۱۸ آبان ۱۳۹۶ دریافت اجازه‎نامه برای یک پتنت در حوزه بازیافت الکتروشیمیایی سرب
شرکت آکوآ متالز«Aqua Metals»، که در حوزه بازیافت الکتروشیمیایی سرب دارای فناوری‌های اختصاصی است و جهت تجاری‌سازی آن، فعالیت‌های تحقیق و توسعه‌ای فراوانی را دنبال می‌نماید، اجازه نامه رسمی از دفتر ثبت اختراعات و علائم تجاری آمریکا «USPTO» برای اولین «US» پتنت خود دریافت نمود. صدور این اجازه‌نامه «USPTO» در تاریخ شانزدهم اکتبر سال جاری میلادی، یک مرحله ملی از برنامه اولیه «PCT» بوده که مبنای آن، اقدامات ثبت اختراع موفق در کره جنوبی، ژاپن و استرالیا و تقویت توانایی‌های شرکت در زمینه فعالیت‌های صدور مجوزهای بهره‌برداری از پتنت است.

filereader.php?p1=main_e4da3b7fbbce2345d

گفتنی است، فناوری انحصاری بازیافت الکتروشیمیایی سرب شرکت آکوآ متالز، که تحت عنوان «AquaRefining» توسعه یافته و ثبت اختراع شده است، یک فرآیند مبتنی بر آب و غیر آلاینده به شمار می‌رود که تأثیرات زیست‌محیطی را به شدت کاهش خواهد داد. با توجه به رشد تقاضا برای سرب که طیف وسیعی از صنایع و کاربردها نظیر باطری خودرو، مراکز داده اینترنتی، انرژی‌های جایگزین نظیر انرژی خورشیدی و باد را در بر می‌گیرد، انتظار می‌رود فناوری جدید آکوآ متالز با استقبال شرکت‌ها در استفاده از مجوز بهره‌برداری از پتنت مرتبط با آن روبرو شود. آکوآ متالز که در کالیفرنیای آمریکا مستقر است، نخستین واحد بازیافت خود را در نوادا ساخته و در حال آماده‌سازی‌های نهایی برای شروع به کار آن است.     

پربازدید‌ترین‌ها

برگزاری کارگاه آموزشی تخصصی پتنت در پارک علم و فناوری استان مرکزی
۱ اسفند ۱۴۰۱

برگزاری کارگاه آموزشی تخصصی پتنت در پارک علم و فناوری استان مرکزی

در راستای توسعه و ترویج فرهنگ مالکیت فکری، حفاظت از دارایی‌هایی فکری و معرفی خدمات و حمایت‌های کانون پتنت ایران از اختراعات فناوران و شرکت‌های دانش بنیان داخل کشور، وبینار " پتنت ابزاری برای محافظت از دارایی‌های فکری" توسط کانون پتنت ایران و به میزبانی پارک علم و فناوری استان مرکزی در تاریخ 26 بهمن ماه به صورت مجازی برگزار شد.

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری: اقتصاد دانش‌بنیان با مالکیت فکری و دارایی‌های نامشهود توسعه می‌یابد
۳ اسفند ۱۴۰۱

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری: اقتصاد دانش‌بنیان با مالکیت فکری و دارایی‌های نامشهود توسعه می‌یابد

روح الله دهقانی معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهوری در جمع اندیشه‌ورزان، فعالان و سیاستگذاران اقتصادی حاضر در این همایش با اشاره به اهمیت شرکت‌های کوچک و نوآور در زنجیره‌های ارزش عنوان کرد: در حلقه‌های بالایی زنجیره ارزش عمدتا شرکت های بزرگ و متکی به دارایی های فیزیکی مشهود را شاهد هستیم، اما در حلقه‌های زیرین‌تر به شرکت های کوچک به لحاظ دارایی‌های فیزیکی و متکی به دارایی‌های نامشهود می‌رسیم.