۱۵ آبان ۱۳۹۶ استفاده از پهبادها به منظور شارژ خودروهای الکتریکی در حال حرکت
با افزایش استفاده از خودروهای الکتریکی، بسیاری از کشورها در حال افزودن تعداد ایستگاه‌های شارژ باطری برای آن‌ها هستند. با این حال، ممکن است در آینده گزینه‌ای دیگر نیز برای حل این مسئله وجود داشته باشد. در اوایل اکتبر سال جاری میلادی، دفتر ثبت اختراعات و علائم تجاری آمریکا، از پتنت گرنت شده جدید آمازون خبر داد که بر اساس آن، از وسایط نقلیه هوایی بدون سرنشین می‌توان برای شارژ خودرو استفاده نمود.

filereader.php?p1=main_c81e728d9d4c2f636

به گزارش وب‌سایت «Green Tech. Media»، در این پتنت فرآیند شارژ خودرو از طریق پهبادها و اتصال به یک سرور مرکزی انجام می‌گیرد. در مواقعی که شارژ باطری به انتهای خود نزدیک می‌شود، میزان انرژی مورد نیاز برای رسیدن به مقصد در ارتباط بین خودرو و سرور مرکزی تعیین شده و سپس پهباد برای شارژ خودرو در حال حرکت، ارسال می‌شود. با توجه به حساسیت موضوع، به‌کارگیری فناوری جدید مستلزم برخی مراحل احراز هویت، به منظور جلوگیری از استفاده‌های مخرب خواهد بود. به نظر می‌رسد که پتنت جدید آمازون، با پتنت قبلی این شرکت در زمینه امکان استقرار و پرواز پهبادها از برخی ایستگاه‌های شارژ باطری، در ارتباط باشد.
لازم به ذکر است، در ماه می سال جاری میلادی، یک شرکت چینی به نام «NIO»، درخواست ثبت پتنتی با ایده مشابه، به «USPTO» ارائه داده بود. کارشناسان معتقدند با توجه به محدودیت‌های ارتفاع پرواز در آمریکا و مناطقی که امکان پرواز پهبادها در آن‌ها فراهم است، ثبت و انتشار پتنت از سوی «NIO» یا آمازون نمی‌تواند اجرایی شدن ایده شارژ خودرو در حال حرکت را تضمین نماید. 

پربازدید‌ترین‌ها

برگزاری کارگاه آموزشی تخصصی پتنت در پارک علم و فناوری استان مرکزی
۱ اسفند ۱۴۰۱

برگزاری کارگاه آموزشی تخصصی پتنت در پارک علم و فناوری استان مرکزی

در راستای توسعه و ترویج فرهنگ مالکیت فکری، حفاظت از دارایی‌هایی فکری و معرفی خدمات و حمایت‌های کانون پتنت ایران از اختراعات فناوران و شرکت‌های دانش بنیان داخل کشور، وبینار " پتنت ابزاری برای محافظت از دارایی‌های فکری" توسط کانون پتنت ایران و به میزبانی پارک علم و فناوری استان مرکزی در تاریخ 26 بهمن ماه به صورت مجازی برگزار شد.

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری: اقتصاد دانش‌بنیان با مالکیت فکری و دارایی‌های نامشهود توسعه می‌یابد
۳ اسفند ۱۴۰۱

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری: اقتصاد دانش‌بنیان با مالکیت فکری و دارایی‌های نامشهود توسعه می‌یابد

روح الله دهقانی معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهوری در جمع اندیشه‌ورزان، فعالان و سیاستگذاران اقتصادی حاضر در این همایش با اشاره به اهمیت شرکت‌های کوچک و نوآور در زنجیره‌های ارزش عنوان کرد: در حلقه‌های بالایی زنجیره ارزش عمدتا شرکت های بزرگ و متکی به دارایی های فیزیکی مشهود را شاهد هستیم، اما در حلقه‌های زیرین‌تر به شرکت های کوچک به لحاظ دارایی‌های فیزیکی و متکی به دارایی‌های نامشهود می‌رسیم.