از 20 هزار درخواست پتنت بر اساس معاهده همکاری پتنت PCT در چین به ثبت رسیده که افزایش 15.3 درصدی در این زمینه را نشان می‌دهد.
به گزارش وب‎سایت «Xinhua »، از ابتدای سال جاری میلادی 15411 پرونده ثبت اختراع در چین حل و فصل گردیده که از این تعداد 8837 مورد مربوط به اختلافات حقوقی مالکیت فکری در حوزه پتنت بوده است. 
لازم به ذکر است در طی سال‌های اخیر، توجه به حقوق مالکیت فکری علی‌الخصوص حوزه پتنت در چین مورد استقبال وسیع سیاست‌گذاران دولتی و فعالان بخش خصوصی قرار گرفته است؛ به طوری که به گزارش سازمان جهانی مالکیت فکری، در سال 2016 میلادی، کشور چین با سهم 38.1 درصدی از پرونده‌های درخواست ثبت پتنت، توانسته، در صدر فهرست بیشترین پرونده‌های درخواست ثبت پتنت قرار گیرد.

پربازدید‌ترین‌ها

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری: اقتصاد دانش‌بنیان با مالکیت فکری و دارایی‌های نامشهود توسعه می‌یابد
۳ اسفند ۱۴۰۱

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری: اقتصاد دانش‌بنیان با مالکیت فکری و دارایی‌های نامشهود توسعه می‌یابد

روح الله دهقانی معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهوری در جمع اندیشه‌ورزان، فعالان و سیاستگذاران اقتصادی حاضر در این همایش با اشاره به اهمیت شرکت‌های کوچک و نوآور در زنجیره‌های ارزش عنوان کرد: در حلقه‌های بالایی زنجیره ارزش عمدتا شرکت های بزرگ و متکی به دارایی های فیزیکی مشهود را شاهد هستیم، اما در حلقه‌های زیرین‌تر به شرکت های کوچک به لحاظ دارایی‌های فیزیکی و متکی به دارایی‌های نامشهود می‌رسیم.