۲۳ مهر ۱۳۹۶ نرم‎افزار جدید مدیریت دارایی‎های فکری با قابلیت ارزیابی وضعیت «IP» و شناسایی فرصت‌های کسب درآمد
شرکت آناکوآ «Anaqua»، که از پیشگامان ارائه خدمات مدیریت مالکیت فکری به شمار می‌آید، یک پلتفرم نرم‌افزاری جدید طراحی نموده است، که بر اساس آن کاربران می‌توانند با توجه به آنالیزهای یکپارچه ثبت اختراعات، فرصت‌های موجود در بازار را شناسایی و به آن دسترسی پیدا نمایند. در این نرم‌افزار که تحت عنوان «Anaqua 9» به بازار ارائه گردیده است، کاربران قابلیت ارزیابی قدرت و موقعیت خود در مجموعه‌های مالکیت فکری، ردیابی میزان نوآوری پیاده‌سازی شده در سازمان و نیز شناسایی فرصت‌های کسب درآمد از دارایی‌های فکری خود را خواهند داشت.
 
filereader.php?p1=main_c4ca4238a0b923820
 
به گزارش وب‌سایت «IpPro Patents»، آناکوآ 9 شامل یک ابزار پیشرفته پیش‌بینی است، که می‌تواند هزینه‌های آتی «IP» را محاسبه و بر اساس آن، یک ساختار هزینه ارائه دهد. همچنین با توجه به آنالیزهای یکپارچه موجود در این پلتفرم، تجزیه و تحلیل موقعیت‌های رقابتی و فرصت‌های مرتبط با تبادل مجوزهای بهره‌برداری با دقت بیشتری انجام می‌گیرد. از ویژگی‌های کلیدی محصول جدید آناکوآ، می‌توان به سهولت استفاده، قابلیت تجزیه و تحلیل یکپارچه، بروز رسانی پورتال اطلاعاتی، امکان پیش‌بینی و بررسی هزینه‌های آتی «IP» مبتنی بر داده‌های تاریخی و جاری، یکپارچه‌سازی داده‌های اطلاعاتی مرتبط با علائم تجاری، شناسایی پتنت‌های مسدود کننده فعالیت‌های کلیدی رقبا و پشتیبانی کامل از زبان‌های انگلیسی، ژاپنی، فرانسوی و آلمانی اشاره نمود.
وینسنت برالت «Vincent Brault»، معاونت تولید و نوآوری آناکوآ با تأکید بر لحاظ شدن جنبه‌های بیشتری از مدیریت دارایی‌های فکری در پلتفرم جدید، افزود: «تا کنون، اغلب سیستم‌های مدیریت «IP» منحصراً بر بهبود جنبه‌های عملیاتی متمرکز بودند. این در حالی است که آناکوآ 9 با هم‎راستا سازی مالکیت فکری و استراتژی‌های کسب و کار اجازه می‌دهد تا کاربران بر فرصت‌های بازار و ساختار هزینه‌ای دارایی‌های فکری خود در سال‌های آتی اشراف بیشتری داشته باشند. این پلتفرم صرفاً برای وکلای ثبت پتنت و یا مدیران «IP» طراحی نشده و با توجه به سادگی استفاده و امکانات تعبیه شده در آن، طیف وسیعی از مدیران و کارکنان شرکت‌ها می‌توانند از آن بهره ببرند».

پربازدید‌ترین‌ها

جلسه اتاق بازرگانی اصفهان
۱۴ اسفند ۱۴۰۲

جلسه اتاق بازرگانی اصفهان

نشست مدیر کانون مدیریت دارایی‌های فکری و اعضای کمیسیون اقتصاد دانش بنیان اتاق بازرگانی اصفهان، در تاریخ ۱ اسفند ۱۴۰۲ و در حاشیه رویداد نکست

انعقاد تفاهم‌نامه همکاری کانون مدیریت دارایی‌های فکری با دانشگاه اصفهان
۱۴ اسفند ۱۴۰۲

انعقاد تفاهم‌نامه همکاری کانون مدیریت دارایی‌های فکری با دانشگاه اصفهان

میترا امین‌لو، مدیر کانون مدیریت دارایی‌های فکری معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری توافق‌نامه‌ای را با هادی امیری، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه اصفهان در روز ۲ اسفند ۱۴۰۲ منعقد نمود.

فرصت همکاری حضوری
۲۱ اسفند ۱۴۰۲

فرصت همکاری حضوری

کانون مدیریت دارایی‌های فکری از افراد واجد شرایط به صورت حضوری در بخش‌های مختلف دعوت به همکاری می‌کند.

توافق‌نامه‌ همکاری کانون مدیریت دارایی‌های فکری معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان با سازمان تجاری‌سازی فناوری و اقتصاد دانش بنیان جهاد دانشگاهی
۱۲ اسفند ۱۴۰۲

توافق‌نامه‌ همکاری کانون مدیریت دارایی‌های فکری معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان با سازمان تجاری‌سازی فناوری و اقتصاد دانش بنیان جهاد دانشگاهی

کانون مدیریت دارایی‌های فکری معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان با سازمان تجاری‌سازی فناوری و اقتصاد دانش بنیان جهاد دانشگاهی توافق‌نامه‌ همکاری منعقد کرد.