۲۶ مهر ۱۳۹۶

راه اندازی یک مرکز آموزش آنلاین مالکیت فکری

پت‎اسنپ «PatSnap»، که از شرکت‌های پیشرو در زمینه آنالیز و تحلیل فعالیت‌های تحقیق و توسعه محسوب می‌شود، طی اطلاعیه‌ای رسمی، از راه‌اندازی یک مرکز آموزش آنلاین با نام «PatSnap Academy» خبر داده که هدف ارائه رایگان دوره‌های آموزشی به علاقه‌مندان در حوزه مالکیت فکری را دنبال می‌نماید.

filereader.php?p1=main_a87ff679a2f3e71d9

مجموعه قوانین، مقررات و دستورالعمل‌های مرتبط با مالکیت فکری و به ویژه پتنت، با توجه به ماهیت فنی آن، بسیار پیچیده است و در اغلب مواقع افراد و شرکت‌ها نیازمند کمک و مشاوره‌های تخصصی هستند. در حال حاضر، آموزش فرآیندهای ثبت اختراع و آیین‌نامه‌های مرتبط با آن، عمدتاً محدود به دانشگاه‌ها و شرکت‌های حقوقی است و به همین دلیل بخش بزرگی از مخاطبین، فاقد درک اولیه از چگونگی محافظت از ایده‌های نوآورانه خود و نیز تجاری‌سازی آن‌ها هستند. در همین راستا تأسیس مرکز آموزشی پت‌اسنپ، با هدف پر کردن شکاف یاد شده و افزایش سطح دانش عمومی در زمینه مالکیت فکری انجام گرفته است.
به گزارش وب‌سایت «bobsguide»، با توجه به ثبت‌نام بیش از 700 دانشجو و متخصص حرفه‌ای فعال در حوزه «IP»، به روز رسانی محتوای ارائه شده در این پلتفرم آموزشی به صورت مستمر انجام می‌گیرد. در حال حاضر دوره‌های ویدئویی آموزشی پنج ساعته با موضوعات «مقدمه‌ای بر پتنت»، «شناخت پتنت و نقش آن در کسب و کار»، «نحوه ارزش‌گذاری دارایی‌های فکری» و «چگونگی تجاری‌سازی موفق دارایی‌های فکری» در این پایگاه آموزشی قابل دسترس است.
در این پایگاه آموزشی آنلاین، هر یک از کاربران دارای یک پروفایل یادگیری شخصی خواهند بود، که با توجه به یک واژه‌نامه ساده از اصطلاحات «IP» و موضوعات تحت پوشش هر یک از آن‌ها، می‌توانند دوره‌های آموزشی مورد علاقه خود را دریافت نمایند. در انتهای دوره نیز آزمایش‌هایی تعبیه شده است که کاربران بر اساس آن می‌توانند دانش انباشته خود را بررسی نموده و به دیگر ماژول‌های مرتبط با دوره مذکور دسترسی یابند.
دونکان کلارک «Duncan Clark»، مدیر آکادمی پت‌اسنپ، با تأکید بر ضرورت آشنایی با پتنت و فرآیندهای ثبت و انتشار آن افزود: «در سال 2017 میلادی تخمین زده می‌شود، بیش از دو تریلیون دلار در سرتاسر جهان صرف فعالیت‌های تحقیق و توسعه گردد. بدون داشتن درک اساسی نسبت به چگونگی محافظت از دارایی‌های فکری به عنوان یکی از ملزومات تجاری‌سازی ایده‌های نوآورانه، بسیاری از ایده‌های مذکور در مراحل توسعه شکست خواهند خورد».
کد امنیتی (حروف بزرگ)

پربازدید‌ترین‌ها

مخالفت اروپا با لغو موقت حقوق پتنت‌های واکسن کووید-۱۹
۳ خرداد ۱۴۰۰

مخالفت اروپا با لغو موقت حقوق پتنت‌های واکسن کووید-۱۹

در واکنش به تصمیم رئیس‌جمهور آمریکا مبنی بر حمایت از لغو پتنت‌های مرتبط با واکسن کووید-۱۹، کمیسیون اروپا این اقدام را یک «ترفند رسانه‌ای» نامیده و با تأکید بر نقش کلیدی پتنت در افزایش نوآوری و سرمایه‌گذاری‌های تحقیق و توسعه‌ای، استفاده از مجوزهای اجباری را به‌عنوان راهکاری جایگزین پیشنهاد داده است.

