۰۶ آبان ۱۳۹۶ افزایش دقت و سرعت در احراز هویت به کمک داده‌های بیومتریک چهره، صدا و رفتار کاربران
ایم‌برین«AimBrain»، که توسعه دهنده پلتفرم احراز هویت بیومتریک «BIDaaS» به شمار می‌رود، اقدام به ثبت پتنت جدیدی در انگلیس نموده که بر اساس آن احراز هویت بیومتریک به کمک یک فرایند فنی جدید و با دقت بیشتری انجام خواهد گرفت. این پتنت که با شماره «GB2539705» به ثبت رسیده است، به کاربر اجازه می‌دهد تا مبتنی بر شیوه نگاه کردن، صدا و رفتار شخص در طیف گسترده‌ای از سناریوها و با به‌کارگیری ابزارهای خوشه‌بندی داده‌ها، الگوهای متمایز فردی ایجاد نماید.

filereader.php?p1=main_cfcd208495d565ef6

بنا بر گزارش وب‌سایت «BiometricUpdate»، فرایند جدید معرفی شده توسط ایم‌برین، بر اساس تحقیقات و تجارب چندین ساله این شرکت پیرامون مدل‌سازی بیومتریک به دست آمده است. این فرایند جدید، خود از دو زیر فرآیند متمایز و کاملاً خودکار تشکیل شده است؛ اولین زیر فرآیند وظیفه تشخیص و طبقه‌بندی زمینه‌های مختلف صدا، چهره و رفتار را بر عهده داشته که بر اساس طیف وسیعی از شاخص‌های رفتاری، شرایط نوری حالات چهره و فرکانس‌های مختلف صدا، انجام می‌گیرد. زیر فرآیند دوم نیز زمینه‌های فوق‌الذکر را از طریق ایجاد تعداد بسیار زیادی الگوی از پیش تعیین شده، به افراد تخصیص می‌دهد.
آلسیس نویک «Alesis Novik»، مدیرعامل و یکی از بنیان‌گذاران شرکت ایم‌برین، ثبت اختراع جدید را بخشی از استراتژی‌های شرکت در توسعه فناوری دانسته، که امکان تمایز این شرکت را از سایر پردازنده‌های داده‌های بیومتریک فراهم می‌نماید. در همین زمینه وی افزود: «نوآوری جدید، ما را قادر می‌سازد تا یک ساختار ریاضی بسیار دقیق از داده‌های اطلاعاتی مرتبط با هر یک از کاربران طراحی نماییم که در ایجاد یک هویت دیجیتال منحصر به فرد از افراد، بسیار راهگشا است. فرآیند فنی جدید می‌تواند به عنوان بنیان جدیدی از احراز هویت فردی بکار گرفته شود.»
بنا به گفته پیتر رینولدز «Peter Reynolds»، مدیر ارشد تجاری شرکت ایم‌برین، امکان تأیید سریع‌تر و دقیق‌تر هویت کاربران مؤسسات مالی نظیر بانک‌ها، از مهم‌ترین دستاوردهای روش جدید خواهد بود.    

پربازدید‌ترین‌ها

تحول خدمات حمایتی کانون مدیریت دارایی‌های فکری با رویکرد حداکثرسازی حمایت از فناوران
۷ فروردین ۱۴۰۳

تحول خدمات حمایتی کانون مدیریت دارایی‌های فکری با رویکرد حداکثرسازی حمایت از فناوران

معاون سیاست‌گذاری کانون مدیریت دارایی‌های فکری معاونت علمی ریاست جمهوری با اعلام ارایه ۲۰ خدمت در حوزه مالکیت فکری گفت: در حالی که اختراعات باید برای تجاری‌سازی حمایت شوند، از این نوآوری‌ها بیشتر برای ارتقای رتبه هیات علمی دانشگاه‌ها و دریافت تسهیلات بنیاد ملی نخبگان استفاده می‌شود.

World Intellectual Property Day
۲۸ فروردین ۱۴۰۳

World Intellectual Property Day