۰۴ شهریور ۱۳۹۶

افزایش اقبال عمومی در عمان نسبت به صنایع دستی، همراه با ثبت بیش از 60 پتنت

در پی اقبال عمومی به صنایع دستی در عمان، نوآوری سنتی این کشور دچار تغییر و تحول قابل توجهی گردیده است؛ از نتایج این تغییرات، می‎توان به ثبت درخواست بیش از 60 پتنت طراحی، در زمینه صنایع دستی اشاره نمود.

filereader.php?p1=main_cfcd208495d565ef6

در بیانیه‎ای که در همین ارتباط منتشر گردیده است، با تأکید بر خیزش بلند نوآوری در صنایع دستی و اهمیت آن در توسعه عملکرد صنایع دستی در سطح منطقه‎ای و بین‎المللی، آمده است: «از بین 60 طراحی جدید که در زمینه صنایع دستی به ثبت رسیده است، 52 مورد از مس استفاده نموده‎اند. این در حالی است که در مابقی موارد، برگ و یا پوست درخت و نیز استخوان جزء محوری نوآوری‎های به ثبت رسیده است».
به گزارش وب‎سایت «Times of Oman»، پتنت‎های یاد شده در مراحل ابتدایی تجاری‎سازی قرار داشته و هنوز به چرخه تولید وارد نشده‎اند. یکی از نکات جالب توجه در این زمینه، تدوین یک فرآیند جداگانه برای مالکین طراحی‎های فوق‎الذکر است، که از سوی متولیان صنعت در عمان انجام گرفته است. به اعتقاد کارشناسان، چشم‎انداز روشنی از آینده پتنت‎های ثبت شده پیش‎بینی شده که شامل خطوط تولید تحت حمایت قوانین مالکیت فکری همراه با آموزش اقشار مختلف علی‎الخصوص زنان برای ایجاد محصولات از آن‎ها است.
لازم به ذکر است، به منظور نظارت هر چه بیشتر بر برنامه‎های مالکیت فکری در عمان، کمیته‎ای از سوی «شیخ خلفان سیابی» تشکیل و آغاز به کار نموده است. یکی از وظایف تعریف شده برای این کمیته، ارائه یک طبقه‎بندی کاربردی از طرح‎های ثبت شده، به منظور توسعه علائم تجاری مربوط به آن‎ها عنوان شده است. 
نـام و نام خانوادگی
پست الکترونیک
نظر شما
کد امنیتی (حروف بزرگ) کد امنیتی (حروف بزرگ)

پربازدید‌ترین‌ها

سلسله وبینارهای آموزشی مالکیت فکری وزارت بهداشت در دانشگاه‌های علوم پزشکی
۲ تیر ۱۳۹۹

سلسله وبینارهای آموزشی مالکیت فکری وزارت بهداشت در دانشگاه‌های علوم پزشکی

پیرو تفاهم‌نامه کانون پتنت ایران و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشور، برگزاری یک سلسله وبینارهای آموزشی در خصوص مالکیت فکری، در دستور کار قرار گرفته است. تقویم منتشر شده، شامل ۱۰ وبینار آموزشی و ۲ وبینار ترویجی است که ویژه اعضای هیئت‌علمی، دانشجویان و پژوهشگران وزارت بهداشت، برگزار می‌گردد.

انتشار تقویم آموزشی تابستان ۹۹ آکادمی کانون پتنت ایران
۱ تیر ۱۳۹۹

انتشار تقویم آموزشی تابستان ۹۹ آکادمی کانون پتنت ایران

آکادمی کانون پتنت ایران، در ادامه سیاست‌های خود مبنی بر آموزش مخاطب‌محور در حوزه «IP» و ارتقای سطح دانش مالکیت فکری در کشور، اقدام به انتشار تقویم آموزشی تابستان ۹۹ نموده است. این تقویم آموزشی، مجموعاً ۹ رویداد آنلاین را شامل شده و متقاضیان می‌توانند با حضور در این دوره‌ها، آگاهی و دانش خود در حوزه مالکیت فکری را افزایش دهند.

امکان شرکت به صورت آنلاین در کمپ مالکیت فکری تا تجاری‌سازی
۱۹ خرداد ۱۳۹۹

امکان شرکت به صورت آنلاین در کمپ مالکیت فکری تا تجاری‌سازی

در راستای اعلان‌ قبلی آکادمی کانون پتنت ایران، در خصوص برگزاری یک دوره سه‌روزه با عنوان «کمپ مالکیت فکری تا تجاری‌سازی (اختراعات)»، به منظور در نظر گرفته شدن مسائل بهداشتی و همچنین مراعات حال شرکت‌کنندگان، موارد ویژه‌ای در دستورالعمل برگزاری این دوره قرار گرفته است. یکی از موارد در نظر گرفته شده برای این کمپ سه‌روزه که از مورخ ۲۴ لغایت ۲۶ خردادماه سال جاری و با همکاری کانون پتنت ایران و صندوق نوآوری و شکوفایی برگزار می‌گردد، امکان استفاده از آن به صورت آنلاین و غیرحضوری است.

آزمون بر خط مالکیت فکری
۸ تیر ۱۳۹۹

آزمون بر خط مالکیت فکری

کانون پتنت ایران، در راستای اهداف خود برای آموزش و ترویج مفاهیم مالکیت فکری و به ویژه ثبت اختراع، در صدد برگزاری مجموعه‌ای از آزمون‌ها برای عموم مخاطبین علاقه‌مند است. در پی برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته، اولین دوره از این سری آزمون‌ها، در روز جمعه مورخ ۲۰ تیرماه سال جاری و از ساعت ۹ الی ۱۱ صبح برگزار می‌گردد.

تلاش تسلا برای تجاری‌سازی بین‌المللی نسل جدید سقف‌های خورشیدی
۴ تیر ۱۳۹۹

تلاش تسلا برای تجاری‌سازی بین‌المللی نسل جدید سقف‌های خورشیدی

تسلا آماده عرضه سقف‌های خورشیدی خود به بازارهای بین‌المللی است. این شرکت فناور که به دنبال فعالیت‌های تحقیق‌وتوسعه‌ای خود، به فناوری بسیار جذاب سقف‌های خورشیدی دست یافته، در راستای توسعه فعالیت‌های خود، اروپا را به‌عنوان یک بازار بالقوه و جذاب در نظر گرفته است. در همین راستا، با توجه به لزوم حفاظت حداکثری از این نوآوری ارزشمند، پتنت جدیدی را در دفتر ثبت اختراع اروپا به ثبت رسانیده است.

آماده‌سازی بستنی در کمتر از ۳ ثانیه
۲۷ خرداد ۱۳۹۹

آماده‌سازی بستنی در کمتر از ۳ ثانیه

محققین دانشگاه «Cornell»، روش جدیدی برای آماده‌سازی بستنی ابداع نموده‌اند که انقلاب بزرگی در این صنعت محسوب می‌شود. این فرآیند جدید، با استفاده از دی‌اکسید کربن تحت فشار، امکان تولید بستنی را در کمتر از چند ثانیه فراهم می‌نماید. به کمک این فناوری، امکان تولید و عرضه بستنی در محل فراهم شده و لزوم استفاده از زنجیره تأمینی شامل خنک‌کننده‌ها و یخچال‌ها و همچنین استفاده از مواد تثبیت‌کننده، به طور کامل رفع می‌شود.