۲۴ آبان ۱۳۹۶

طراحی جدید دستگاه چای‌ساز به منظور بهبود فرآیند تهیه چای

شرکت کنوود «Kenwood» طرح جدیدی برای بهبود فرآیند آماده‌سازی چای ارائه نموده است. این طرح جالب که ترکیبی از یک کتری و یک قوری است، در انگلیس با شماره «GB2520768» به ثبت رسیده است.

filereader.php?p1=main_a87ff679a2f3e71d9

دستگاه چای‌ساز جدید شامل یک هیتر الکتریکی برای گرم کردن آب در دمای مشخص، یک ظرف معلق برای قرار گرفتن برگ چای و یک تنظیم کننده الکتریکی برای بالا و پایین بردن ظرف و هم زدن محتویات در طول فرآیند دم کشیدن چای است. در فرآیند تهیه یک نوشیدنی چای، درجه حرارت آب می‌تواند تأثیر قابل توجهی بر کیفیت نهایی آن داشته باشد. به عنوان مثال، اگر آب بیش از حد گرم باشد، چای می‌تواند تا حدی تلخ شده و عطر و بوی آن از بین برود. از سوی دیگر، اگر آب بیش از حد سرد باشد، طعم چای به طور کامل ایجاد نمی‌شود. همچنین اگر برگ چای برای مدت طولانی در فرآیند دم کشیدن قرار گیرد، علاوه بر تلخ شدن طعم آن، می‌تواند در دمایی سردتر از معمول برای نوشیدن آماده شود. با این توضیحات می‌توان دریافت که تهیه یک فنجان چای با رنگ و طعم مطبوع به طوری که عطر و بوی مورد نظر را داشته باشد، تا چه حد می‌تواند دشوار باشد. دستگاه طراحی شده توسط کنوود برای حل مسائل مذکور، علاوه بر کنترل دقیق درجه حرارت آب، دارای برنامه های دم کشیدن متنوع و نیز یک برنامه مکانیکی برای حذف برگ‌های چای از آب در زمان بهینه است.
به گزارش وب‌سایت «Eureka Magazine»، در حالی که به نظر می‌رسد دستگاه مذکور برای مصرف‌کنندگان معمول طراحی شده است، افراد با سلیقه‌های خاص از مخاطبین اصلی این چای‌ساز خواهند بود. به طور خاص، این چای‌ساز برای تهیه انواع چای‌های خاص نظیر چای سبز و یا دمنوش های گیاهی ساخته شده از گل‌ها و گیاهان دارویی و نیز میوه‌جاتی مناسب است که نیاز به فرآیند پیچیده‌تری برای آماده‌سازی دارند.
لازم به ذکر است، با توجه به بازار گسترده مرتبط با نوشیدنی‌های گرم که در روند اخیر سازندگان قهوه نیز مشاهده می‌شود، ارائه اختراع جدید فرصتی عالی برای ارتقاء جایگاه رقابتی کنوود و رهبری بازار به شمار می‌رود. لازم به ذکر است که دامنه پتنت یاد شده به یک ترکیب کتری / قوری ساده محدود نشده و برای دستگاه‌های تجاری بزرگ نیز کاربرد دارد. در واقع، فرآیند خودکار موجود در فناوری جدید می‌تواند برای تهیه چای در ابعاد وسیع و تقریباً تمام اتوماتیک انجام گیرد و سپس برای مدت زمان طولانی نگهداری شود. کنوود درخواست‌های ثبت اختراع مربوطه را در استرالیا، چین، اروپا و ایالات متحده آمریکا ثبت کرده است، که نشان می‌دهد این شرکت قصد دارد این محصول را به طور گسترده در ماه‌های آینده عرضه کند.
نـام و نام خانوادگی
پست الکترونیک
نظر شما
کد امنیتی (حروف بزرگ)

پربازدید‌ترین‌ها

حل مشکل ارتباط برقرار کردن بیماران دارای ماسک تنفسی، به کمک اختراع یک نوجوان ۱۲ ساله
۲ دی ۱۳۹۸

حل مشکل ارتباط برقرار کردن بیماران دارای ماسک تنفسی، به کمک اختراع یک نوجوان ۱۲ ساله

اختراع نوجوان ۱۲ ساله، پس از گذشت پنج سال و اخذ جوایز متعدد، با ثبت در سیستم پتنت و محافظت‌های لازم، گام‌های بعدی برای تجاری‌سازی و عرضه به متقاضیان را طی می‌کند. این اختراع جالب و منحصربه‌فرد، مشکل ارتباطی بیماران استفاده‌کننده از ماسک اکسیژن را رفع نموده و به آن‌ها کمک می‌کند تا صدایشان را به گوش اطرافیان برسانند.

