۱۲ مهر ۱۳۹۶ تعویض باطری خودرو الکتریکی به جای شارژ آن
شرکت تسلا که در زمینه طراحی و توسعه نسل جدید خودروهای الکتریکی فعالیت می نماید، دستگاه جدیدی اختراع نموده است که می تواند در زمانی بسیار کوتاه باطری خودرو را تعویض نماید. بنا بر گزارش های منتشر شده در این زمینه، پتنت جدید که در تاریخ سی ام می سال جاری میلادی به ثبت رسیده است، نوعی مکانیزم تعویض باطری جدید را تشریح می نماید که می تواند در کمتر از پانزده دقیقه باطری خودرو را با یک نمونه جدید تعویض نماید. سیستم مذکور که نوعی ماشین مکانیکی بالابر محسوب می شود، قابلیت استفاده در مدل های «X» و «S» شرکت تسلا و نیز نسل جدید کامیون های نیمه الکتریکی تولیدی این شرکت را خواهد داشت.

filereader.php?p1=main_a87ff679a2f3e71d9

یکی از استراتژی های کلیدی شرکت تسلا، طراحی سیستم هایی جدید برای خودروهای الکتریکی است که حتی الامکان از توقف آن ها در جاده جلوگیری نماید. به اعتقاد کارشناسان، پتنت جدید فارغ از این که در آینده نزدیک از آن استفاده شود یا نه، نشان می دهد این شرکت در حال بررسی راه های جایگزین شارژ باطری در طول مسیر حرکت خودرو بوده و به همین دلیل سرمایه گذاری چندانی بر روی توسعه ایستگاه های «Super Charger» خودروهای الکتریکی نخواهد داشت.
لازم به ذکر است، پیش از این الون ماسک «Elon Musk» مدیر عامل تسلا خبر از برنامه جدید این شرکت برای توسعه سیستم تعویض باطری داده بود، که می تواند از وسایل نقلیه تجاری تولیدی نیز پشتیبانی نماید. وی در جولای سال 2016 میلادی در مصاحبه خود با وبسایت رسمی شرکت تسلا افزود: «ما در حال توسعه یک اکوسیستم انرژی پایدار شامل کامیون های نیمه الکتریکی، وانت و نیز وسائط نقلیه با تراکم مسافر بالا نظیر اتوبوس هستیم که توسط سیستم های ترکیبی خورشیدی و باطری الکتریکی کار می کنند. با توجه به کارکردهای کامیون های نیمه الکتریکی، پیش بینی می شود تقاضا برای خرید این خودروها بسیار بالا باشد».

پربازدید‌ترین‌ها

برگزاری کارگاه آموزشی تخصصی پتنت در پارک علم و فناوری استان مرکزی
۱ اسفند ۱۴۰۱

برگزاری کارگاه آموزشی تخصصی پتنت در پارک علم و فناوری استان مرکزی

در راستای توسعه و ترویج فرهنگ مالکیت فکری، حفاظت از دارایی‌هایی فکری و معرفی خدمات و حمایت‌های کانون پتنت ایران از اختراعات فناوران و شرکت‌های دانش بنیان داخل کشور، وبینار " پتنت ابزاری برای محافظت از دارایی‌های فکری" توسط کانون پتنت ایران و به میزبانی پارک علم و فناوری استان مرکزی در تاریخ 26 بهمن ماه به صورت مجازی برگزار شد.

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری: اقتصاد دانش‌بنیان با مالکیت فکری و دارایی‌های نامشهود توسعه می‌یابد
۳ اسفند ۱۴۰۱

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری: اقتصاد دانش‌بنیان با مالکیت فکری و دارایی‌های نامشهود توسعه می‌یابد

روح الله دهقانی معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهوری در جمع اندیشه‌ورزان، فعالان و سیاستگذاران اقتصادی حاضر در این همایش با اشاره به اهمیت شرکت‌های کوچک و نوآور در زنجیره‌های ارزش عنوان کرد: در حلقه‌های بالایی زنجیره ارزش عمدتا شرکت های بزرگ و متکی به دارایی های فیزیکی مشهود را شاهد هستیم، اما در حلقه‌های زیرین‌تر به شرکت های کوچک به لحاظ دارایی‌های فیزیکی و متکی به دارایی‌های نامشهود می‌رسیم.