۰۱ مهر ۱۳۹۶ توسعه ثبت و انتشار پتنت برای استارت آپ های هندی
یک شتاب دهنده استارت‎آپ هندی «SAI»، که در زمینه توسعه فناوری و تأمین سرمایه گذاری های مخاطره پذیر فعالیت می نماید، با همکاری شرکت سنگاپوری گووین کپیتال «Govin Capital» و اداره دولتی فناوری اطلاعات، الکترونیک و ارتباطات، فعالیت های خود در زمینه ثبت و انتشار پتنت را با ثبت و انتشار بیست و سه پتنت جدید گسترده تر نموده است. بنا بر اطلاعیه صادر شده از سوی «SAI»، تمرکز بر فعالیت های ثبت و انتشار پتنت از استراتژی های کلیدی این شرکت برای محافظت از دارایی های فکری شرکت های زیرمجموعه خواهد بود. در این زمینه یکی از مدیران ارشد شرکت افزود: «باعث افتخار است که شرکت های استارت آپی تحت حمایت مالی و مدیریتی «SAI» به عنوان پیشگامان توسعه فناوری های نوظهور در هند، توانسته اند فعالیت های مؤثری در زمینه ثبت و انتشار پتنت انجام دهند. «SAI» سیستم پتنت را به عنوان ژنراتور نهایی سیستم های اقتصادی و یک ابزار کارکردی برای بستر پایدار نوآورانه در آینده، مورد توجه جدی قرار خواهد داد.» 

filereader.php?p1=main_cfcd208495d565ef6

به گزارش وبسایت «thehindu»، از ابتدای سال جاری میلادی تا کنون «SAI» موفق به جذب 15 شرکت استارت آپی جدید شده است و با توجه به استراتژی توسعه فعالیت در برخی شهرهای دیگر، به دنبال افزایش ظرفیت های آموزشی و سرمایه گذاری خود است. در همین راستا سیرجان پال سینگ«Sirjan Pal Singh» مدیر عامل «SAI» از جذب گروهی از مربیان بین المللی از سوئد، سنگاپور و هند جهت افزایش توان آموزشی این شرکت خبر داد. 
گفتنی است، «SAI» که بر توسعه فناوری در حوزه هایی نظیر مراقبت های بهداشتی دیجیتال، اینترنت، داده های بزرگ و «Fintech» متمرکز است، از ژانویه سال 2017 میلادی فعالیت در زمینه کمک به رشد شرکت های استارت آپی را در سطح جهانی آغاز نموده است.

پربازدید‌ترین‌ها

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری: اقتصاد دانش‌بنیان با مالکیت فکری و دارایی‌های نامشهود توسعه می‌یابد
۳ اسفند ۱۴۰۱

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری: اقتصاد دانش‌بنیان با مالکیت فکری و دارایی‌های نامشهود توسعه می‌یابد

روح الله دهقانی معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهوری در جمع اندیشه‌ورزان، فعالان و سیاستگذاران اقتصادی حاضر در این همایش با اشاره به اهمیت شرکت‌های کوچک و نوآور در زنجیره‌های ارزش عنوان کرد: در حلقه‌های بالایی زنجیره ارزش عمدتا شرکت های بزرگ و متکی به دارایی های فیزیکی مشهود را شاهد هستیم، اما در حلقه‌های زیرین‌تر به شرکت های کوچک به لحاظ دارایی‌های فیزیکی و متکی به دارایی‌های نامشهود می‌رسیم.

برگزاری کارگاه آموزشی تخصصی پتنت در پارک علم و فناوری استان مرکزی
۱ اسفند ۱۴۰۱

برگزاری کارگاه آموزشی تخصصی پتنت در پارک علم و فناوری استان مرکزی

در راستای توسعه و ترویج فرهنگ مالکیت فکری، حفاظت از دارایی‌هایی فکری و معرفی خدمات و حمایت‌های کانون پتنت ایران از اختراعات فناوران و شرکت‌های دانش بنیان داخل کشور، وبینار " پتنت ابزاری برای محافظت از دارایی‌های فکری" توسط کانون پتنت ایران و به میزبانی پارک علم و فناوری استان مرکزی در تاریخ 26 بهمن ماه به صورت مجازی برگزار شد.