شناسایی بیماری‌های پوستی به کمک تلفن همراه
۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۰

شناسایی بیماری‌های پوستی به کمک تلفن همراه

یک شرکت کانادایی فعال در حوزه سلامت دیجیتال، اپلیکیشنی توسعه داده که انقلابی در مواجهه با بیماری‌های پوستی پدید می‌آورد. «Skinopathy»، اپلیکیشن خود را که مبتنی بر فناوری هوش مصنوعی است، به زودی به بازار عرضه نموده و بدین وسیله، مدیریت بیماری‌های پوستی را به‌ویژه برای افراد مستقر در مناطق دورافتاده و محروم از خدمات پزشکی ممکن می‌سازد.

دیالیز سیار با استفاده از کلیه مصنوعی یک کیلوگرمی
۴ خرداد ۱۴۰۰

دیالیز سیار با استفاده از کلیه مصنوعی یک کیلوگرمی

یک متخصص بیماری‌های کلیوی، موفق به طراحی و ساخت نوعی تجهیز پوشیدنی شده که می‌تواند به‌عنوان یک کلیه مصنوعی، فرآیند تکراری و ناخوشایند دیالیز در مراکز درمانی را به کلی حذف نماید. «ویکتور گورا»، استادیار دانشگاه «UCLA»، پس از دریافت گواهی ثبت اختراع از دفتر ثبت اختراعات و علائم تجاری آمریکا، در تلاش است تا اواخر سال جاری میلادی، آزمایشات نهایی مرتبط با دستگاه جدید خود را آغاز نماید.

ولخرجی تسلا: خرید ۳ پتنت در ازای ۳ دلار!
۱ خرداد ۱۴۰۰

ولخرجی تسلا: خرید ۳ پتنت در ازای ۳ دلار!

تسلا در ادامه تلاش‌های خود برای توسعه باتری‌های خودروهای الکتریکی، تعدادی از پتنت‌های یک استارت‌آپ کوچک کانادایی را خریداری نموده است. نکته جالب در این مبادله دارایی‌های فکری، واگذاری پتنت‌های مذکور در ازای مبلغ ناچیز ۳ دلار است. البته شواهد حاکی از آن است که این معامله، بسیار گسترده‌تر بوده و احتمالاً «اسپرینگ‌پاور اینترنشنال» تحت تملک تسلا قرار گرفته است.

روند صعودی ثبت اختراع در حوزه مواد غذایی پروبیوتیک
۱۲ خرداد ۱۴۰۰

روند صعودی ثبت اختراع در حوزه مواد غذایی پروبیوتیک

تجزیه و تحلیل داده‌های ثبت اختراع، حاکی از آن است که طی یک دهه گذشته، تحقیقات در حوزه مواد غذایی و میکروب‌شناسی، از حوزه‌های مورد توجه شرکت‌های فناور و سیاست‌گذاران بسیاری از کشورها بوده است. شواهد حاکی از آن است که در یک دهه اخیر، روند کلی پتنت‌های این حوزه رو به افزایش بوده و بخش عمده این افزایش، به لطف مخترعین و فناوران چینی بوده است.

صدور مجوز باز، ابتکار جدید سیستم مالکیت فکری چین
۸ خرداد ۱۴۰۰

صدور مجوز باز، ابتکار جدید سیستم مالکیت فکری چین

بنا بر قانون جدید ثبت اختراع چین، صاحبان پتنت می‌توانند برای تسریع در فرآیند صدور مجوز بهره‌برداری از پتنت، از طرح ابتکاری «صدور مجوز باز» استفاده نمایند. بر اساس این طرح، دارندگان پتنت در یک بیانیه کتبی اعلام می‌کنند که علاقه‌مندان به بهره‌برداری از فناوری پتنت شده، با مراجعه به دفتر مالکیت فکری چین و پرداخت هزینه‌های مشخص شده برای حق امتیاز، می‌توانند مجوز بهره‌برداری را دریافت نماید. این سیستم، با تسهیل گردش اطلاعات پتنت، به کاهش هزینه‌های معاملات، بهبود کارایی فرآیند صدور مجوز و نیز ارتقاء کیفیت بهره‌برداری از پتنت کمک می‌کند.