۱۶ مهر ۱۳۹۶ چیدمانی جدید برای صندلی‎های خودروهای هدایت خودکار
دفتر ثبت اختراعات و علائم تجاری آمریکا «USPTO»، اخیراً پتنتی از شرکت فورد منتشر نموده که بر اساس آن صندلی های خودروهای دارای فناوری هدایت خودکار به روشی نوین و به صورت دایره وار طراحی و نصب می گردند. در این پتنت که در مارس سال 2016 میلادی درخواست آن از سوی فورد به ثبت رسیده است، چهار صندلی با قابلیت تغییر زاویه و چرخش به صورت دایره ای حول یک میز با قابلیت تنظیم ارتفاع و جمع شدن تعبیه شده است.

filereader.php?p1=main_c4ca4238a0b923820

استفاده از چیدمان جدید صندلی های خودرو در طراحی خودروهای دارای فناوری هدایت خودکار از سوی بسیاری از شرکت های فناور پیشرو در حال آزمایش است؛ در واقع، رصد اخبار و وقایع مرتبط با وسائط نقلیه خودران، حاکی از تغییر و تحولات گسترده در طراحی سنتی فضای داخل خودرو داشته که با توجه به کاهش نیاز به نظارت بر فرآیند هدایت خودرو از سوی انسان، به صورت گسترده ای از سوی خودروسازان بکار گرفته می شود. یکی از این تغییرات جایگزینی صندلی های سنتی با صندلی هایی است که روبروی یکدیگر قرار گرفته اند. در پتنت جدید شرکت فورد فضای داخلی خودرو را می توان به یک دفتر کار، اتاق جلسات و یا میز بازی تبدیل نمود.
با توجه به عدم اطمینان از چگونگی تأثیر تصادفات به نسبت شدید بر روی سرنشینان مستقر بر صندلی عقب خودرو و یا صندلی های متمایل به کناره ها، بکارگیری جانمایی جدید صندلی ها و به طور کلی تجاری سازی طراحی های نوین فضای داخلی خودرو می بایست با تمرکز بر ایمنی سرنشینان صورت گیرد. در همین راستا یکی دیگر از نوآوری های پتنت مذکور، تعبیه یک کیسه هوا در میز مابین صندلی ها بوده که در صورت تصادف، می تواند از سرنشینان خودرو محافظت نماید.

پربازدید‌ترین‌ها

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری: اقتصاد دانش‌بنیان با مالکیت فکری و دارایی‌های نامشهود توسعه می‌یابد
۳ اسفند ۱۴۰۱

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری: اقتصاد دانش‌بنیان با مالکیت فکری و دارایی‌های نامشهود توسعه می‌یابد

روح الله دهقانی معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهوری در جمع اندیشه‌ورزان، فعالان و سیاستگذاران اقتصادی حاضر در این همایش با اشاره به اهمیت شرکت‌های کوچک و نوآور در زنجیره‌های ارزش عنوان کرد: در حلقه‌های بالایی زنجیره ارزش عمدتا شرکت های بزرگ و متکی به دارایی های فیزیکی مشهود را شاهد هستیم، اما در حلقه‌های زیرین‌تر به شرکت های کوچک به لحاظ دارایی‌های فیزیکی و متکی به دارایی‌های نامشهود می‌رسیم.