USPTO
سه‌شنبه‌های با طعم مالکیت فکری (وبینارهای آکادمی کانون پتنت ایران)
۱۷ دی ۱۳۹۸

سه‌شنبه‌های با طعم مالکیت فکری (وبینارهای آکادمی کانون پتنت ایران)

کانون پتنت ایران، در راستای فعالیت‌های آموزشی و ترویجی خود و با هدف افزایش آگاهی عمومی پیرامون مالکیت فکری و مزایای آن، برنامه‌ای مدون برای آموزش آنلاین و غیرحضوری، تحت عنوان «سه‌شنبه‌های با طعم مالکیت فکری» را در دستور کار خود قرار داده است. در این برنامه که شامل برگزاری سلسله وبینارهای آموزشی منظم در سه‌شنبه‌های مختلف فصل زمستان است، مخاطبین با مهم‌ترین موضوعات مالکیت فکری آشنا خواهند شد.

انتشار تقویم آموزشی زمستان ۹۸ آکادمی کانون پتنت ایران
۱۵ دی ۱۳۹۸

انتشار تقویم آموزشی زمستان ۹۸ آکادمی کانون پتنت ایران

آکادمی کانون پتنت ایران که فعالیت خود را در سال ۹۷ و با هدف آموزش مخاطب‌محور در حوزه مالکیت فکری آغاز نمود، در راستای اهداف کانون پتنت به منظور ارتقای سطح دانش مالکیت فکری در کشور، اولین تقویم آموزشی خود را در پاییز امسال منتشر ساخت. با توجه به استقبال قابل توجه صورت گرفته از دوره‌های برگزار شده در پاییز سال جاری، آکادمی اقدام به تدوین دومین تقویم آموزشی خود، تحت عنوانه تقویم آموزشی زمستانه نموده که شامل دوره‌های متنوع حضوری و همچنین آموزش مجازی می‌باشد.

برگزاری دومین وبینار آشنایی با مالکیت فکری توسط کانون پتنت ایران
۱۲ دی ۱۳۹۸

برگزاری دومین وبینار آشنایی با مالکیت فکری توسط کانون پتنت ایران

در راستای استقبال قابل توجه مخاطبین از وبینارهای برگزار شده پیشین کانون پتنت ایران، آکادمی کانون در برنامه زمستانه خود نیز، وبینارهایی را در نظر گرفته که یکی از آن‌ها در مورخ هفدهم دی‌ماه سال جاری و با عنوان «آشنایی با مالکیت فکری»، برگزار می‌گردد.

برگزاری اولین وبینار از مجموعه سه‌شنبه‌های با طعم مالکیت فکری
۱۸ دی ۱۳۹۸

برگزاری اولین وبینار از مجموعه سه‌شنبه‌های با طعم مالکیت فکری

آکادمی کانون پتنت ایران، برگزاری سلسله وبینارهایی با موضوعات متنوع مالکیت فکری را برنامه‌ریزی نموده که تحت عنوان «سه‌شنبه‌های با طعم مالکیت فکری»، برگزار می‌گردد. در همین راستا، اولین وبینار این مجموعه با موضوع «آشنایی با مالکیت فکری»، سه‌شنبه گذشته مورخ ۲۴ دی ماه برگزار گردید. آموزش‌های مد نظر، در سرفصل‌هایی شامل «اهمیت دارایی‌های فکری»، «تعاریف دارایی‌های فکری و حوزه شمول آن‌ها»، «قلمرو و مصادیق دارایی‌های فکری و نحوه حمایت از آن‌ها»، «مسیرهای حفاظت از دارایی‌های فکری» و همچنین «مثال‌هایی از مصادیق دارایی‌های فکری»، ارائه گردید.

برگزاری کارگاه «هنر مطالعه پتنت» در پژوهشکده انرژی دانشگاه شریف
۳ دی ۱۳۹۸

برگزاری کارگاه «هنر مطالعه پتنت» در پژوهشکده انرژی دانشگاه شریف

«کانون پتنت ایران» در مورخ ۲۸ آذرماه سال جاری و در راستای استراتژی حمایتی خود برای آموزش در حوزه مالکیت فکری، اقدام به برگزاری کارگاهی با عنوان «هنر مطالعه پتنت» نموده است. از جمله سرفصل‌های مطرح شده در این کارگاه، می‌توان به «مقدمه‌ای بر ساختار و رسالت پتنت»، «نحوه استخراج پتنت»، «آناتومی پتنت»، «نکات کاربردی برای مطالعه بخش‌های مختلف پتنت» و «مطالعه عملی پتنت و استخراج اطلاعات آن» اشاره نمود.