

مایکروسافت، سیستم هوشمندی ابداع نموده که به افراد امکان میدهد تا با مردگان صحبت کنند. این مکالمه مجازی که از طریق ربات «Cahtbot» صورت میگیرد، دلتنگی کاربران را رفع نموده و امکان تجدید خاطرات با عزیزان درگذشته را فراهم میسازد. به این منظور، دادههای اجتماعی، مانند تصاویر، پستهای شبکههای اجتماعی، پیامها، دادههای صوتی و حتی نامههای نوشته شده از فرد مذکور، برای آموزش ربات و ایجاد قابلیت تعامل و گفتگوی کاملاً مشابه، مورد استفاده قرار میگیرد.
دانشگاههای پیشرو در حوزه نوآوری و کارآفرینی، برنامه مشترکی برای صدور مجوزهای بهرهبرداری از فناوریهای دانشگاهی تدارک دیدهاند. این برنامه، مجموعه وسیعی از داراییهای فکری در حوزههای ارتباطی، وسایط نقلیه خودران و دادهها را از پانزده دانشگاه برجسته تحقیقاتی آمریکا جمعآوری نموده و در اختیار متقاضیان مختلف، اعم از صنایع و شرکتهای بزرگ فناور قرار میدهد. از جمله دانشگاههای مطرح میتوان به هاروارد، کورنل، کلمبیا، پرینستون، ییل و برکلی اشاره نمود.
آکادمی کانون پتنت ایران، در ادامه برنامههای مخاطبمحور خود در حوزههای مختلف مالکیت فکری، اقدام به برگزاری نخستین وبینار آموزشی اسرار تجاری نموده است. این وبینار که به معرفی اسرار تجاری بهعنوان یکی از راهکارهای حفاظت از داراییهای فکری میپردازد، روز سهشنبه مورخ ۲۸ بهمنماه سال جاری و در قالب سهشنبههای با طعم مالکیت فکری، برگزار میگردد.
تسلا آرزوی خود برای ساخت یکپارچه بدنه خودرو با استفاده از ریختهگری را رها نکرده است. ایلان ماسک، مدیرعامل این شرکت که همواره با توئیتهای جنجالی خود دنیا را شگفتزده نموده و از آینده نهچندان دور محصولات تسلا میگوید، اخیراً در توئیتی اعلام کرده که در آیندهای نزدیک، شاهد انقلابی در صنعت خودرو خواهیم بود. ماسک در توئیت خود آورده: «ما با استفاده از دستگاههای ریختهگری بزرگمان، در تلاشیم تا ابعاد کامل خودروها را به همان روشی تولید کنیم که ماشینهای اسباببازی ساخته میشوند».
یک شرکت استرالیایی فعال در حوزه فناوریهای زیستی، فناوری جدیدی برای تأمین سلولز مورد نیاز صنعت نساجی ارائه نموده است. «نانولوز»، مدعی است که این فناوری، یک فرآیند مقرونبهصرفه و سازگار با محیطزیست بوده که استخراج سلولز از ضایعات آلی و کشاورزی و تبدیل آنها به الیاف را ممکن میسازد. موفقیت در توسعه این فناوری جذاب، سهام نانولوز را با افزایش بیش از ۳۰ درصدی مواجه نموده و آیندهای درخشان را در پیش روی این شرکت قرار داده است.
ثبت اختراع جدید اپل، حکایت از عزمی جدی برای تولید نسخه تیتانیومی مکبوک، آیپد و آیفون دارد. در حالیکه اپل پیشتر ساعتهای تیتانیومی خود را به بازار عرضه کرده بود، پتنت جدید این شرکت، نشان میدهد که چالشهای موجود در مسیر استفاده از تیتانیوم برای سایر محصولات خود را نیز حل نموده است.
ارتباط با ما:
"واحد ثبت اختراع خارجی foreign@patentoffice.ir" "واحد دفاتر همکار tlo@patentoffice.ir"
"واحد کارگاههای آموزشی academy@patentoffice.ir" "واحد تجاریسازی ceo@patentoffice.ir"
"دبیرخانه و روابط عمومی info@patentoffice.ir"
شماره دبیرخانه: ۶۶۴۲۹۲۳۸-۰۲۱ و ۶۶۴۲۹۲۶۳-۰۲۱